-
παντα τρεχει το παιχνιδι, το θεμα ειναι ποσο καλα και με τι προβληματα τρεχει
το να πεις παντως οτι η μια ή η αλλη εταιρεια εχει κακους drivers, απλα δε στεκει
μονο η intel εχει κακους drivers στις onboard της
-
αυτο λεω, αντε να παιζουν το πολυ 5frames διαφορα απο τη μια στην αλλη, αναλογα το game, για παραπανω δε νομιζω να φταινε τα drivers της ταδε εταιρειας, εκει παμε σε θεμα χρηστη
γενικα μου φαινεται υπερβολικο να λεμε χαλια drivers, αντε να ειναι χαλια καποιο συγκεκριμενο update(314.xx ή cat9.xx πχ), και οταν συμβαινει αυτο βγαζουν καινουρια αμεσως
-
Έγραψα ότι τα περί οδηγών αναφέρονταν σε παλιότερες εποχές. Και ήταν ΠΟΛΥ σοβαρά τα προβλήματα, σε σημείο να χρειάζεσαι νεότερους για νεότερα παιχνίδια (κι αν έτρεχαν κι αυτοί μέχρι τους επόμενους) και παλιούς για παλιότερα παιχνίδια. Ανέκδοτο είχε καταντήσει.
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
linux ή win μαντρόφσκι?windows, για διασκέδαση
Πάντως στο γραφείο έχω xp, 7 και ubuntu. Τα τελευταία τα ψιλοπαράτησα γιατί εκτυπώνουν στον παλιούτσικο hp πολύυυυ αργά. Θέμα οδηγών, στα xp είναι ΟΚ, στα 7 χρειάστηκαν ένα κόλπο και είναι ΟΚ.
Επίσης μου κάνουν κάτι κόλπα στο τοπικό δίκτυο, όπου με πρήζουν με κάποιους φακέλους σε υπολογιστές τρίτων και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα. -
Είπα μήπως σε έπιασε τίποτα τώρα που έχει Steam για linux. Τεσπα για win δεν έχω γνώμη και δεν με νοιάζει.
-
Για παιχνίδια μόνο για παράθυρα μπορούμε να μιλάμε, τα άλλα λειτουργικά κοροϊδεύουν
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Για παιχνίδια μόνο για παράθυρα μπορούμε να μιλάμε, τα άλλα λειτουργικά κοροϊδεύουνSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
καλη η κακη η valve ειναι η μονη που προσπαθει να περασει τα παιχνιδια να δουλεψουν native σε Linux ομως..
-
καλα σιγουρα , ομως και παλι δε ξερω αν αυτο τελικα μπορει να βγει σε καλο
τα παραθυρα εχουν καποια πλεονεκτηματα που εχουμε φτασει να τα θεωρουμε αυτονοητα , αλλα δεν ειναι
και για τα παιχνιδια θες τρελη υποστηριξη η οποια υπαρχει μονο στα windows
μου φαινεται πολυ δυσκολο να συνεχισουμε να εχουμε την ελευθερια του να χρησιμοποιουμε ο,τι parts γουσταρουμε (που ειναι τεραστια υποθεση) , αλλα και οποιαδηποτε διανομης μας κ@υλωσει
με τα windows καποια πραγματα μπορουν και γινονται σωστα (ή οσο το δυνατον πιο σωστα) .δυστυχως ή ευτυχως ετσι ειναι
αν τελικα πιασει η pc-κονσολα του steam αυτοματως θα εχεις περιοριστει σε μετριο και υπερτιμημενο hw, οποτε τι να το κανω; θα γλιτωσω λεφτα ή θα κανω κατι που δε μπορουσα πριν;
ή με νοιαζει στη τελικη το ανοικτο λογισμικο ;το προβλημα μου με τη valve ειναι οτι δεν θεωρω οτι οι προθεσεις της ειναι αγνες πανω στο θεμα (θα μου πεις ποια εταιρεια εχει αγνες προθεσεις; )
η κοντρα της με την ms ομως δε με αφορα, ξερω ομως οτι γινεται για οικονομικα συμφερονται και μονο και οχι για το linux -
μα δεν θα εχει περιορισμο το piston που το ακουσες αυτο? scalable θα ειναι η σημασια του Piston δεν ειναι το θεμα της κονσολας οπως την ξερεις αλλα ολα τα peripherals που θελουν να βγαλουν για αυτην τα biometrics κοινως
ο γνωστος φακος επαφης που δοκιμασε ο βαρουφακης..
