-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Δία, πες ναι να τελειώνουμε.
Sent from my i9023 using Tapatalk 2
εσυ μεγάλος ανθρωπος, παντρεμενος με παιδιά. εισοδήματα έχεις και λες 'ναι είμαι τζαμπατζής'. τι να πουν και τα νέα τα παιδιά που είναι άνεργα. δεν ντρέπεσαι να κλαίγεσαι για 19 ευρώ και απο την άλλη να μου είσαι με τα σμαρτφονς και να μου πληρώνεις εφαρμογές για να τις κατεβάζεις και να γράφεις δέκα ώρες την ημέρα εδω μέσα...
είσαι άντρας εσύ; φοράς παντελόνια; καναπεδάτε...Μαρία μου τον ξέρεις κι από χθες τον Ελτέο;
Θα αρχίσουν να μου μπαίνουν υποψίες αλλά δεν τον έχω για τέτοιον τον Σάββα.
-
Φτωχολογια στην Ραφήνα, Ανθούλα μου... Πρωτα η Ραφήνα και μετά το Πέραμα... Μέχρι και ο Καραμανλής μένει εκεί τώρα που του τελειωσαν τα λεφτα...
Του μιλάνε για την ανεργία των νέων κι αυτός ξεκαρδίζεται στα γέλια... Αντιδραστικός, τζαμπατζής, κλάψας. Και όλα αυτά με γεμάτο το στομάχι.
-
Είπατε τις απόψεις σας? Ε, γιατί το ρίξατε στα προσωπικά? Τέλος τώρα mariosf1 & elteo[mod].
Λογικό είναι πάντως να αποζητάς το δωρεάν με τη γενικότερη κατάσταση. Αν πάλι έχουμε μόνο pay F1 φέτος, ε δεν θα πεθάνουμε κιόλας? Ας το βλέπουμε το βράδυ ή σε κανένα φίλο. Οι έχοντες ας πάνε σε όλες τις γνωστές λύσεις. -
Με κάθε ειλικρίνεια παίδες, αν ήμουν εργένης θα σας καλούσα σπίτι για F1.
Αλλά...
-
edit +warn [mod]
-
edit [mod]Εσύ να κάτσεις στ'αυγά σου...δε σε κάλεσε κανείς.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
edit [mod]
Εσύ να κάτσεις στ'αυγά σου...δε σε κάλεσε κανείς.
Δεν είναι η εποχή των αυγών Νίκο τώρα. Έτσι μου είπες ένα φίλος ορνιθολόγος.
-
και το ποδοσφαιρο παλια ήταν στην ελευθερη τηλεοραση, και ο στιβος κλπ. κλπ. επειδή το είχαμε για κάποια στιγμη τζαμπα δεν σημαίνει ότι όταν πλεον δεν είναι ελευθερο ότι μας το στερουν.
αμα εσενα σε ενδιαφερει μόνο η φ1 και τίποτε άλλο δεν προκειται να δωσει κάποιος καποια εκατομμυρια για να κάτσεις εσύ να δεις το καναλι του 2χ20= 40 ώρες τον χρόνο. και είναι λογικό αυτό.
αυτοί οι υπολογισμοί είναι τις πλάκας. όταν πηγαίνεισ σε εστιατόριο φωνάζεις τον μετρ και του λες ρε φίλε εγω δεν θέλω ουτε κουβερ, ούτε νερο αλλά μονο την μπριζόλα; όποιοι χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα δεν ξέρουν πως λειτουργεί η τηλεοραση σαν επιχείρηση.παλια ο αλφα έδειχνε καμπιονατο αλλά όταν αυτό πέρασε σε συνδρομητικό δεν είδα να νιώθει στερημένος ο ελληνας και να διαμαρτύρεται.
επίσης και σε άλλες ευρωπαικές χώρες όπου μέχρι τώρα η μετάδοση της φ1 ήταν ελεύθερη, τωρα έχει γίνει συνδρομητική. στην αγγλία στο σκαι είναι με συνδρομή και τα τις ελευθερες δοκιμές τις βλέπεις και με διαφημίσεις. στην ελλάδα με οτε τα βλέπεις όλα και πολυ πιο φθηνά.μόνο στην ελλάδα εχουμε την εντύπωση όμως ότι μας πιάνουν τον πωπο.
παντού πλεόν όλα τα αθλήματα σε όλο τον κοσμο είναι σε υπηρεσίες με συνδρομή.
όποιος νιώθει ότι πρέπει να κόψει εισητήριο απλά δεν θα βλέπει. μην διαμαρτύρεται όμως ότι του το στερούν κλπ. κλπ..
