-
Ενδιαφέρον κομμάτι αλλα θα προτιμουσα η Autoart αντι να επανακυκλοφορησει ενα παλιοτερο μοντέλο να έβγαζε καποιες νέες αγωνιστικες DTM εκδόσεις με άλλα liveries(SONAX,Old Spice κτλ)τις οποιες βεβαια έχει ήδη ανακοινωσει αλλα μονο οι ιδιοι ξέρουν αν και ποτε τελικα θα κυκλοφορήσουν(2020??).
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Ενδιαφέρον κομμάτι αλλα θα προτιμουσα η Autoart αντι να επανακυκλοφορησει ενα παλιοτερο μοντέλο να έβγαζε καποιες νέες αγωνιστικες DTM εκδόσεις με άλλα liveries(SONAX,Old Spice κτλ)τις οποιες βεβαια έχει ήδη ανακοινωσει αλλα μονο οι ιδιοι ξέρουν αν και ποτε τελικα θα κυκλοφορήσουν(2020??).Ετσι ομως μπορεσαμε να την παρουμε σε μια λογικη τιμη καινουργια, κι οχι 150-180 που ειχε πριν λιγο καιρο στο e-bay και ηταν και απο ιδιωτη
-
Υπάρχει κάποιος στο car.gr που το πουλάει 250 και λεει ειναι το συλλεκτικό
-
@Χρηστος
Εγω αναφέρθηκα στη λανθασμένη κατα τη γνώμη μου επιλογη της autoart να ξαναβγαλει μοντέλο του παρελθόντος που η αξια του αυξήθηκε στη πορεια παραλογα απο τη πρώτη κυκλοφορια του.Αν ειναι έτσι ας βγάλει τότε και παλιοτερα μοντέλα της με μεγαλύτερη ζήτηση και κατα συνεπεια υπερτιμολογηση σε συγκριση με την 190.Κανονικα όμως θα πρέπει να προχωραει στην ανάπτυξη νέων μοντέλων ή έστω εκδόσεων του ιδιου μοντέλου.Τα ιδια ειπα πάνω κάτω και για την kyosho 1-2 σελιδες πριν αν πρόσεξες.Τωρα αν κάποιοι επωφελούμαστε της ευκαιριας ειναι άλλη ιστορια,εγω δεν εθιξα τέτοιο θέμα.Διαφωνώ απλά με την εκαστοτε εταιρια που ακολουθει αυτή την πολιτικη -
Ο χρήστης alex19871987 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος στο car.gr που το πουλάει 250 και λεει ειναι το συλλεκτικόΑυτη με τα 250 εχει χαμηλοτερη καταναλωση..
Εγω γελαω με κατι αλλους που θέλουν να πουλησουν ολοκληρη τη συλλογη τους και ζητανε κατι χιλιαρικα,διχιλιαρα..Κι εν τω μεταξύ η συλλογή αντε να περιλαμβανει 4-5 καλά κομματια,απο τα οποια εσύ μπορει να θές το ένα,και τα υπολοιπα ειναι για τα μπάζα..
-
Χαχαχα.καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
@Χρηστος
Εγω αναφέρθηκα στη λανθασμένη κατα τη γνώμη μου επιλογη της autoart να ξαναβγαλει μοντέλο του παρελθόντος που η αξια του αυξήθηκε στη πορεια παραλογα απο τη πρώτη κυκλοφορια του.Αν ειναι έτσι ας βγάλει τότε και παλιοτερα μοντέλα της με μεγαλύτερη ζήτηση και κατα συνεπεια υπερτιμολογηση σε συγκριση με την 190.Κανονικα όμως θα πρέπει να προχωραει στην ανάπτυξη νέων μοντέλων ή έστω εκδόσεων του ιδιου μοντέλου.Τα ιδια ειπα πάνω κάτω και για την kyosho 1-2 σελιδες πριν αν πρόσεξες.Τωρα αν κάποιοι επωφελούμαστε της ευκαιριας ειναι άλλη ιστορια,εγω δεν εθιξα τέτοιο θέμα.Διαφωνώ απλά με την εκαστοτε εταιρια που ακολουθει αυτή την πολιτικηΣυμφωνω μαζι σου, απλα ειχα κολλησει με αυτο το μοντελο, αλλα δεν εδινα και τα χρηματα που ζητουσαν παλαιοτερα. Η αληθεια ειναι πως τα αξιολογα μοντελα πρεπει να τα παιρνεις οταν κυκλοφορουν, αν και οι εταιριες σημερα τα πουλανε σα ''συλλεκτικα'' απο την αρχη κιολας (αναφερομαι στην αυξηση τιμων, οπου το 80-90αρι για νεο μοντελο autoart ή Kyosho ειναι πια μακρινο παρελθον)
-
Αφού τα αγοράζουμε-αγοράζουν καλα κανουν και ανεβάζουν τις τιμές.
-
Το ξεβιδωσες τελικα?Αντε ανεβαζε καμια φωτό,ειδικα απ'το εσωτερικο της!
