-
ευχαριστώ για την προειδοποίηση και ναι ειναι 5ταχυτο.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Κατέληξα σε ένα ford focus mk1 rs.Το αμάξι ήταν ενός γνωστού.Εργοστασιακό 2.0lt 215 άλογα σε μπλε χρώμα.Τιμή;;; μόνο 8000 ευρώ το πήρα με 60.000 χλμ!!!!!!
τελεια....οπως ακριβως το ηθελες!!!diesel,οικονομικο,ταξιδιαρικο......κτλ
Αυτό θα πεί συνειδητοποιημένος αλλά προπάντων ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟΣ αγοραστής
-
πείτε οοοοοότι θέλετε δουλεύτε με όσο θέλετε εγώ την επιλογή μου την έκανα...
-
δεν σε δουλευουμε.......απλα τα στανταρ που ΕΣΥ εθεσες,η επιλογη σου δεν συμβαδιζει με κανενα.....
παντως καλες βολτες και προσεκτικα..... -
Σήμερα ήμουν σε ένα φανάρι κοντά στο σπίτι μου όπου είχα βγάλει βόλτα τον προηγούμενο ιδιοκτήτη για να μου μάθει τα 'κόλπα' του αυτοκινήτου.Αμέσως έρχεται ένα skoda octavia rs απ'τα καινούργια με τα 200 άλογα και με ανοιχτό το παράθυρο με κοιτάζει και μου πετάει 2-3 ξερογκαζιές και ανταποδίδω κλείνουμε τα παράθυρα και οι δύο και με το που ανάβει πράσινο φεύγουμε στα πρώτα μέτρα ήμουν μπροστά λόγο μικρότερου βάρους μέχρι και όταν τελείωσε η ευθεία που ήμουν ακόμα μπροστά .Κόντρα τέλος.
-
ΑΥΤΑ ειναι
...το ιδιο μου κανανε με το ST.
Δεν ειναι μονο το βαρος, αλλα και το τουρμπο του σκοντα που στα φαναρια αργει στις εκκινησεις
(οπως ολα τα τουρμπα του γκρουπ).
Επισης και η μπροστινη σου αναρτηση ειναι εξαιρετικη και δεν σπιναρεις και φευγεις αμεσα (νομιζω εχεις και μπλοκε). -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΧ ΜΕ ΤΙΜΗ 7000Ε...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ,,,,ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ,,,,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ....ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟ ΥΑΡΙΣ,,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΑΔΕΙΟ.....ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ι ΒΕΝΖΙΝΗ??? ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣςΖΕΙ ΖΩΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ!!! Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΞΕΧΑΣΩ ΑΠΟ 10'ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ 1400 ΚΥΒΙΚΑ.....ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ.....
-
Ο χρήστης parisantonio έγραψε:
ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣςΖΕΙ ΖΩΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕΑντίθετα, το πετρέλαιο 'σκοτώνει' καθώς κατά την καύση του εκπέμπονται ρύποι που είναι επικίνδυνοι για τον οργανισμό...
Το αν σώζει την τσέπη είναι άλλη ιστορία. -
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ,,, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!!! ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,,,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ,,,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ???
-
Ο χρήστης parisantonio έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΧ ΜΕ ΤΙΜΗ 7000Ε...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ,,,,ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ,,,,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ....ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟ ΥΑΡΙΣ,,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΑΔΕΙΟ.....ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ι ΒΕΝΖΙΝΗ??? ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣςΖΕΙ ΖΩΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ!!! Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΞΕΧΑΣΩ ΑΠΟ 10'ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ 1400 ΚΥΒΙΚΑ.....ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ.....βαλε ντε και κανα φιλτρο στα θελω σου......
-
ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΩ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ???
Αγορά αυτοκινήτου μεχρι 1800cc