δεν καταργήσανε κάποιο νόμο στην τελική. αυτή είναι η πραγματικότητα παγκοσμίως σας αρέσει δεν σας αρέσει. οι υπολοιποι που δηλώνουν απλά τζαμπατζήδες όπως ο ελτεο απλά είναι αντιδραστικοί και στην κλάψα.λέτε επισης ότι δίνουν λεφτά για την σταη και για σειρές κλπ κλπ. να ξέρετε όμως ότι για έναν που χαίρεται που πήρε τα δικαιώματα πχ. η κρατική τηλεόραση, υπάρχουν εκατό που λένε μα καλά εδώ μας σκίζουν στα χαρατσια και αυτοί πηγαν και έδωσαν 'χ' εκατομμύρια για να πάρουν την φ1;.;. δείτε τις πραγματικές αναλογιές.
το είπα και παραπάνω... όποιος είναι κα(*&)_μένος με την φ1 πληρώνει, βλέπει και το χαιρεται κιολας.
+100000
Oι ελληναράδες είναι εθισμένοι στην γκρίνια. Λες και γράφει κάποιο άρθρο του συντάγματος οτι πρεπει σωνει και καλα η φ1 να ειναι σε ελευθερο καναλι κανουν μερικοι.
-
Ενώ τα άλλα που γράφει το Σύνταγμα εφαρμόζονται...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ενώ τα άλλα που γράφει το Σύνταγμα εφαρμόζονται...Για αυτα τα αλλα που λες να γκρινιαξεις. Οχι ομως επειδη εχεις την καβλα να βλεπεις στο τζαμπε 22 αυτοκινητα να πανε γυρω γυρω.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Ενώ τα άλλα που γράφει το Σύνταγμα εφαρμόζονται...
Για αυτα τα αλλα που λες να γκρινιαξεις. Οχι ομως επειδη εχεις την καβλα να βλεπεις στο τζαμπε 22 αυτοκινητα να πανε γυρω γυρω.
Άντε πάλι τα ίδια. Προσωπικά δεν γκρίνιαξα για αυτό. Δεν είμαι συνήγορος των συμφορουμιτών μου αλλά ΕΓΩ κάτι τέτοιο δεν είπα. Φυσικά και θέλω free Formula 1, αλλά δεν την απαιτώ. Εδώ αυτά που απαιτούμε και πληρώνουμε σαν φορολογούμενοι δεν γίνονται... η F1 μας μάρανε;
-
Επειδή είναι η Ελλάδα του 2013 τα βιώνεις αυτά όλα. Το 1993 βλέπαμε ζωντανά τον Προστ να σκίζει τον ανταγωνισμό. Τότε βέβαια είχαμε Μητσοτάκη μετά την Οικουμενική και ΕΡΤ1-2 και Mega-ANT1. Τώρα έχουμε 42 κανάλια και Τρόικα...*Καλύτερα Πουρναράκη, παρά με Μητσοτάκη! *
παλια ο αλφα έδειχνε καμπιονατο αλλά όταν αυτό πέρασε σε συνδρομητικό δεν είδα να νιώθει στερημένος ο ελληνας και να διαμαρτύρεται.
Ίσως γιατί δεν τρόλαρες και σε άλλα φόρα...
Λογικό είναι να τσατίστηκαν τότε. Προσωπικά στα @@ μου, F1 βλέπω τζάμπα και νόμιμα, MotoGP βλέπω τζάμπα και νόμιμα, τη λίγη μπάλα που ενίοτε παρακολουθώ τη βλέπω επίσης τζάμπα και νόμιμα, οπότε δεν καταλαβαίνω τι χαζομάρες γράφεις παρακάτω:παντού πλεόν όλα τα αθλήματα σε όλο τον κοσμο είναι σε υπηρεσίες με συνδρομή.
-
Shod off George.... taking note of that arse Marios is hilarious at best!!!
-
Θες να δεις τέννις; Με συνδρομή βλέπεις όλα τα τουρνουά και δεν χάνεις ματσ. Ελευθερο στην ET1 βλέπεις μόνο τα ημιτελικά και τον τελικό του ρολαν γκαρος.
Θες να δεις φ1; με συνδρομή δεν χανεις ούτε δευτερολεπτο απο κάθε σεσσιον και όλα ζωντανα. ελευθερο βλέπεις μια κονσερβα και τα 3/5 μόνο του αγώνα.
θες να δεις ποδόσφαιρο; με συνδρομή βλέπεις όλα τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. στην ελλάδα σε ελευθερο θα δεις μονο την βήτα βελγιου.αν κάποιος είναι ποιοτικός στις προτιμήσεις του καταλαβαίνει την διαφορα. οι υπολοιποι που κλαψουρίζουν και γκρινιάζουν είναι απλα τζαμπατζήδες.
