-
Σας ζηλεύω! Έχω πολύ καιρό να πάω στην πίστα! Καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτογραφίες!
-
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 288&type=1
-
Θα είναι η viper GT3 και η F40 (που εμφανιστηκαν στο hellenic Ferrari club td) στις Σέρρες με το alfisti! :thumbup::)
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Αν το καπάκι μηχανής γράφει REPCO, τότε θα τα κάνω πάνω μου. Ιάσωνα μας περιμένει δούλειά αύριο. Ελπίζω να μπούν κ αύριο αυτές οι συμμετοχές. Όπως και τα πιο μοντέρνα τερατάκια (75άρα τρίλιτρη )
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Θα είναι η viper GT3 και η F40 (που εμφανιστηκαν στο hellenic Ferrari club td) στις Σέρρες με το alfisti! :thumbup::)Sent from my MT27i using Tapatalk 2
EDIT: Επιβεβαιώθηκε τελικά.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Αν το καπάκι μηχανής γράφει REPCO, τότε θα τα κάνω πάνω μου. Ιάσωνα μας περιμένει δούλειά αύριο. Ελπίζω να μπούν κ αύριο αυτές οι συμμετοχές. Όπως και τα πιο μοντέρνα τερατάκια (75άρα τρίλιτρη )Κάτι κάναμε τελικά
Φχαριστώ για όοοολα ρε!
-
Ήταν ωραία εμπειρία. Γύρισα με 3300 κλικ, τώρα ξεσκαρτάρω, έχω αυτά που ήθελα να βγάλω. Πάννινγκ ολικής καταστροφής, την GTam με τον τροχό στον αέρα, την C5R να γλείφει τα κερμπ (άνετα ταχύτερος χρόνος) και πολλές 33άρες, 75άρες να με γυρίζουν πίσω στο χρόνο (ψάχνοντας πιτσιρίκι τα πίσω φρένα της 75). Φώτο μερικές σε λίγο, περισσότερες πιο μετά
Ιάσωνα χάρηκα, ο άλλος πες του δε σταμάτησε να μιλάει. Ζήση 92 ευχαριστώ για την παρέα, μάλλον θα κοιμάσαι τώρα.
-
Μπραβο παιδια ωραιες φωτο.Βλεποντας τα πιτς θυμηθηκα αυτην....Δεκεμβριος 2007 που φτιαχνοντουσαν τα γραφεια και ολα τα υπολοιπα.
Uploaded with ImageShack.us
-
Ιάσωνα χάρηκα, ο άλλος πες του δε σταμάτησε να μιλάει. Ζήση 92 ευχαριστώ για την παρέα, μάλλον θα κοιμάσαι τώρα.
Kαι εγώ Ξενοφών! Τον έκραξα μετά. Σόρρυ κιόλας για το όλο θέμα
Βάζω 9 στα γρήγορα πριν προλάβει να ανεβάσει ο jimclark
DSC_0763 by JasonLouk, on Flickr
DSC_0742 by JasonLouk, on Flickr
DSC_0544 by JasonLouk, on Flickr
DSC_0479 by JasonLouk, on Flickr
DSC_0459 by JasonLouk, on Flickr
DSC_0458 by JasonLouk, on Flickr -
Δεν υπάρχει κανένα θέμα, αστειεύομαι. Βλέπω τα 2 3 απλά πράγματα απέδωσαν, πολύ όμορφα panning για πρώτη φορά στην πίστα. Την άλλη φορά με ένα πιο τέλε φακό, έστω δανεισμένο (κλεμμένο ξέρω γω κτλ). Εγώ έχω δρόμο μέχρι να στρώσω το υλικό.
-
Καλησπέρα και όχι δεν κοιμάμαι ακόμα!
Waiting... by Zisis1992, on Flickr
Viper by Zisis1992, on Flickr
Porsche 928 by Zisis1992, on Flickr
Run Like Hell... by Zisis1992, on FlickrΕίναι κι άλλες, μπείτε στο Flickr μου να τις δείτε, δεν θα βαρύνω τζάμπα την σελίδα για σας που δεν ήρθατε!
Άντε πάρτε και δυό βίντεο.
-
-
Εγεφαλίκ επισοντί.
-
Δεν υπάρχει κανένα θέμα, αστειεύομαι. Βλέπω τα 2 3 απλά πράγματα απέδωσαν, πολύ όμορφα panning για πρώτη φορά στην πίστα. Την άλλη φορά με ένα πιο τέλε φακό, έστω δανεισμένο (κλεμμένο ξέρω γω κτλ). Εγώ έχω δρόμο μέχρι να στρώσω το υλικό.Mε εξέπληξε ο 18-55 once again. Για του χρόνου εχει κλεισει απο τώρα. Δεν παίζει να ανέβω χωρίς τηλεφακό
@sinanai
απο κοντά ήταν σε συνδυασμο με τριπλ χαρτ ατακ! -
-
ο άλλος πες του δε σταμάτησε να μιλάει
χαχαχα από την χαρά μου.Περιμένω να μου στείλεις αρκετές φωτογραφίες όποτε μπορείς στο e-mail μου.
Χάρηκα για την γνωριμία. -
Συγχαρητήρια μετατρέψατε το μοναδικό Αυτοικινητοδρόμιο σε περιφραγμένο δρόμο!
http://www.serrestv.gr/tv/article_read.php?a=6639What the hell is going on there??
Τεταρτη, 15 Μαϊου 2013 00:30
'Σουρωτήρι' ο νέος ασφαλτοτάπητας του αυτοκινητοδρομίου
http://www.infoserres.gr/serres/compone ... CF%85.html -
Ο Δήμος θέλει να το επαναδημοπρατήσει, αφού η συνεννόηση με τον σκάρτο ανάδοχο (εργολάβο) δεν είναι δυνατή (ο Δήμος βρίσκεται σε αντιδικία μαζί του).
Κακώς βέβαια επελέγη ο συγκεκριμένος εργολάβος, αφού δεν είχε εμπειρία από τέτοια έργα. Ουδείς άκουσε, απ' ό,τι φαίνεται, έναν άνθρωπο που το είχε επισημάνει. Η μελέτη είχε ως βάση τις 'Τεχνικές Συγγραφές Υποχρεώσεων Έργων Οδοποιίας' τόυ ΥΠΕΧΩΔΕ, προφανώς μη καλύπτουσες τις ανάγκες μιας πίστας.
Η επαναδημοπράτηση τουλάχιστον μπορεί να σημάνει σωστό έργο, από κατάλληλο ανάδοχο. Αλλά θα χαθεί κάμποσος χρόνος. Πρέπει και να βρεθούν τα χρήματα , 600 χιλιάρικα (ο Δήμος δεν τα έχει όλα).
Σημειωτέον ότι το σκάρτο έργο στοίχισε 800 χιλιάρικα...Αυτά τα ολίγα και λυπητερά έχω πληροφορηθεί.
-
Αν δεν κάνω λάθος η ασφαλτόστρωση ήταν με επιδότηση της ΕΕ. Να δω τι θα τους πούμε τώρα...
-
Τουλάχιστον την προλάβαμε φρέσκια και την ευχαριστηθήκκαμε.....έτσι Δία ?
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)