-
Τρελο Mindfuck η γωνια ληψης
Ωραιο βιντεο ομως -
ευχαριστώ !! Μόλις πάρω καμια Go Pro Hero θα βγουν καλύτερα βιντεάκια
-
Πέρασμα από το χωριό Λαμπεία στο νομό Ηλείας της Πελποννήσου.
Ένα πολύ γραφικό χωριό στις πλαγιές του Ερυμάνθου σε υψόμετρο 800 μέτρων. Ολόκληρη η διαδρομή είναι διαθέσιμη εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=QJ6zSlIbyfM&hd=1.
-
Άλλο ένα απόσπασμα από βίντεο που έχω ανεβάσει στο παρελθόν. Το απόσπασμα επικεντρώνεται στον πολύ στενό δρόμο που διασχίζει το χωριό Περιθώρι της Αρκαδίας. Ολόκληρη η διαδρομή υπάρχει εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=ILiZH52KGXU&hd=1.
-
Το γραφικό χωριό Κοντοβάζαινα στη Γορτυνία της Αρκαδίας με πολύ πράσινο και στενά δρομάκια!
-
Τι αρκαδιώτικο μωρό είναι αυτό στη φώτο;
Θα αποφύγουμε!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Τι αρκαδιώτικο μωρό είναι αυτό στη φώτο;Θα αποφύγουμε!
Τι θα αποφύγετε;
-
@Costas Athan Όλο γυρω γυρω είσαι αλλα ακόμα περιμενω να με πετυχεις.Είναι η καταγωγη μου απο χωριο στης περιοχής κι ακόμα περιμενω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
@Costas Athan Όλο γυρω γυρω είσαι αλλα ακόμα περιμενω να με πετυχεις.Είναι η καταγωγη μου απο χωριο στης περιοχής κι ακόμα περιμενωΕξαρτάται από το που βρίσκεται το χωριό. Αν είναι κάποιο γνωστό ή αν βρίσκεται πάνω σε κεντρικό δρόμο έχει καλύτερες πιθανότητες να το πετύχω! Πάντως έχω ανεβάσει μερικά βίντεο από Αρκαδία μεγάλης διάρκειας (όπως αυτό στη λίμνη του Λάδωνα για παράδειγμα). Σε κάθε βίντεο έχω και περιεχόμενα στην περιγραφή του. Ψάξε στα περιεχόμενα και ίσως το βρεις κάπου...
-
Ε πανω στον 111.Ποσο πιο κεντρικα πια
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ε πανω στον 111.Ποσο πιο κεντρικα πιαΕ τότε το έχω ήδη ανεβάσει! Έχω ανεβάσει όλη την 111 σε δύο κομμάτια.
Στο πρώτο βίντεο αφήνω την 111 στρίβοντας αριστερά για Κλειτορία. Το δεύτερο βίντεο συνεχίζει από την ίδια διασταύρωση προς Τρίπολη. Ψάξε στα περιεχόμενα των βίντεο και θα το βρεις. Αν είναι εντός των συνόρων της Αρκαδίας θα είναι στο δεύτερο βίντεο.
-
Έχεις δικιο δε το είχα προσέξει
ΣΤο πρωτο ειναι -
Δάφνη Αχαΐας γνωστή και ως Στρέζοβα.
Ανήκει στο νομό Αχαΐας και βρίσκεται δίπλα στα σύνορα με την Αρκαδία. Βρίσκεται πολύ κοντά στο φράγμα του Λάδωνα και στον ποταμό Λάδωνα. Ο τελευταίος σίγουρα θα είναι γνωστός σε όσους ασχολούνται με καγιάκ, ράφτινγκ και παρεμφερή σπορ.
-
Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.
Η κωμόπολη βρίσκεται κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας.
-
Περιήγηση στο Καρπενήσι, την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας σε υψόμετρο 960 μέτρων! Βρίσκεται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου.
-
επειδή βαρεθηκα τα εκτός θέματος ποστάκια σας, αποφάσισα να κάνω αυτό που ζητάει το θεματάκι:
-
-
XAXAXAXA MAΛΑΚΑ ΠΕΘΑΙΝΩ!!!
-
καλτ
-
Αγγελοπουλικό
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!