όλα τα παραπάνω αθλήματα αλλά και πολλά περισσοτερα είναι σε συνδρομητικά κανάλια παγκοσμίως. δεν φταιει ούτε η οικονομία, ουτε η κυβέρνηση στην ελλαδα. έτσι είναι η παγκοσμια αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. οποτε μην λέτε βλέπουμε την μπηλιω τσουκαλα και την έλλη σταη και δεν μας αγοράζουν την φ1. εδώ εσείς γκρινιάζετε για την φ1, σε κάποια άλλη κοινότητα γκρινιάζουν για το τεννις και σε κάποια άλλη για το ποδόσφαιρο. ανεξαιρέτως εχετε όλοι την νοοτροπία του τζαμπατζή.
πάντως με έξι μήνες δωρεάν και μόνο 19 ευρώ τον μήνα μετά πρέπει να είναι κάποιος πολύ σκρουτζ ρε πούστη μου για να παρακαλάει μπας και πάρει την φ1 ο αλφα ή η ετ1. ουσιαστικά βγαίνει 9,5 ευρώ ο μήνας για έναν ολόκληρο χρόνο.
στην νοβα κάποιοι πληρώνουν 60 ευρώ και δεν βλέπουν τίποτα. -
Shod off George.... taking note of that arse Marios is hilarious at best!!!Όταν μιλάς έτσι τα αγγλικά φτιάχνομαι. ξαναστήσου.
-
Θέλω συνδρομή στο 4TF και τη θέλω ΤΩΡΑ. Δεν μπορώ να διαβάζω mariosf1, του του σου (του του σε για βορειοελλαδίτες) και λοιπούς εθνοφωστήρες ΤΖΑΜΠΑ. Χρεώστε με τώρα.
Το αίτημά σας εξετάζεται αρμοδίως [Mod]
-
Έγραψα εχθές ένα μακρυνάρι αλλά τελικά άλλαξα γνώμη...
Το μόνο που θα πω είναι: Όσο βρίσκονται κάποιοι να πληρώσουν, τόσο θα υπάρχουν κάποιοι να χρεώσουν - και - μερικοί γ*μάνε τσάμπα ενώ άλλοι πληρώνουν...
_
-
η απλή λογική 'οτι πληρωσεις παιρνεις'.
πληρωνεις??? εχεις HD χωρις διαφημησεις και με δοκιμαστικά και με απο ολα
δε πληρωνεις ???? εχεις ΕΡΤ ΑΛΦΑ οτιδηποτε με διαφημισεις ή stream με οτι αυτο σημαινει για την ποιοτητα εικόνας...απλά πραγματα... προς τι ολος ο καυγας συγμωμη αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν εβλεπα κανενα λογο...
και στο θεμα μας
τελικά κανενα ελληνικό καναλι ελευθερο θα το δειξει οτι δειξει? -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
η απλή λογική 'οτι πληρωσεις παιρνεις'.πληρωνεις??? εχεις HD χωρις διαφημησεις και με δοκιμαστικά και με απο ολα
δε πληρωνεις ???? εχεις ΕΡΤ ΑΛΦΑ οτιδηποτε με διαφημισεις ή stream με οτι αυτο σημαινει για την ποιοτητα εικόνας...απλά πραγματα... προς τι ολος ο καυγας συγμωμη αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν εβλεπα κανενα λογο...
και στο θεμα μας
τελικά κανενα ελληνικό καναλι ελευθερο θα το δειξει οτι δειξει?Μα αυτό είπα κ εγώ. Θέλω και μία ελεύθερη μετάδοση του αγώνα την Κυριακή. Δεν ζήτησα, ούτε απαίτησα HD και BBC speakers. Αν ζητάω τόσα πολλά τότε ΝΑΙ δεν είμαι τόσο πορωμένος ώστε να πληρώσω συνδρομή στον ΟΤΕ ούτε τόσο large ώστε να πληρώνω και για F1. Σε λίγο θα πληρώνω και τον αέρα που αναπνέω. Αν δεν βγει σε ελεύθερο κανάλι τότε μόνο stream. Πληρώνω internet. Δεν είμαι τζαμπατζής με την έννοια που αναφέρει ο 'τα ξέρω και τα κρίνω όλα' χρήστης στις προηγούμενες σελίδες.
Οτι θα υπήρχαν άτομα που θα έκραζαν κάποιους γιατί παραπονιούνται που ΔΕΝ θέλουν να πληρώσουν και για F1 εν έτει 2013 δεν το περίμενα. Καλά να πάθουμε. Πληρώστε λοιπόν ΕΡΤ για να βλέπετε Στάη και λοιπούς μαΙντανούς να χορεύουν με τα λεφτάκια σας. Εμείς δεν πρέπει να έχουμε άποψη.
ΥΓ. Αναφέρομαι μόνο στην ερτ που υπαναχώρησε για το «μεγάλο» κόστος. Δεν αναφέρομαι σε ιδιωτικό κανάλι. Δεν μου πέφτει λόγος.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Το αίτημά σας εξετάζεται αρμοδίως [Mod]
Τα αντανακλαστικά του forum είναι πολύ μπροστά
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014