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Το ξεβιδωσες τελικα?Αντε ανεβαζε καμια φωτό,ειδικα απ'το εσωτερικο της!Πραγματικά πρόκειται για εντυπωσιακό μοντέλο και από τα καλύτερα της autoart, ειδικά την εποχή που πρωτοβγήκε. Είχα εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που άνοιγε το καπώ (μεντεσέδες, αίσθηση, κούμπωμα).
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Αυτη με τα 250 εχει χαμηλοτερη καταναλωση..
Εγω γελαω με κατι αλλους που θέλουν να πουλησουν ολοκληρη τη συλλογη τους και ζητανε κατι χιλιαρικα,διχιλιαρα..Κι εν τω μεταξύ η συλλογή αντε να περιλαμβανει 4-5 καλά κομματια,απο τα οποια εσύ μπορει να θές το ένα,και τα υπολοιπα ειναι για τα μπάζα..
Συμφωνώ και επαυξάνω λέγοντας ότι το χειρότερο είναι η δικαιολόγηση των τιμών. Ρώτησα κάποτε έναν, δύο από αυτούς που πουλούσαν τέτοιες συλλογές και μου περιέγραφαν όλα τα (υπερ-υπερτιμημένα) μοντέλα τους ως υπερσπάνια, χειροποίητα, συλλεκτικά, φοβερά και τρομερά! Και πού να ήξεραν σε πόσο άσχετο μιλάνε
-
Έχεις απολυτο δίκιο.τον πήρα αυτον που την δινει στα 250 και αρχισε και έλεγε πως ειναι υπερσπανιο.όταν του εοπα οτι το κυκλοφόρησε πάλι αρχισε να τα μασαει και να λεει γιατί το συζηταμε.ντροπή σε μερικους...ήξερα οτι θα τα μασησει αλλΑ τον πηρα μόνο και μονο να δω τι θα πει.καλα ειχΕ πει ο Βαγγέλης κάποτε οτι δεν τον νοιαζει που εχουν κλείσει και πολλΑ μαγαζια
-
Αφου μου εσπασαν τα νευρα οι βιδες της autoart, εβγαλα κατι φωτο η μια χειροτερη απο την αλλη
Παραιτουμε σημερα, θα προσπαθησω αυριο παλι (ο μικρος τριχρονος εχει χαλασει τη οθονη της ψηφιακης και προσπαθω να βγαλω απο το ματι του φακου ψηλα, οπως στις παλιες μηχανες, οποτε...) -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Αυτη με τα 250 εχει χαμηλοτερη καταναλωση..
Συμφωνώ και επαυξάνω λέγοντας ότι το χειρότερο είναι η δικαιολόγηση των τιμών. Ρώτησα κάποτε έναν, δύο από αυτούς που πουλούσαν τέτοιες συλλογές και μου περιέγραφαν όλα τα (υπερ-υπερτιμημένα) μοντέλα τους ως υπερσπάνια, χειροποίητα, συλλεκτικά, φοβερά και τρομερά! Και πού να ήξεραν σε πόσο άσχετο μιλάνε
A,καλά οι δικαιολογιες ειναι όλα τα λεφτα!!
Λες και δεν ασχολειται κανας άλλος με το σπόρ εκτος απ'αυτούς..Πάνω σ'αυτό το θέμα όμως πιο πολυ ειχα/έχω άχτι τους μαγαζάτορες παρά τους ιδιωτες..Μιλας μαζι τους,βλέπουν οτι εισαι πολύ χωμένος στα πράγματα κι έχεις πολύ μεγαλύτερες γνώσεις επι τους θέματος απ'τους ιδιους που το εμπορευονται κιολας και παρ'όλα αυτά εξακολουθούν να προσπαθούν να σε πιασουν μαλάκα.
Ειναι δυνατόν κατάστημα στην Αθήνα,και μαλιστα πολύ γνωστό σε αρκετούς απο μάς,να ζηταει 250(!) ευρώ για την 155(Αutoart)όταν στο εξωτερικο ή ακόμα και Eλλάδα την βρισκεις με 170-180?Κι αν αυτός τελικά κλεισει θα τον λυπηθώ?Ουτε κάν...
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Καταπληκτικό μοντέλο, αλλά αν σου βγεί το όνομα... Ακόμα γράφει MERCEDS στο καπάκι της μηχανής; Για σήκωσε καπώ;
Ok, το γραφουν κανονικα, ηταν ετσι η πρωτη εκδοση?
Οχι σε όλες, σε κάποιες dealer edition αρχικά υπήρχε το λάθος, αλλά μετά διορθώθηκε. Στο δικό μου ήταν εντάξει
Η δικιά μου είχε το λάθος αυτό
-
Μάλλον το είχες πάρει και εσύ τότε φρέσκο φρέσκο όταν βγήκε.
-
-
Ωραιο κομμάτι,κριμα που δε μπορουμε να δουμε περισσότερες φωτό..Απο Ελλάδα ή εξωτερικο η αγορά?
-
Από εκει που σου ειπα Βαγγέλη το πήρε ο Χρήστος
-
Ευχαριστώ πολύ
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές