-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ξεκινησε τα δικα του ο κοντος και στη πιστα....
εεεεελα....... ειχε κανεις αμφιβολιες για το τι θα εκανε;
8ος στη κλαση του,12ος στη γενικη.....
-
Mε τη ματιά του εννιάκης
http://en.best-of-rallylive.com/News/Se ... l-climbing -
ο εννιακις ετοιμαζεται αυριο να ανακοινωσει την επεκταση του προγραμματος του στο wrc!!!
-
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
ο εννιακις ετοιμαζεται αυριο να ανακοινωσει την επεκταση του προγραμματος του στο wrc!!!Πηγή??????????
-
planetmarcus
-
Ή θα ειναι καλα νεα για την Citroen με περισσοτερα ραλλυ να παλεψει των κατασκευαστων (το οδηγων ειναι τελειωμενο either way) ή θα ειναι Dakar οπως ακουγεται με τον Al-Attiyah ή (δικη μου φημη) Le Mans με αλλη ομαδα? Για να δουμε, αυριο 11:50 στο SebLoebOfficiel.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ή θα ειναι καλα νεα για την Citroen με περισσοτερα ραλλυ να παλεψει των κατασκευαστων (το οδηγων ειναι τελειωμενο either way) ή θα ειναι Dakar οπως ακουγεται με τον Al-Attiyah ή (δικη μου φημη) Le Mans με αλλη ομαδα? Για να δουμε, αυριο 11:50 στο SebLoebOfficiel.ναι πολυ πιθανον να μην ειναι επεκταση προγραμματος wrc.
Ο ιδιος ο λεμπ αναφερει μια νεα προκληση,οποτε ισως ειναι κατι αλλο. -
Μάλλον αυτό θα ήταν:
-
Yep.
Απο autosport
Loeb to race in Porsche Supercup at Barcelona and Monte Carlo -
Το έχει πάρει σοβαρά το θέμα πίστα.Ταχύτητα έχει,εμπειρία θα αποκτήσει οπότεθεωρώ ότι θα φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο και στην πίστα.Αρκεί βέβαια να αφοσιωθεί σε κάποιο πρωτάθλημα και να μην κάνει ξέμπαρκους αγώνες σε διάφορα πρωταθλήματα.Μερικοί ξέμπαρκοι αγώνες τώρα είναι καλά για να αποκτήσει εμπειρία.Μετά όμως θεωρώ ότι αν αφοσιωθεί κάπου θα μεγαλουργήσει.Είναι καλός οδηγός τελικά αυτός ο αντιπαθητικός σε μένα γάλλος.
-
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει, όπως απέδειξε ο Κίμι, το να 'σαι θεός στο ένα είδος motorsport δεν εγγυάται επιτυχία σε κάποιο άλλο είδος...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει, όπως απέδειξε ο Κίμι, το να 'σαι θεός στο ένα είδος motorsport δεν εγγυάται επιτυχία σε κάποιο άλλο είδος...Σωστα.Αλλά εγώ το λέω με βάση την οδήγηση που έκανε με τη mclaren.Ενας οδηγός ράλι που έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταχύτητα-ΑΙΣΘΗΣΗ στην άσφαλτο θεωρώ ότι θα τη βγάλει και στη πίστα αφού μιλάμε για ίδια επιφάνεια(εντάξει με αρκετά καλύτερη πρόσφυση).Ενώ ο πιστάκιας όταν κάνει την αλλαγή έχει να μάθει να ακούει σημειώσεις και να μάθει και μία νέα επιφάνεια ,το χώμα.Επίσης σχετικά με τον κίμι, μεταπήδησε από από φ1 σε wrc δηλαδή από το ένα κορυφαίο στο άλλο ,ενώ ο σεμπαστιάν μεταπηδα από κάτι κορυφαίο σε κάτι κατώτερο αντίστοιχα, οπότε οι δυσκολίες δεν θα είναι σαν αυτές που αντιμετώπισε ο κίμι.Οψόμεθα λοιπόν..
Υ.Γ Ποσο μου αρέσει πάντως οι ραλίστες να μαμούν ότι και αν οδηγούν δε λέγεται
-
Απο ο,τι εχω δει μεχρι τωρα, στους αγωνες που εχει λαβει μερος εχει και παρτενερ με αποτελεσμα τα λαθη η οι ικανοτητες του ενος να επιρρεαζουν και τον αλλον και με επακολουθο τη θεση τους στη τελικη καταταξη...
Ισως αργοτερα να εχουμε μια πιο σωστη εικονα απο τη νεα του δραστηριοτητα.... -
Προλίγο άρχισε το live streaming της φετεινής ανάβασης του Pike's Peak, από το live.redbull.tv
Μια χαρά ποιότητα (720p) αν και ο ταλαίπωρος υπερχρονισμένος Core2Quad του desktop που έχω συνδέσει στην τηλεόραση δουλεύει υπερωρίες για το decoding (κοντά 60-70% σε όλους τους πυρήνες)...
-
η ποιοτητα για 720p ειναι κακιστη.σαν 480p μετριο.δεν εχει καθολου bitrate.
εμενα στον i7 εχω 5% cpu usage..και εσυ επρεπε να ειχες λιγοτερο..γιατι τοσο πολυ?
τι ωρα ξεκιναει ο κοντος ωρα Ελλαδος?
-
5% CPU usage έχω όταν το βάλω σε pause.
Σε full screen σε διπλή οθόνη (ΤV 1920x1080 & monitor 1920χ1200) με ATI HD6950 όσο έγραψα χτυπάει η CPU μου (από τις πρώτες 4πύρινες, την έχω από το 2007). Πάντως δεν έχω σπασίματα και η λεπτομέρεια (& frame rate) είναι πολύ καλή εκτός από κάποιιες στιγμές που έχει τρελή κίνηση η εικόνα και φαίνεται πως έχει πέσει τρελή συμπίεση. Bitrate βλέπω μεταξύ 2.5 και 3 mbps με κάτι αλματακια κάπου-κάπου στα 10-11. Στα settings του Flash player έχω το quality στο high, αν το βάλω στο medium ή low και φύγω από full screen το CPU usage πέφτει δραματικά.Ψάχνω να δω πότε φεύγουν τα τερατάκια που θέλω να δω... Το livetiming.net/ppihc/ ζορίζεται...
-
Σε λίγο θα ξεκινήσει ο Loeb...
-
08:13:878 ο χρόνος του... (EDIT: Πηγή: οι σχολιαστές στο redbull.tv)
-
δηλαδη κάπου 145 μέση...
Να δούμε και το Χιουντάι τώρα....
O Loeb αποχωρεί σιγά σιγά απο το WRC