ο μετρητης των παλμων που εβαλε στο counter strike beta (αρκει να εχεις εναν) οπου η a.i αλλαζε συμπεριφορα αναλογα τους παλμους
το στερεοσκοπικο συστημα που εφτιαξαν για να παιζει μεσα στο δωματιο
σκεψου την σαν beta test οχι σαν κατι που θα ρουφηξει λεφτα (αλλωστε εχουν αλλα πραγματα για αυτο call me half life) -
θα εχεις περιορισμο οτι στο να δουλευουν ολα καλα θα πρεπει να αγορασεις το piston και το καθε piston και ενδεχομενως να δουλευεις με μια συγκεκριμενη διανομη
οχι να κοτσαρεις 10 μαλακιες οπως σημερα και να το αποκαλεσεις gaming pc
επισης μην κοροιδευομαστε, θα εχεις και περιορισμους στους τιτλους γιατι τα παραθυρα δε θα τα αφησουν ετσι απλα οι developers , ή στη καλυτερη να ειναι φαση μακ οπου περιμενεις μηνες για να ερθουν καποιοι τιτλοι και οχι ολοι (ενω ηδη περιμενεις να ερθουν απο τις κονσολες)
και ποιος μας λεει οτι στη κυκλοφορια ενος 'beta' παιχνιδιου οπως εχουν καταντησει να ειναι τα παιχνιδια θα τρεχει η amd και nvidia να σου βγαζουν τρεχοντας drivers για να λυνονται τα διαφορα προβληματα
αν κανουν κατι τετοιο θα το κανουν για το οποιοδηποτε Piston , οχι για την οποιαδηποτε καρτα
το ζουμε ολοι το παραδειγμα απο το android (οκ δεν ειναι linux το android, αλλα η λογικη ειναι ιδια imho )
παιρνεις τη ξεμπαρκη συσκευη και οι μισες εφαρμογες κανουν τα δικα τους
αγοραζεις gs3 , nexus (κατι πιο δημοφιλες για τους developers) και τα περισσοτερα σχεδον δουλευουν τελεια..για μενα το pc ειναι προτιστως το hw του , τα παραθυρα ειναι απλα οκ δε θα κατσω να προβληματιστω για αυτα
θελω ομως να μπορω να συνεχιζω να αγοραζω ο,τι θελω και να το πεταω μες στο κουτι μου -
δεν ξερω που τα ειδες αυτα αλλα στην ces το ειπε ξεκαθαρα
x86 scalable τιποτα το εξωτικο η περιεργο το θεμα ειναι οτι το piston ΔΕΝ θα βγει για να το πεις gaming consoleμηπως εχεις μπερδεψει τις κονσολες? το piston θελει καιρο ακομη για να βγει ετσι οπως το θελει(μαλλον μετα το half life 3 δηλαδη ποτε )
το xi3 που η valve ειχε συμμετοχη οπου να ναι βγαινει με τσουχτερο κοστος αλλα θα ειναι state of the art (για αυτο που ειναι δηλαδη..) (ασε που και αυτο ειναι modular απο οτι ειπαν οποτε δεν εχει νοημα και φυσικα με 12 θυρες για οτιδηποτε +4 hdmi + ethernet + + + και με καρτα απο την σειρα 7χχχ σαν να εχεις εναν υπολογιστη ειναι απλα με Linux) -
δε τα ειδα πουθενα, εσυ πες μου πιστευεις οτι στο pc σου με λινουξ θα παιζεις απροβληματιστα παιχνιδια οπως στα win χαρη στη valve; αυτο ειναι που δε πιστευω οτι προκειται να συμβει και αυτο ειναι που με ενδιαφερει
'ετοιμα' μηχανακια δε παιρνω και αν ειναι να παρω, θα παρω καποια απο τις παραδοσιακες κονσολες που ερχονται που θα ειναι τουμπανες και ξερω οτι θα δουλευουν παντα σωστα
με λιγα λογια θεωρω οτι η κινηση αυτη εχει ηδη ναυαγισει , γιατι δεν ειμαι ο μονος που θα κατσει κατω και θα σκεφτει ολα αυτα , ειδικα απο τους pc gamers
επισης το κλασικο κοινο των κοσνολων δε παιζει να το κλεψει..
