-
Σκέφτεται Ο πατέρας μου να αγοράσει το Dacia Duster καινούργιο με το 1.5 DCI αξίζει σε σχέση με ενα Fiat Panda που σκεφτόταν να πάρει στην αρχή'?
Κάποιος με 50.000χμ και πάνω να μας πεί τι κουσούρια έχει?
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης Hlias_GR έγραψε:
Στο φίλο που ρωτά εντυπώσεις έχω να του πω πως αν του αρέσει πριν το παραγγείλει μετά θα το λατρέψει. Έχω 19000 χλμ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, εντός κι εκτός (πόλη, εθνική, άσφαλτο χώμα, χιόνι). Όσο για το θόρυβο η αλήθεια είναι πως έχει αρκετά αυξημένο θόρυβο κύλισης όταν πας σε κακής ποιότητας άσφαλτο αλλά όχι κάποιον άλλο.Να εισαι καλα φιλε,σε ευχαριστω.
Σκέφτεται Ο πατέρας μου να αγοράσει το Dacia Duster καινούργιο με το 1.5 DCI αξίζει σε σχέση με ενα Fiat Panda που σκεφτόταν να πάρει στην αρχή'?
Επειδη τα οδηγησα,δεν εχουν σχεση μεταξυ τους.Πες του να τα οδηγησει...
Στην Ναύπακτο ...
Παλιοβουνα,πιστευω,θα ανεβαινεις φετα...
Αυτο τι ειναι ρε παιδια...το επομενο?
-
Αυτό ειναι το εσωτερικο του Renault Duster
Το Duster όπου πωλειται με τα σηματα της Renault έχει το εσωτερικο της πανω φωτογραφίας κι όπου πωλείται σαν Dacia της κατω.Πιθανολογείται βεβαια ότι στο facelift θα αποκτησουν και τα δύο το εσωτερικο της πανω φωτογραφίας
Επίσης αυτος ο σκουροχρωμός χρωματισμος με τα σκουρα καφέ πλαστικα μεσα μαλλον καταργηθηκε και τν θέση τους πηραν αντιστοιχα σε ασημι σατινε χρωματισμο -
Ευχαριστω Ορεστη.
-
H αλήθεια είναι ότι βγήκε πιο σκούρο στην φωτογραφία απ'ότι είναι.
-
Πολύ ωραίο Πάνο.Πάντως αν το είχα θα έβαφα μαύρο το χώρο ανάμεσα απ τα παράθυρα.
Μεθαύριο πρωί,έρχομαι πρός Παλιόβουνα-Γιάννενα-Κόνιτσα...
-
Κι ένα πρόχειρο φότοσοπ για το πώς θα φαίνεται:
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Κι ένα πρόχειρο φότοσοπ για το πώς θα φαίνεται:
ΑΞΙΟΣ ΦΙΛΕ!!!!!!
-
Πήγαμε και είδαμε το Duster 1.5 DCI που ενδιαφέρει τον πατέρα μου . Τίμιο αυτοκίνητο , λιτό στο εσωτερικό αλλά αυτές οι πόρτες πούπουλα ρε παιδί μου . Μήπως τίθεται θέμα ασφαλειας? Εννοω απο θέμα ανίσχυσεων ...
Κάποιος με αρκετούτσικα χιλιομετρα να μας πεί τυχόν προβλήματα που έχει βγάλει? -
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Πήγαμε και είδαμε το Duster 1.5 DCI που ενδιαφέρει τον πατέρα μου . Τίμιο αυτοκίνητο , λιτό στο εσωτερικό αλλά αυτές οι πόρτες πούπουλα ρε παιδί μου . Μήπως τίθεται θέμα ασφαλειας? Εννοω απο θέμα ανίσχυσεων ...
Κάποιος με αρκετούτσικα χιλιομετρα να μας πεί τυχόν προβλήματα που έχει βγάλει?Δεν έκανε ντουπ όταν έκλεινε;
-
Όχι έχει δικιο ο φιλος μας εδω.Είναι λιγο φτερο στον ανεμο οι πορτες του Duster αλλα τουλαχιστον εμενα δεν με κοφτει αυτο το πραγμα
-
Νομίζω εν τέλει όλοι είμαστε θύματα τού marketing τών εταιριών τής αυτοκινητοβιομηχανίας.(θά ήθελα νά γίνει μία ανεξάρτητη έρευνα σχετικά μέ τήν σοβαρότητα τών ατυχημάτων μέ αυτοκίνητα όταν δέν είχαμε όλα αυτά τά καλούδια στά αυτοκίνητά μας)
Εννοώ αερόσακους,ΑΒΣ,ΑΝΤΙ SPEAN,μπάρες κλπ. κλπ.
Kαλημέρα -
Καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα!!!
Κάτοχος και εγώ εδώ και 2 βδομάδες ενός laurette dci χρώματος basalte (το ωραιότερο χρώμα ).
Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου και σ' αυτό παίξατε και εσείς τον ρόλο σας αφού είχα διαβάσει σχεδόν όλα τα ποστ.
