-
Έχω το Opel Astra (J) GTC 1.7L CDTi και από ότι έχω δει έχει τούρμπο Garrett δν ξέρω πιο μοντέλο ακριβώς. Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να το κάνω να ακούγεται πιο δυνατά το σφύριγμα του τούρμπο. Διάβασα ότι τα Garrett έχουν ένα δακτυλίδι το οποίο λειτουργεί σα σιγαστήρας ισχύει?
-
Έχω το Opel Astra (J) GTC 1.7L CDTi και από ότι έχω δει έχει τούρμπο Garrett δν ξέρω πιο μοντέλο ακριβώς. Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να το κάνω να ακούγεται πιο δυνατά το σφύριγμα του τούρμπο. Διάβασα ότι τα Garrett έχουν ένα δακτυλίδι το οποίο λειτουργεί σα σιγαστήρας ισχύει?
-
-
Γιατί δεν περνάς από την κατάλληλη γειτονιά να σου πούνε για τα τσάφ - τσούφ ? αυτοί ίσως ξέρουν καλύτερα γιατί μάλλον θα διακατέχονται από τις ίδιες ανησυχίες.
-
Φαγαμε πονηροπιτα? να λειπουν οι ειρωνιες...
-
Το σωστο μερος σου εδειξε... εκει σιγουρα ξερουν πολλα περισσοτερα για οπελ.
-
Aπλα βαλε ενα πιο ελευθερο φιλτρο και θα ακους το σφυριγμα και βαλε και μια σκαστρα ανοιχτου τυπου να κανει και τσαφ τσουφ
-
Δεν νομίζω ο συγκεκριμένος diesel να έχει πεταλούδα για να έχει και σκαστρα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν νομίζω ο συγκεκριμένος diesel να έχει πεταλούδα για να έχει και σκαστραΕ μενουμε στο φιλτρακι τοτε
Πιο δυνατό σφύριγμα του τούρμπο