Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΣΟΥΗΔΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΣΟΥΗΔΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 4 / 4
    Ελληνικοί Αγώνες
    28
    69
    81
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mouri last edited by

ΦΙΛΕ taurus.ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΔΥΟΜΙΣΗ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ 12 ΚΑΙ 14 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΘΕΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ,ΘΕΣ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.
      ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΣΤΩ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.ΕΝΑΝ!
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ.ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΚΑΚΙ.ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
      ΤΟ 2002 ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.ΤΟ 2003 ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ.ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.
      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΡΙΤΗΣ ΤΣΑΜΠΑ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.ΚΕΦΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.
      ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΣΑΜΠΑ.ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ.

Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • N
        nass last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
        α) αφορα αυτοκινητο που ΟΛΟΙ εχουμε ακουσει να ψυθιριζεται οτι ειναι υπερκυβισμενο (καλως ή κακως, δεν ειναι της στιγμης)

Το αυτοκίνητο του Φωτεινέλη ελέγχθηκε από μένα πέρισυ στην πρώτη Ριτσώνα και βρέθηκε κανονικά Ε/9. Μπορεί να ελέγχθηκε και από άλλους στη χρονιά, δεν το ξέρω.

Αμάν με το ράδιο αρβύλα Φαντάζομαι τώρα θα αλλάξει το 'βιολί': 'ήταν ΟΚ πέρισυ στη Ριτσώνα αλλά μετά το έκανε 2000 cc'

• G
          go_for_pole last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
          Αμάν με το ράδιο αρβύλα Φαντάζομαι τώρα θα αλλάξει το 'βιολί': 'ήταν ΟΚ πέρισυ στη Ριτσώνα αλλά μετά το έκανε 2000 cc'

Μη το βλεπεις αρνητικα, προσωπικα (αλλα φανταζομαι και οχι μονο) μου φτανει και με το παραπανω. Ενδεχομενως να ηταν καλυτερο να ανακοινωνατε περα απο τους τυχον παρανομους και αυτους που ελεγχθηκαν και ηταν καθαροι. Δε θα βοηθαγε επικοινωνιακα να μειωθουν τα ερπετα που κυκλοφορουν απο στομα σε στομα?

• T
            taurus last edited by

Ο χρήστης mouri έγραψε:
            ΦΙΛΕ taurus.ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΔΥΟΜΙΣΗ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ 12 ΚΑΙ 14 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΘΕΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ,ΘΕΣ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.
            ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΣΤΩ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.ΕΝΑΝ!
            ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ.ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΚΑΚΙ.ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
            ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
            ΤΟ 2002 ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.ΤΟ 2003 ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ.ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.
            ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΡΙΤΗΣ ΤΣΑΜΠΑ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.ΚΕΦΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.
            ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΣΑΜΠΑ.ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ.

Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Φίλε mouri, ξέρω αρκετά παιδιά που κάνουν μόνο το κέφι τους, χωρις να τους νοιάζουν οι κούπες και οι θέσεις. Ίσως η μόνη τους έγνοια είναι να βρίσκονται μέσα στον ανταγωνισμό και να μην γίνονται 'ρεζίλι' σε κάθε πέρασμά τους, αλλά και αυτό δεν τους απασχολεί και τόσο πολύ...

Όσο για το αν πάω τζάμπα ή όχι κριτής, σε πληροφορώ ότι έχει χρειαστεί να κάνω κάποια πράγματα για την πάρτη μου και μόνο. Όχι βέβαια ολόκληρη ανάβαση, αλλά πράγματα που δεν θα έκανε ο καθένας χωρίς προσωπικό κέρδος.

No offense φίλε, μην ανησυχείς...

• M
              mouri last edited by

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΦΙΛΕ taurus.
              ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΙΧ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ.
              ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
              ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ.
              ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ,ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
              ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΣΤΟΧΟΥΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΕ.ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
              ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΔΥΟΜΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
              ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ.
              ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ 10 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
              ΤΟ ΚΕΦΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ 1-2 ΑΓΩΝΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
              ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ [ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ]
              ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΚΑΤΙ.
              ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!

Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

• S
                sp0 last edited by

Πάλι ξεφύγαμε μου φαίνεται....Αφού φτάσαμε και στην πιο ωραία γκόμενα...εντάξει.....

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα:

Αντιξοότατες συνθήκες το Σάββατο με πολύ γλύστρημα ειδικά στο πρώτο και τρίτο ανέβασμα...Καλή οργάνωση όμως με καφέ,αναψυκτικά,κουλουράκια και σάντουιτς για τους οδηγούς στον τερματισμό....Προσωπικά τα 'είδα όλα' σε δυό-τρείς φάσεις με πλαγιολισθήσεις με πολλά χιλιόμετρα αλλά ευτυχώς χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα.Μεγάλος συναγωνισμός στις περισσότερες κλάσεις....

Την Κυριακή χαρά θεού (και όποιος δεν ήρθε έχασε... ),πολύς κόσμος, εορταστική ατμόσφαιρα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, σχετικά μικρες διακοπές και λίγο εως πολύ αναμενόμενα αποτελέσματα...Επί προσωπικού δεν απέφυγα το λάθος στην Κ1 στο δεύτερο ανέβασμα με υπερβολίκη υποστροφή απο ολισθηρότητα του οδοστρώματος και ανυπομονησία να 'σκαρφαλώσω' στο γκάζι...Περίπου -2'...