Το αυτοκίνητο το μαθαίνω σιγά σιγά (δεν είχα επαφή πριν με suv για αυτό αν λέω καμιά κοτσάνα μην γελάτε).
Ένα ασήμαντο προβληματάκι που έχω εντοπίσει και θέλω την γνώμη σας έχει σχέση με το στερεοφωνικό του.
Συγκεκριμένα με την σύνδεση του κινητού με το ηχοσύστημα. Ενώ συνδέεται και αντιγράφει τον τηλεφωνικό κατάλογο από το κινητό μου, τον βγάζει με παύλες και ιερογλυφικά.
Υπάρχει κάτι που δεν κάνω καλά ή έτσι είναι και στα δικά σας?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας -
Ο χρήστης Angelos_Z έγραψε:
Ένα ασήμαντο προβληματάκι που έχω εντοπίσει και θέλω την γνώμη σας έχει σχέση με το στερεοφωνικό του.
Συγκεκριμένα με την σύνδεση του κινητού με το ηχοσύστημα. Ενώ συνδέεται και αντιγράφει τον τηλεφωνικό κατάλογο από το κινητό μου, τον βγάζει με παύλες και ιερογλυφικά.Δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες στις επαφές προφανώς. Δοκίμασε να αλλάξεις μία επαφή σε greeklish και θα δεις.
-
ξέχασα να γράψω ότι και μια επαφή που έχω με λατινικούς χαρακτήρες (cosmote) δεν την αναγνωρίζει.
Εσύ έχεις τον κατάλογο στα λατινικά και τον αναγνωρίζει ? -
Δεν έχω Duster αλλά έχω το ίδιο θέμα με την πηγή μου. Με greeklish βέβαια είναι όλα εντάξει αλλά εσύ λες ότι πάλι δεν εμφανίζονται οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω πιο πολύ χωρίς να ξέρω τι παίζει με την πηγή σου.
-
Ο χρήστης Angelos_Z έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα!!!
Κάτοχος και εγώ εδώ και 2 βδομάδες ενός laurette dci χρώματος basalte (το ωραιότερο χρώμα ).
Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου και σ' αυτό παίξατε και εσείς τον ρόλο σας αφού είχα διαβάσει σχεδόν όλα τα ποστ.Καλοτάξιδο.
Γιά πές εντυπώσεις. -
Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. Μπορεί τα πλαστικά στο σαλόνι να μην είναι της καλύτερης ποιότητας αλλά εμένα δεν με ενοχλεί. Όταν πρωτομπήκα μέσα ενθουσιάστηκα.
Τα 1500 κυβικά του είναι αρκετά για μένα, δεν ήθελα κάτι παραπάνω.
Η κατανάλωση είναι πολύ ικανοποιητική 5,8-6,2 στα 800 χιλ. που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Πιστεύω ότι όταν στρώσει η μηχανή να είναι ακόμα καλύτερα αλλά και έτσι είμαι ικανοποιημένος.
Στο δρόμο η συμπεριφορά του είναι επίσης καλή. Πριν είχα το corolla μοντέλο 2001 (χαμηλό αμάξι) που ειδικά στις στροφές είχε καλά κρατήματα. Και με το duster μπορώ να πω ότι έχω παρόμοια ανταπόκριση αν και αρκετά ψηλότερο. Ο θόρυβος της μηχανής που διάβαζα ότι είναι έντονος σε μένα δεν ακούγεται ιδιαίτερα.
Άνετοι οι χώροι του σαλονιού και του πορτπαγκάζ.
Μηχανή renault.
Τέλος το μαγαζί που το πήρα, που έχουν και συνεργείο, μου το σύγκρινανε με το rav πετρέλαιο όσο αφορά την προστατευτική ποδιά που έχει από κάτω.
Και μια ερώτηση στους κατόχους duster της επαρχίας. Επειδή στο νησί που μένω δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο service, με καλύπτει οποιοδήποτε άλλο συνεργείο σε θέματα εγγύησης?
Έστειλα μεϊλ στην εταιρία αλλά δεν μου έχει απαντήσει εδώ και μια βδομάδα. -
Σε καλύπτει αρκεί να λαμβάνεις τιμολόγια που να φαίνεται πλήρως ο κωδικός ανταλλακτικού και να φέρουν τις προδιαγραφές που προβλέπει ο κατασκευαστής. Βέβαια αν κάτι πάει στραβά, χτύπα ξύλο, θα μπλέξεις λίγο με τη γραφειοκρατία των εταιριών, αλλά εν τέλει δεν θα έχεις θέμα.
Προσωπικά για μένα η καλύτερη λύση θα ήταν να κάνεις παραγγελία απο Internet γνήσια ανταλλακτικά της Renault/Dacia, υπάρχουν σχετικές ιστοσελίδες. Και να πηγαίνεις σε ένα συνεργείο να σου τα περνάνε. Κρατάς τιμολόγιο για τα ανταλλακτικά, σου σφραγίζει και το συνεργείο τις εργασίες που έκανε στο βιβλίο και κρατάς την απόδειξή του να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Σε ευχαριστώ πολύ samatistas
Dacia Duster