Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντάξει, σύμφωνα με τον kacey και τον hannibal πρέπει να καταργηθεί πλήρως η έννοια του εργατικού ατυχήματος, με την ίδια λογική μπορεί οτιδήποτε να συμβεί στον εργασιακό χώρο να γίνεται επίτηδες για να εισπράξει ο άλλος αποζημίωση.
Επίσης, η (απόπειρα για) αυτοκτονία είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας οποτεδήποτε.
2013
Ωπα ωπα..... Αλλα λεει η γιαγια μου αλλα ακουν τα αυτια μου.
Εννοω (φανταζομαι και ο Kacey) οτι οποιοσδηποτε δεν εχει στον ηλιο μοιρα, ειναι κουτοπονηρος κλπ θα χρησημοποιησει το δεδικασμενο για να βγαλει λεφτα. Πραγμα το οποιο ειναι ΛΑΘΟΣ. Tι σκατα σχεση εχει το εργατικο ατυχημα με το καποιου να του στριψη η βιδα και να αποπειραθει να αυτοκτονισει μονο το δικαστηριο που εξεδωσε την αποφαση ξερει.
Και απο εκει και μερα. Για να δεις ποσο χοντρη μαλακια ειναι αυτη η αποφαση, θα στο χοντρυνω πιο πολυ.
Εφ οσον η κυρια δεχοτανε τοσες πολλες πιεσεις και τελικα εσπασε και ειπε να κοψει τις φλεβες της (που εκ των πραγματων ειναι ο πιο ηληθιος και ο περισσοτερο αναποτελεσματικος τροπος να αυτοκτονισεις) επρεπε κιολας να παραπεμψουν σε δικη και τους υπευ8υνους για αποπειρα ανθρωποκτονιας εξ αμελειας. Ε πως σου φαινεται και αυτο το σεναριο.....
Oχι οχι. Κατσε σου εχω καλυτερο σεναριο.... Γραμματεας ειχε εργατικο ατυχημα στο γραφειο του εργοδοτη οπου επεσε απο το γραφειο του την ωρα που την πηδαγε και χτυπησε το κεφαλι της....
Οποτε μην βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα. Αλλο το εργατικο ατυχημα, πχ να πεσω απο σκαλωσια, γλυστρισω στην σκαλα που σφουγγαρισα, παω απο ασφυξια επειδη εκανα ηλεκτροσυγκοληση σε κλειστο χωρο κλπ κλπ. και αλλο το να λες εκοψα τις φλεβες μου γιατι η πιεση ηταν πολυ μεγαλη και αυτο ηταν εργατικο ατυχημα..... Στην Ελλαδα οτιδηποτε εχει να κανει με εργατη, υπαλληλο κλπ το εχουμε παραγαμισει και του δινουμε δικιο εξισονοντας διαφορετικα πραγματα χανοντας την ουσια....
Ασε που στανταρακι θα το εκμεταλευτουνε παρα πολλοι αυτο το δεδικασμενο (το ξαναλεω για να μην υπαρχει αμφιβολια του λογου του αρχικου μου σχολιου)