Αυτά....
                Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους θεατές και αγωνιζόμενους...
                Και εύχομαι σε όποιον το επιθυμεί πολλά τσιγκάκια και την πιο όμορφη 'γκόμενα'.(Να δω ποιός θα την προλάβει......... )

• K
                  katman last edited by

Ημουν και εγω στην αναβαση Αγιας Αννας και πριν πω για τις γενικες εντυπωσεις μου θα ηθελα να αναφερθω στην Ε 10 γιατι ο θεατης που θελει να εχει αποψη πρεπει τουλαχιστον να βλεπει αγωνες. Κατ'αρχην συμφωνα με τον ειδικο κανονισμο οι κλασεις συμπτισονται εαν δεν συμπληρωνουν και αυτο συμβαινει παντα απλα τωρα το ανακοινωσαν. Βεβαια θα μπορουσαν να πουν 'η κλασση Ε9 Ε10' αλλα πιο σιγουρο ειναι το σκετο Ε10 για ειναι καλυμενοι και οι αγωνιζομενοι οσο αναφορα τους βαθμους τους. Και για να εχουμε καλο ρωτημα φιλοι θεατες που δεν πατε στην πλαγια...Μιλατε για ενα δυο αμαξια. Αυτα τα αμαξια ομως κανουν κορυφαιους χρονους και εχουν φοβερο συναγωνισμο στηθος με στηθος ρισκαροντας σε καθε στροφη.Γιατι λοιπον να μην υπαρχει νικητης?? Ασε που ολοι οι οδηγοι αγωνων πανε στον αγωνα για χομπι μεν αλλα για να περασουν εστω και εναν αντιπαλο γιαυτο και βλεπουμε αυτοκινητα που βελτιωνονται αλλιως ολοι θα ετρεχαν με τα ιδια πραγματα ολο το χρονο, και δεν θα πηγαιναν να δουν και το χρονο τους, ουτε και των αντιπαλων Οποιος στριβει εστω και σβελτα διπλα σε γκρεμους και βραχια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!! πλακα ειναι το ταβλι και ο φραπες!!! Οσοι τρεχουν κανουν το παθος τους και ρισκαρουν γιαυτο, καταλαβετε το φιλοι θεατες σας παρακαλω.

Οσο αναφορα τον αγωνα δεν μπορω να πω οτι ηταν κατι εξαιρετικο, η οργανωση αφησε παρκαρισμενα αυτοκινητα σε επικινδυνα σημεια ενω αργησε να ξεκινησει και ο αγωνας. Οι συμμετοχες ηταν φτωχες στις κορυφαιες κλασεις αρα και το θεαμα μειωμενο. Δεν χαρηκα που η Ν1 εξαφανιστηκε οπως και τα καλα αυτοκιητα της Α7 και τις Ε11. Ευχαριστο ηταν οτι υπηρχαν πολλοι νεοι οδηγοι και κινηθηκαν πολυ καλα.
                  Προσωπικα τωρα που ισχυουν οι ομολογκασιον θα θελα και μια κατηγορια πιο οπεν εκτος της Ε που ειναι για παλια. Υπ'οψιν WRC τρεχουν στο εξωτερικο μην τρελαθουμε κιολας!! και σε ραλυ και αναβασεις και σιρκουι.
                  Στο αγγλικο περιοδικο classic ford τα βλεπω καθε μηνα.

Η αναβαση πρεπει να ειναι η μεκα των αγωνων λογω της ελεγχομενης διαδρομης και της ασφαλειας που προσφερει. Επρεπε να γινεται δεχτο οτιδηποτε απο Φ1 μεχρι BTCC και πρωτοτυπες χωματινες φορμουλες αλλα φτιαγμενες για ασφαλτο, και καθε αλλο αγωνιστηκο αυτοκινητο για να μην πω και μοτοσυκλετα.

Σαν πολλα να ειπα σημερα

Β.Κατιφεογλου

• R
                    roadrunner_gr last edited by

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

• J
                      jtgang last edited by

Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
                      ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ???

ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΠOΥ ΗΤΑΝ ΤΟ SERVICE ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

• S
                        sp0 last edited by

Και ένα σχόλιο για τα παράβολα....

Είχε ακουστεί ότι η ΕΘΕΑ είχε ανακοινώσει παράβολα ΕΩΣ 300 ευρώ πράγμα που έδινε τη δυνατότητα για χαμηλότερη τιμή....Επίσης είχε ακουστεί για χορηγό τον ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ FM και ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας...Τίποτα από αυτά δεν είδα πάντως να κάνει αισθητή την παρουσία του.....Όσο για το παράβολο σιγά μη μας δίνανε και πριμ εκκίνησης από λεφτά χορηγίας..... ...Φέτος μάλλον όλα για την πίστα τα βλέπω....

• First post
                          Last post
                        • 1
                        • 2
                        • 3
                        • 4
                        • 4 / 4
                        • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                          • ΕΛΛΑΔΑ
                          • ΚΟΣΜΟΣ
                          • ΕΚΘΕΣΕΙΣ