-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε στην Πορτογαλία να είναι πρώτο κόμμα οι φασίστες.Μιλαω για πείνα οχι να μην εχω να πληρωσω το κινητο ή το σημα του αυτοκινητου.
-
Ε, ναι. Εκεί τρώνε με χρυσά κουτάλια.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σιγα Απρίλη , γιατί το πουλί σου εκει στο άβαταρ , μοιάζει συγκαμένο , μην το αποτελειώσεις .
Κράτα το για να κατουράς.To παρατράβηξες [Mod]
-
Φτάνει! [Mod]
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ε, ναι. Εκεί τρώνε με χρυσά κουτάλια.Δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλαμε, και χαιρομαι για εσένα. Μακαρι να σου ειναι ολα καλα παντα.
-
Γιατί το γυρνάς στο προσωπικό; Δεν διαφέρεις και πολύ από τον από πάνω.
-
Φτάνει! [Mod]
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γιατί το γυρνάς στο προσωπικό; Δεν διαφέρεις και πολύ από τον από πάνω.Δε το γυρναω στο προσωπικο, σου μιλαω για ΠΕΙΝΑ και μου δειχνεις αρθρο για την Πορτογαλια και τις ανυπαντρες μητερες που δεν εχουν καλο μισθο. Για αυτο σου λεω δεν εχεις ιδεα και χαιρομαι που δεν εχεις. Ειναι καλο να περνας καλα και να εχεις να τρως, μη το θεωρεις καποιου ειδους προσωπικη μομφή. Οι τυποι που γινανε τσολιάδες (οχι όλοι βεβαια) και πυροβολουσαν τους γειτόνους και τα αδερφια τους δεν ειχαν να φανε ουτε κρεμμυδι, δεν ειχαν 'υποστει μειωση μισθου'. Μιλαμε για κλιμακες που δεν τις βλεπεις αν δεν εχεις συναναστραφει με κοσμο που τα ζουσε τοτε απο πρωτο χερι.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δε το γυρναω στο προσωπικο, σου μιλαω για ΠΕΙΝΑ και μου δειχνεις αρθρο για την Πορτογαλια και τις ανυπαντρες μητερες που δεν εχουν καλο μισθο. Για αυτο σου λεω δεν εχεις ιδεα και χαιρομαι που δεν εχεις. Ειναι καλο να περνας καλα και να εχεις να τρως, μη το θεωρεις καποιου ειδους προσωπικη μομφή. Οι τυποι που γινανε τσολιάδες (οχι όλοι βεβαια) και πυροβολουσαν τους γειτόνους και τα αδερφια τους δεν ειχαν να φανε ουτε κρεμμυδι, δεν ειχαν 'υποστει μειωση μισθου'. Μιλαμε για κλιμακες που δεν τις βλεπεις αν δεν εχεις συναναστραφει με κοσμο που τα ζουσε τοτε απο πρωτο χερι.
Φθηνές αστείες δικαιολογίες ,θυμίζει
-έγινα πουτάνα για το παιδί μου. -
οποιος ακουσε σημερα την παρεμβαση του κασιδιαρη για το θεμα με το ντοκυμαντερ πρεπει να καταλαβε οτι ο λιακος μπαινει για τα καλα στο ''συστημα'' που κατα τα αλλα βριζει και απεχθανεται... Αδειασμα σε αυτους στο βιντεο καταδικη βιας απο οπου και αν προερχεται κλπ... αντε και στην ΝΔ συντομα!!!
-
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
Δε το γυρναω στο προσωπικο, σου μιλαω για ΠΕΙΝΑ και μου δειχνεις αρθρο για την Πορτογαλια και τις ανυπαντρες μητερες που δεν εχουν καλο μισθο. Για αυτο σου λεω δεν εχεις ιδεα και χαιρομαι που δεν εχεις. Ειναι καλο να περνας καλα και να εχεις να τρως, μη το θεωρεις καποιου ειδους προσωπικη μομφή. Οι τυποι που γινανε τσολιάδες (οχι όλοι βεβαια) και πυροβολουσαν τους γειτόνους και τα αδερφια τους δεν ειχαν να φανε ουτε κρεμμυδι, δεν ειχαν 'υποστει μειωση μισθου'. Μιλαμε για κλιμακες που δεν τις βλεπεις αν δεν εχεις συναναστραφει με κοσμο που τα ζουσε τοτε απο πρωτο χερι.
