-
Μια χαρα το αουντι 1.8Τ 225 αλογακια. Σε σχεση με ενα 1.6, τελη + 40 ευρω, ασφαλεια +κανα 40-αρι ακομη. Τεκμηριο, αν δεν τον πιανει, δεν εχει προβλημα (εξαρταται αυτα τα 3 μεροκαματα που κανει ποσα ειναι και τι αλλα εισοδηματα εχει)...αν τον πιανει τεκμηριο σε 1.8 10-ετιας (που ειναι μειωμενα κατα 50%), τοτε πως θα κανει σερβις και θα φουλαρει? Βενζινες τα ιδια αν δεν το πατας τακτικα το 1.8Τ. Στα σερβις λιγο θα πονας αν πηγαινεις σε εξουσιοδοτημενο, αλλοιως ειναι νορμαλ. Στα τεκμηρια παιζει να το παρεις 50% μαζι με μανα-πατερα αν αυτοι δεν εχουν προβλημα τεκμηριων. Ρωτα λογιστη διοτι κατι ακουστηκε οτι τα τεκμηρια βαρυνουν εξ ισου ολους τους ιδιοκτητες (μη σε παρω και στον λαιμο μου). Οι πισω θεσεις του κουπε (ΤΤ) ειναι μισες θεσεις...1-2 ενηλικα ατομα για κοντινες αποστασεις, ταξειδι δεν κανεις διοτι θα βρισκουν τα κεφαλια τους.
Φιλε μονο προσεξε διοτι σαν νεος οδηγος ισως εχεις επασφαλιστρο..ρωτα ασφαλιστη.
-
Είμαι ανάμεσα σε δύο μοντέλα. Μεταχειρισμένα και τα δύο και συγκεκριμένα αυτές τις δύο αγγελίες.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3363955/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3416206/
Και τα δυο μου αρέσουν για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Η μερκ είναι μερκ όπως και να έχει. Πολυτέλεια, κάμπριο+++. Απλά κολάω στο οτι είναι διθέσιο. Εναν καφέ με 2 φίλους σου δεν μπορείς να πας.
Το ΤΤ μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά κατα πολύ περισσότερο είναι πιο sport , πιο στα γούστα μου να το πω. Απο πολυτέλεια δεν σκαμπάζει και πολλά κατα τη γνώμη μου (για το εσωτερικό μιλάω). Ξέρω οτι συγκρίνω δυο διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά και τα δύο μου τραβήξανε το ενδιαφέρον εξίσου. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να αποφασίσω θα του ήμουν ευγνώμων Επίσης αν πρέπει κάτι να προσέξω, αν σε κάτι ειναι πιο ελλατωματικό το ένα απο το άλλο θα με βοηθούσε πιστεύω να αποφασίσω. Ευχαριστώ προκαταβολικα! -
Ο χρήστης SpydeR8 έγραψε:
Η μερκ είναι μερκ όπως και να έχει.Σωστός
Απλά κολάω στο οτι είναι διθέσιο. Εναν καφέ με 2 φίλους σου δεν μπορείς να πας.
Το αυτοκίνητο το παίρνεις για σένα ή για τους φίλους σου;
Πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο, και οι φίλοι ας έρθουν με το δικό τους στον καφέ. -
στο ΤΤ παντως να υπολογιζεις μια 400 αρα σε 10 με 20 χιλ χλμ , θελει αλλαγη ο ιμαντας . Το γνωριζω απο το passat που εχουμε και φορανε ακριβως τον ιδιο κινητηρα.
Τωρα το ειδα τον εχει αλλαξει γραφει...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
στο ΤΤ παντως να υπολογιζεις μια 400 αρα σε 10 με 20 χιλ χλμ , θελει αλλαγη ο ιμαντας . Το γνωριζω απο το passat που εχουμε και φορανε ακριβως τον ιδιο κινητηρα.Τωρα το ειδα τον εχει αλλαξει γραφει...
τον έχει αλλάξει
-
δικα σου λεφτα ειναι οτι θες τα κανεις αλλα εγω mx-5 θα τσιμπαγα στα 19 μου.
-
Κάποιος διαχειριστής ας σβήσει αυτό το θέμα καθώς άνοιξα άλλο και αυτό είχε αλλο τίτλο που τον άλλαξε κάποιος άλλος και όχι εγώ και έβαλε την ερωτησή μου εδώ σαν απάντηση.
Audi TT TFSI '07 ή Mercedes-Benz SLK 200 '06