ουτε τα ταμπλετς προκειται να το κλεψουν και θα φανει μολις ξεφουσκωσει κι αυτη η φουσκα.. -
δες στο forum της valve να δεις για προβληματα so far ειχαν προβλημα στο cs με memory leak σε συγκεκριμενες πιστες κατα τα αλλα δεν ειδα κατι αλλο περιεργο που να αφορα το παιχνιδι
(περα φυσικα απο τους αχρηστους ati drivers για Linux..)δεν νομιζω οτι θα σε χαλασει η ιδεα ενως κουτιου με
3.2 ghz
8 gb ram
7xxx gpu
και ολα αυτα να αλλαζουν αφου ειναι modular..
και να καιει 40 watt μονο.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
(περα φυσικα απο τους αχρηστους ati drivers για Linux..)
με κοροιδευεις;
τι σου λεω τοση ωρα..; για την υποστηριξη σου μιλαω..
δεν ειπα οτι δε γινεται να δουλεψει επειδη δεν εχουν directx και registry
δε θα δουλεψει γιατι η ms εχει καραφερει εδω και χρονια καποια πραγματα να δουλευουν σωστα μονο μεσα στο δικο της μαντρι -
(περα φυσικα απο τους αχρηστους ati drivers για Linux..)
με κοροιδευεις;
τι σου λεω τοση ωρα..; για την υποστηριξη σου μιλαω..
οι drivers δεν εχουν σχεση με το αμα δουλευουν η οχι
αλλωστε δεν ειναι μεγαλο θεμα οι drivers σε σχεση με το να κανεις ενα παιχνιδι να τρεχει σε ενα εντελως νεο λειτουργικο απ ολες τις αποψεις.. -
ναι αμα βγει κανα tomb raider παλι που οι nvidia κρασσαραν ολη την ωρα με το tessellation , περιμενε εσυ να βγαλουν driver για τη διανομη σου και πατσακι απο την εταιρεια
εδω στα windows περιμεναν σχεδον μηνα για να το παιξουν ανθρωπινα
δε μιλαμε να σου βγαλουν driver να δουλευει το ποντικι σου που βγαινει μια φορα και τελος, για παιχνιδια μιλαμε που εισαι ολη την ωρα με beta drivers
-
ναι αμα βγει κανα tomb raider παλι που οι nvidia κρασσαραν ολη την ωρα με το tessellation , περιμενε εσυ να βγαλουν driver για τη διανομη σου και πατσακι απο την εταιρειαεδω στα windows περιμεναν σχεδον μηνα για να το παιξουν ανθρωπινα
δε μιλαμε να σου βγαλουν driver να δουλευει το ποντικι σου που βγαινει μια φορα και τελος, για παιχνιδια μιλαμε
ναι αγορι μου για αυτο βαλε Ubuntu τα windows των επαναστατων
-
-
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι άσχετος με Playstation 4 (και γενικά με όλα αυτά δηλαδή).
Θέλω να γράψω για ένα φίλο, δύο ταινίες μία σε .mp4 η άλλη σε .avi με τους υπότιτλους ξεχωριστά, κάθε μία στον φάκελο της.
Μπορεί να της δει σε PS4 κανονικά με τους υπότιτλους -όπως σε υπολογιστή- ή πρέπει να του κολλήσω τους υπότιτλους πάνω; -
Ps4 δεν έχει βγει ακόμα
Αυτό που λες δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει σε κονσόλα, η λογική λέει όχι
-
Ps4 δεν έχει βγει ακόμαΑυτό που λες δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει σε κονσόλα, η λογική λέει όχι
Ούτε το ήξερα ότι δεν υπήρχε PS4, ψάχνοντας στο Google είδα ότι αναφέρεται γι αυτό το είπα, μάλλο PS3 είναι γιατί μου είπε ότι παίζει blu ray.
Δηλαδή πρέπει να τα κάνω DVD Video;
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)