Φθηνές αστείες δικαιολογίες ,θυμίζει
-έγινα πουτάνα για το παιδί μου.Ε καλά τι ήταν αυτό τώρα ? [Mod]
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
οποιος ακουσε σημερα την παρεμβαση του κασιδιαρη για το θεμα με το ντοκυμαντερ πρεπει να καταλαβε οτι ο λιακος μπαινει για τα καλα στο ''συστημα'' που κατα τα αλλα βριζει και απεχθανεται... Αδειασμα σε αυτους στο βιντεο καταδικη βιας απο οπου και αν προερχεται κλπ... αντε και στην ΝΔ συντομα!!!Πολυ περισσοτερο φοβαμαι κατι τετοιο παρα τις βλακειες που ξεστομιζουν τα πιονια των πολιτικων οι δημοσιογραφοι περι εξοντωσης ολων των ξενων, εισβολη στην Τουρκια κλπ. Εφ οσον δεν μπορουν να τους εκτοπισουν θα προσπαθησουν να τους εξαγορασουν
-
Δηλαδή άμα αρχίσω να πεινάω, να πάω κατευθείαν για χρυσαυγιτοτσολιάς!?..
... trident1971 θα πείς καμμιά καλή κουβέντα?.. -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
οποιος ακουσε σημερα την παρεμβαση του κασιδιαρη για το θεμα με το ντοκυμαντερ πρεπει να καταλαβε οτι ο λιακος μπαινει για τα καλα στο ''συστημα'' που κατα τα αλλα βριζει και απεχθανεται... Αδειασμα σε αυτους στο βιντεο καταδικη βιας απο οπου και αν προερχεται κλπ... αντε και στην ΝΔ συντομα!!!
Πολυ περισσοτερο φοβαμαι κατι τετοιο παρα τις βλακειες που ξεστομιζουν τα πιονια των πολιτικων οι δημοσιογραφοι περι εξοντωσης ολων των ξενων, εισβολη στην Τουρκια κλπ. Εφ οσον δεν μπορουν να τους εκτοπισουν θα προσπαθησουν να τους εξαγορασουν
Δηλαδή εσύ δεν θέλεις να καταδικάζεται η βία; Δεν χαίρεσαι όταν ένας πολιτικός χώρος σιγά σιγά αποποιείται (λέμε τώρα) το εξτρεμιστικό παρελθόν του;
-
Όταν την δεκαετία του '80 και αρχές '90 πλακώνονταν με λοστάρια οι αφισοκολλητές του πασόκ του κκ και της νέας δεημοκρατίας γιατί δεν βγαίνει κανένας να πει ότι 'ναι ήταν αλήτες '???Μήπως γιατί πολλοί απο΄αυτούς βολέυτηκαν στο δημόσιο τομέα???
-
Πως συνδέεται αυτό με τα προηγούμενα μηνύματα; Για βοήθησε μας λίγο.
-
http://www.bloko.gr/diafora/thymaste-th ... s-ths.html
Θυμάστε τη γιαγιάκα που η ΧΑ 'βοηθούσε' να σηκώσει χρήματα απ το ΑΤΜ με ασφάλεια προεκλογικά; Να ο γιος της
inb4 Ernani
-
χαχα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.bloko.gr/diafora/thymaste-th-giagiaka-poy-h-xa-bohthoyse-na-shkwsei-xrhmata-ap-to-atm-me-asfaleia-proeklogika-na-o-gios-ths.htmlΘυμάστε τη γιαγιάκα που η ΧΑ 'βοηθούσε' να σηκώσει χρήματα απ το ΑΤΜ με ασφάλεια προεκλογικά; Να ο γιος της
inb4 Ernani
Το είχα παραθέσει πριν από 4 σελίδες μαζί με το φασιστικό βίντεο:
viewtopic.php?f=13&t=51893&start=7470#p2751946
Αλλά όταν δεν διαβάζουμε τα post των άλλων...
-
Μου ξέφυγε το bonus
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]