-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
και θα μπλεξεις και με τον σαρακακη....δε νομιζω οτι το φορεστερ ζυγιζει αδειο τοσο πολυ....
Eγω για το μαβερικ μιλουσα στον φιλο.Το μαβερικ καπου τοσο (ισως λιγο λιγοτερο ) ζυγιζει
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Προσωπικα και πολλα χρηματα να ειχα δε θα επαιρνα στην πλατη τα βαρη του 2λιτρου για τετοια αυτοκινητα.Αλλο να παρεις κανα cherokee.Aλλα το πινιν γιατι 2λιτρο,να θες 3000 +τεκμηριο χωρια τις βενζινες?το είδα και το cherokee και ήταν πρώτη μου επιλογή εδώ και χρόνια !τί εννοείς αλλο να πάρεις κανα cherokee;
-
Οτι αν παρεις τσεροκι,θα επομιστεις μεν τα βαρη των κυβικων του ομως θα εχεις ενα αυτοκινητο αξιοπιστο που με τα καταλληλα λαστιχα δε θα σταματαει πουθενα κ αν παρεις ντιζελ θα ειναι και πιο οικονομικο.Αν παρεις μαβερικ ή σορεντο,απλα θα τα σκας στο κρατος χωρις να κερδιζεις κατι σημαντικο σε σχεση μ ενα 1800αρι πινιν
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
.Αν παρεις μαβερικ ή σορεντο,απλα θα τα σκας στο κρατος χωρις να κερδιζεις κατι σημαντικο σε σχεση μ ενα 1800αρι πινινμαβερικ = σορεντο??????? - μονο και μονο τα 'κοντα' του σορεντο σε σχεση με τα αλλα δεν ειναι συμαντικό?
-
Μαβερικ + σορεντο = τσεροκι?
-
ποιο τσεροκι?
το xj??? αλλου
το Kj??? xm....
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ποιο τσεροκι?το xj??? αλλου
το Kj??? xm....
Σε σχεση με το μαβερικ το kj ειναι απο αλλο πλανητη.Και το σορεντο δε το χω σε μεγαλη υποληψη,αλλα ισως κανω λαθος.Οπως και να χει το point μου ηταν πως αν ειναι να φορτωθεις κυβικα,παρε κατι ''καθαροαιμο''
-
Η διαφορά είναι ότι με το kj, που είναι το αγαπημένο μου,σε σχέση με το sorento για λίγα cc πάς σε αλλη κλίμακα τελών :660 με 880 !θα μου πείς μόνο 220 διαφορά αλλά στον μήνα βγαίνει 55 με 73 που θα πρέπει να καλύπτεις κάθε μήνα!για καύσιμο δεν μιλάω γιατί θα βάλω υγραέριο όπως και να έχει.εντάξει όταν θέλεις τέτοιο αυτοκίνητο αυτά είναι αναμενόμενα!
-
Το Sorrento μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση σε χώρους, εμφάνιση, πολυτέλεια, επιδόσεις εντός αλλά και εκτός δρόμου που έκανε την έκπληξη (σε εκδρομή με άλλα 4χ4). Θυμάμαι ότι με την έκδοση ΤΟD έχασε πόντους.
Θα το προτιμούσα από το μέτριο σε όλα Maverick.
Αλλά πραγματικά γιατί όχι G Vitara ή Forester;; -
τους - αχανεις - χωρους πχ..
για το TOD υπαρχει δοκιμαστενη 'παρακαμψη'καλο ειναι οταν λεμε G- Vitara να ξεκαθαριζουμε ποιας γενιας και αναλλογως με /χωρις κοντες...
-
...φίλε μου,αβλεπή το sor..
..απο την στιγμή που θα του κάνεις και την ,σε περιπτωση που έχει TOD , όπως εγώ στο δικό μου(2,5 diesel auto) ,έχεις αμάξι που πάει σε άλλο επίπεδο,μπορεί να στο επιβεβαιώση και ο fokion...
...maverick: έτυχε το 2009 Δεκεμβριο να ανέβω με ένα maverick,στην Εδεσσα.....ωραίο και άνετο στην εθνικη,θορυβος σε καλά επίπεδα για ψηλό όχημα,χωρίς πλέυσεις λόγο ανάρτησης και σχετικά καλή κατανάλωση .... όταν αρχίσαμε να ανηφορίζουμε την Εδεσσα,με πολύ λίγο χιόνι,καθόλου παγο..άρχισαν τα όργανα...όταν δε βγηκαμε από την Εδεσσα προς Αρνισσα....βαλαμε !!!!!!!!!
...sorento: μια από τα ίδια με το maverick αλλά λίγο πιο εντονο το φαινομενο πλέυσης λόγο άκαμπτου άξονα(διορθωνεται εύκολα ,το γνωριζω απο το δικο μου) και μεγαλο ατου το σασί του οχηματος που είναι τύπου σκάλας......
...σε εκδρομη που έγινε την πρωτομαγια του 2012 με το 4χ4fun σε πληροφορώ ότι το sor πέρασε από σημεία που rav και g,vitara 2003 πέρναγαν με φόρα και ταυτότητα στο στόμα....εν κατακλείδι αν θες οχημα με τύπου σκάλας πλαίσιο,κοντες και μια καλή συμπεριφορά στην άσφαλτό sor
αν θες suvλάκι παίρνεις maverick,είναι απλά τα πράγματα.... -
ετσι μιας και αναφερθηκε το πινιν, ξαναλεω οτι ειχε υπαρξει και εκδοση πινιν στα 1.8 με κοντα, λιγα κομματια στο ελλαντα, και το μονο που με κολλησε και δεν το πηρα (προ ετων) ειναι ο Σαρακακης και ο GDI κινητηρας που ειναι ιδιαιτερος και εχει ενα θεματακι μπουκωματος αυλων εισαγωγης απο καταλοιπα καυσαεριων και καθε 100-150000 θελει καθαρισμα που δεν ειναι και τζαμπα.
-
Ειμαι κατοχος hyundai tucson 2006.
Με υγραεριο απο τοτε που η βενζινη επιασε πανω απο 1.20 δεν ενοιωσα να πεταω λεφτα.
Το κρατος στα διλιτρα μας κλεβει κανονικα.
Αν θες να μπεις στο κλαμπ των κυβικων για ενα σοβαρο 4χ4 παρε ενα forester!
ford maverick 2.3 ή kia sorento 2.4