-
Κοιτα Κόρτο (BTW στα περισσότερα άλλα φόρα έχω νικ και αβαταρ Κορτο Μαλτεζε εδώ δεν το εχω πάρει για να μην μπερδευόμαστε) δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο Χαουαρντ με τον Τζαμίρ και τον Ρεντικ να τον ταΐζουν πήγε τελικούς και εδώ με Κομπι και Νας δεν μπορούσε. Αρα κάτι άλλο παίζει και Γκασόλ, Χαουαρντ παίζουν εδω και 3 αγώνες μεταλλαγμένοι, ειδικά ο Παου. Πολυ ενδιαφέρουσα σειρα, οι Σπερς δεν ξέρω πως θα κανουν ματσαπ τη φροντλάιν, ενώ Μπλέικ και Μιξ μπορούν να κυνηγήσουν τον Πάρκερ και να τον κλείσουν. Θα κριθεί πολύ σε τι κατάσταση θα βρεθεί ο Τζέμισον και αν επιτέλους θα παίξουν καλά σε κρίσιμα παιχνίδια οι δευτεράντζες του Αγιαντώνη με τον Τμακ σε ρόλο νεκραναστημενου.
-
Αν καποιος δημιουργουσε ψυχολογικα ειναι ο Κομπι οχι ο νας.Οποτε αυτος ειναι το θεμα πιστευω.Παραειναι εμμονικος με τους συμπαιχτες
-
Το παλευει ο ΠΑΟ αλλα λογικα ειναι η σειρα του να χασει σημερα
-
Καπόνο δώσε πόνο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το παλευει ο ΠΑΟ αλλα λογικα ειναι η σειρα του να χασει σημεραΜε 14' δεν εχει πουληθει τιποτα.
-
35-51 αντε γεια...
-
30 λεπτα και ο ΔΔ άποντος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
30 λεπτα και ο ΔΔ άποντοςΛιγα τα λογια για τον Αγιο
-
Είναι φανερό ότι ο βάζελος δεν μπορεί δεύτερο ματς σε τέτοιους ρυθμούς μέσα σε 2 μέρες.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είναι φανερό ότι ο βάζελος δεν μπορεί δεύτερο ματς σε τέτοιους ρυθμούς μέσα σε 2 μέρες.Φανερο ειναι οτι ο αρτζι αν δε περασει η διαφορα τους 15,δε παιρνει time out.Στο ΟΑΚΑ παιζεις ρε μλκ,ποσο πρεπει να σε βιαζουν για να πεις μια κουβεντα?
edit και παιχτη με συνεισφορα 3 λαθη και 4 ασσιστ δε τον κρατας 30 λεπτα μεσα
εδιτ2 μολις εγιναν 5 οι ασσιστ.Για να δουμε -
Ο Χουερτας βαζει τριποντο και α λα μπαλαρινα
-
Οι τύποι έχουν ξαναχτίσει την Αγιασοφιά, τι να σου κάνει και το τάιμ αουτ? Έχουν κρεμάσει γλώσσα.
-
stef,το time out οχι για να ξεκουραστουν προφανως.Αλλα να ριξει καμια ιδεα,κανα συστημα,κανα μποχου,καμια φωνη.ΟΚ Διαμαντιδης με 6 ασσιστ με βουλωσε
-
Καλή σύνταξη , καλά γεράματα.
-
Φανερο ειναι οτι ο αρτζι αν δε περασει η διαφορα τους 15,δε παιρνει time out.
Θυμαμαι παλιες καλες εποχες Ομπραντοβιτς,μολις ο ΠΑΟ εχανε ενα σουτ και ο αντιπαλος στο καπακι ευστοχουσε,αμεσως time out,οτι πιο εκνευριστικο για ενα θεατη.
-
Καποια στιγμη θα μας τα βαζε ο πουστης ο μπομπα
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Την εφαγε τη φαπα ο ΟΣΦΠ.Την έφαγε τη φάπα ο βαζελος
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Θα ρχισετε τη βαζελογαυρίλα τώρα? Και οι δύο τα @@ μου πήραν και ο γαύρος από πολύ υποδεέστερη ομάδα.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Την εφαγε τη φαπα ο ΟΣΦΠ.
Την έφαγε τη φάπα ο βαζελος
Sent from my Neo V using Tapatalk
Το πιασες,καλα εκανες και μου την ειπες,εγω εδω μεσα ολη την ωρα το εγκωμιο της Παναθας πλεκω.Μπραβο !
-
Ε σιγα κιολας ρε παιδια, το μπασκετ αθλημα ειναι: καποια φορα θα νικησεις εναν καλυτερο, καποια φορα θα χασεις απο τον τελευταιο, σιγα τα ωα...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)