-
αυτο εννοω, θυμασαι ονομα?
-
atiman uninstaller λεγεται, αλλα επιμενω οτι ειναι αχρηστο
-
περί crysis 3:το έστειλα το vsync...μόλις άλλαξα πίστα και βάρυναν λίγο τα γραφικά έκανε κάτι ψιλοκολλήματα και βάρυνε!
Άστο καλύτερα...αφού παίζει καλά δίχως αυτό ας το έχω off. Δεν είμαστε τώρα για αναβαθμίσεις...αρκετά! -
για να το παιζεις αριστα σε 1080 θες κανα 800αρι ευρω και σε 1440 κατι λιγοτερο απο διχιλιαρο, οποτε σιγα μην ασχοληθεις
αλλωστε μια σταλια παιχνιδια ειναι
-
μόλις το έκλεισα έπαιζε μια χαρά...και τρέχω και στοκ τα πάντα
-
Μιλάω για maxed out και εννοώ αυτά τα πόσα, αν θες να το παίξεις και με κάρτα των 150 ευρώ το ποσό
Πέρα από τα τεχνικά, πώς σου φαίνεται;
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
και η πλακα παει παραπερα ομως
εαν εχεις 22-24 οθονη το να παιξεις σε 1080 και πανω στην ουσια δεν θες κατι τρομερο καθοτι τα φιλτρα δεν κανουν δουλεια απλα τρωνε ιπποδυναμη (καθοτι η κουκιδα ειναι πολυ μικρη για να δεις διαφορα περα απο το x2 (υπαρχει και ολοκληρο θεμα στο ign για αυτο) -
ενα AA 2x καλο ειναι να υπαρχει παντως
-
σε μένα είναι λίγο διαφορετική η φάση...ο υπολογιστής λειτουργεί μέσω τηλεόρασης 46' αποκλειστικά!
Αυτό σημαίνει ότι βλέπω τα πάντα σε μεγάλο πάνελ και οι διαφορές -όταν συμβαίνουν- είναι πιο εύκολο να σημειωθούν!
Το crysis 3 λοιπόν είναι το μοναδικό παιχνίδι μετά την αναβάθμιση που κατάλαβα τρελό ζόρισμα! Η γομαρόψυχτρα κρατά το cpu κάτω των 40 βαθμών όμως βλέπω ότι πιέζεται τρελά!
Θυμίζω ότι δεν έχω κάνει καθόλου o/c σε κανένα εκ των cpu-gpu-ram κλπ!
Ευτυχώς βοηθάει και ο ssd και δεν έχει γίνει unplayable!
Αν φτάσουμε εκεί στο μέλλον θα το ανεβάσω αναγκαστικά!Τώρα για την ερώτηση του Κιουση(by the way:Κώστας είναι το όνομα;): μου αρέσει αυτό που βλέπω, τα γραφικά είναι εκπληκτικά - π.χ. οι αντανακλάσεις είναι άριστες, όπως και τα εφέ στο νερό, όπως και η σκιά του prophet - όμως νομίζω ότι είναι 'τεχνητά' βαρύ!
Το far cry3 με παρομοια γραφικά έπαιζε τέλεια στο μαξ! Το bf3 το ίδιο, το cod το ίδιο! Πως το καταφέρνουν όλη αυτή η σειρά στην εποχή της να εξαντλεί το hardware!
Περί σεναρίου τα περισσότερα παιχνίδια πάσχουν εκεί οπότε δεν το σχολιάζω! Κρυβόμαστε πίσω από τρομερά εφέ, γραφικά και παρουσίαση και το χάνουμε εκεί που ουσιαστικά είναι η πεμπτουσία του gaming. Σαν να έχουμε μια ταινία με τρομερά εφέ που όμως δεν κρατά σε εγρήγορση τον θεατή και σε αγωνία για το τι θα γίνει παρακάτω!
Του έβαλα και trainer -
κατι σαν το battleship ενα πραγμα
-
-
[spoiler:1dqgxpl6]crysis 3 internal reloaded[/spoiler:1dqgxpl6] παιζει κανονικα?
καλα,far cry 3, οτι καλυτερο εχω παιξει απο το 1949 , δεν παω δουλεια, με ψαχνουν οι φιλοι μου και προσπαθουν να καταλαβουν τι μου χει κανει αυτος ο vaas και τον ψαχνω
-
τωρα που λες για 1949
ισως το καλυτερο bf που εχω παιξει ηταν το 1942 απλο ωραιο καψιμο χωρις βλακειες χωρις φυσικη ολα ρεμπελικα σκοτωνες χιλιαδες με το τζιπ (που ηταν και γρηγορο) η καβαλαγες το αεροπλανοφορο και το εχωνες στην στερια επανω στην βαση τους -
χαχααχχα μεχρι zodiac εχω καρφωσει σε βαση κακων, αεροπλανοφορο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τωρα που λες για 1949
ισως το καλυτερο bf που εχω παιξει ηταν το 1942 απλο ωραιο καψιμο χωρις βλακειες χωρις φυσικη ολα ρεμπελικα σκοτωνες χιλιαδες με το τζιπ (που ηταν και γρηγορο) η καβαλαγες το αεροπλανοφορο και το εχωνες στην στερια επανω στην βαση τουςδεν το ηξερα αυτο το παιχνίδι...μπαίνει στα προς αγορά
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
[spoiler:27q1eg5u]crysis 3 internal reloaded[/spoiler:27q1eg5u] παιζει κανονικα?καλα,far cry 3, οτι καλυτερο εχω παιξει απο το 1949 , δεν παω δουλεια, με ψαχνουν οι φιλοι μου και προσπαθουν να καταλαβουν τι μου χει κανει αυτος ο vaas και τον ψαχνω
εχεις δει τα βιντεο με τον vaas?
-
μορφη ειναι ρε, απο τους πιο απολαυστικους κακους που εχω πετυχει, στην ιδια κατηγορια με τζοκερ στο αρκαμ και γκλαντος
edit και lechuck!
-
o πραγματικος ηθοποιος ειναι ακομα καλυτερος απο οτι στο παιχνιδι, πρεπει να τον κανουν ταινια
-
με φωναξε κανεις?
-
εχει αρχισει να κυκλοφορει το καινουριο tomb raider και κοντευω να κατουρηθω απ΄τη χαρα μου
καιρο εχω να ενθουσιαστω ετσιαντιγραφω screenshots απο την εκδοση για pc απο αλλο forum
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)