-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
tsakni και λίγα σου είπα, για παπαραλογίες και χειρότερα έπρεπε να σου ελεγα κι εγώ.Challenge accepted.....
Σε προκαλω, ψαξε, βρες και πες μου σε ολα τα ποστ που εχω κανει, που ακριβως παπαρολογω
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
tsakni και λίγα σου είπα, για παπαραλογίες και χειρότερα έπρεπε να σου ελεγα κι εγώ.
Challenge accepted.....
Σε προκαλω, ψαξε, βρες και πες μου σε ολα τα ποστ που εχω κανει, που ακριβως παπαρολογω
Μα ποση παπαρολογια πια ???????
Εποικοδομητικα ποστς... Συμβάλλουν στην κουβέντα...
-
Σχετικός, ξεσχετικός και όπως και να σε λέγανε παλιά δε σε βλέπω να μακροημερεύεις αν δεν το πάρεις αλλιώς. [Mod]
-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
tsakni και λίγα σου είπα, για παπαραλογίες και χειρότερα έπρεπε να σου ελεγα κι εγώ.
Challenge accepted.....
Ρε φιλε μας κανεις πλακα??????
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ.............. ΟΥΣΤ!!!! (Για να πεσω στο επιπεδο σου)
Τελος το
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Challenge accepted.....
Ρε φιλε μας κανεις πλακα??????
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ.............. ΟΥΣΤ!!!! (Για να πεσω στο επιπεδο σου)
Τελος το
Challenge accepted.....
Tο ίδιο σου απαντώ κι εγώ λοιπον στο πρωτο ποστ σου περι παπαρολογιας...
**ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ.............. ΟΥΣΤ!!!! ** -
ειρήνη υμίν!
Όλα ανοιχτά με ΕΡΤ και F1
Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά αναφορικά με το τηλεοπτικό δίκτυο που θα αποκτήσει τα δικαιώματα της Formula 1. Οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΕΡΤ και κυρίως η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου, Νίκου Σίμου, έβαλε φρένο σε μια συμφωνία που βάδιζε προς ολοκλήρωση. Η δημόσια τηλεόραση, όμως, είναι πιθανό να διεκδικήσει εκ νέου τους αγώνες της F1.
WWW.CONTRA.GR**POURNARAKIS DIE HARD ???... MARCH **
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Kostas_Psarras Φέτος 5 αγώνες θα μεταδοθούν αποκλειστικά ζωντανά από τον OTE TV. Οι τρεις πρώτοι (Αυστραλία, Μαλαισία, Κίνα) και... fb.me/ByD4UToOΤην Ινδία ξεχάσανε
-
Ευχαριστώ για την απάντηση
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Kostas_Psarras Φέτος 5 αγώνες θα μεταδοθούν αποκλειστικά ζωντανά από τον OTE TV. Οι τρεις πρώτοι (Αυστραλία, Μαλαισία, Κίνα) και... fb.me/ByD4UToO
Την Ινδία ξεχάσανε
-
Διαβάζει, διαβάζει αλλά δεν κάνει outing
-
Άρα κονσέρβα από ελεύθερο όπως πέρσι;
-
Ναι για αυτούς τους 5 αγώνες ΑΝ υπάρξει ελεύθερη κάλυψη.
-
στον ΟΤΕ TV ποιος θα κάνει σχολιασμό? ο Παλομπαρίνι ?
-
Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος όπως πέρυσι
-
o Παλομπαρίνι ήταν έκτακτος πέρσι στη Μαλαισία σωστά?
-
Ναι και για τους πιο καλούς λόγους, είχε γεννητούρια ο Γιάννης Μάριος
-
Δε χρειάζεται να απαντάμε σε επί προσωπικού σχόλια [Mod]
-
Αντίο. Δε θα μας λείψεις [Mod]
-
Δύσκολα τα πράγματα για τους τζαμπατζήδες.
Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 και τα πάντα γύρω από το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων είναι στον... αέρα.
Οι διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1 έχουν 'παγώσει' και δεν αναμένεται άμεσα κάποια εξέλιξη, καθώς στη δημόσια τηλεόραση επικρατεί στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα λόγω διοικητικών εξελίξεων.
Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων στην Ελλάδα είχε έρθει κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ, ωστόσο οριστική συμφωνία δεν επιτεύχθηκε λόγω των αλλαγών σε διοικητικές θέσεις της δημόσιας τηλεόρασης.
Οι φήμες που κυκλοφόρησαν για εξελίξεις την Παρασκευή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς δεν έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην ΕΡΤ, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για ζητήματα και εκκρεμότητες όπως αυτό της Formula 1.
-
τι λαμπρος τιτλος. Μονος σου τον σκεφτηκες;
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014