-
Βοήθεια παίδες. Ξαφνικά ανακάλυψα ότι μέρος της ταπετσαρίας (ύφασμα) της οροφής έχει κρεμάσει / ξεκολλήσει και προβλέπω σε λίγο να μου έρχεται όλη στο κεφάλι.
Λύσεις κανένας; Πάω για ταπετσέρη ή παίζει καμιά πατέντα; Καμιά κόλλα, καμιά σιλικόνη, τίποτα;;; -
Βοήθεια παίδες. Ξαφνικά ανακάλυψα ότι μέρος της ταπετσαρίας (ύφασμα) της οροφής έχει κρεμάσει / ξεκολλήσει και προβλέπω σε λίγο να μου έρχεται όλη στο κεφάλι.
Λύσεις κανένας; Πάω για ταπετσέρη ή παίζει καμιά πατέντα; Καμιά κόλλα, καμιά σιλικόνη, τίποτα;;; -
Εγώ πάντως παίδες πήγα στη Δουκ. Πλακεντίας κ ο άνθρωπος με εξυπηρέτησε άψογα..πολύ καλή δουλειά κ σε καλή τιμή...τον προτείνω ανεπιφύλακτα
-
για πες λεπτομερειες, γιατι με ενδιαφερει αμεσα
-
μπας και εκανες κανα βιολογικο καθαρισμο προσφατα;
-
Ηλια το θεμα ειναι απο το 2008
-
Ο χρήστης Tassaros1957 έγραψε:
Εγώ πάντως παίδες πήγα στη Δουκ. Πλακεντίας κ ο άνθρωπος με εξυπηρέτησε άψογα..πολύ καλή δουλειά κ σε καλή τιμή...τον προτείνω ανεπιφύλακταΔεν πιστεύω να κάνεις διαφήμιση
-
Ο χρήστης Tassaros1957 έγραψε:
Εγώ πάντως παίδες πήγα στη Δουκ. Πλακεντίας κ ο άνθρωπος με εξυπηρέτησε άψογα..πολύ καλή δουλειά κ σε καλή τιμή...τον προτείνω ανεπιφύλακταΕνα μπορντω citroen cx gti μετατροπη προ δεκαετιας+ εσυ το ειχες ετοιμασει στο σαλονι και τις ταπετσαριες?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ηλια το θεμα ειναι απο το 2008Oops...
Το 'πρόσφατα' είναι λίγο. ... τραβηγμενο
Ξεκόλλησε η ταπετσαρία