-
Καλησπερα,
Χαιρετω την παρεα σαν νεο μελος.Λοιπον σκεφτομαι την αγορα αμαξιου με μια τιμη γυρω τα 5500 με χαρακτηριστικα ευκολια οδηγησης,οικονομια καυσιμου και κανα ταξιδι χωρις να κουραζει ιδιαιτερα.
Ψαχνω απ το car για αμαξια εντος αττικης με λιγοτερα απο 50000 και μοντελα του 08 και πανω,και κυβικα λιγοτερα απο 1200.
Ειχα καταληξει σε panda και aygo αλλα συζητωντας με φιλους μου παν να κοιταξω κατι ανωτερο στα συγκεκριμενα λεφτα.
Αυτα που κοιταω ειναι τα κλασικα corsa,fabia,twingo και yaris.Το 1ο και το 4ο ξεφευγουν λιγο και πριν μπουν στις αγγελιες τα τσιμπανε.Για το fabia τι γνωμη εχετε αξιζει ενα 5000 για το συγκεκριμενο την εκδοση 1200? -
Καλησπερα,
Χαιρετω την παρεα σαν νεο μελος.Λοιπον σκεφτομαι την αγορα αμαξιου με μια τιμη γυρω τα 5500 με χαρακτηριστικα ευκολια οδηγησης,οικονομια καυσιμου και κανα ταξιδι χωρις να κουραζει ιδιαιτερα.
Ψαχνω απ το car για αμαξια εντος αττικης με λιγοτερα απο 50000 και μοντελα του 08 και πανω,και κυβικα λιγοτερα απο 1200.
Ειχα καταληξει σε panda και aygo αλλα συζητωντας με φιλους μου παν να κοιταξω κατι ανωτερο στα συγκεκριμενα λεφτα.
Αυτα που κοιταω ειναι τα κλασικα corsa,fabia,twingo και yaris.Το 1ο και το 4ο ξεφευγουν λιγο και πριν μπουν στις αγγελιες τα τσιμπανε.Για το fabia τι γνωμη εχετε αξιζει ενα 5000 για το συγκεκριμενο την εκδοση 1200? -
Καλησπερα,
Ρε χτύπα ένα Παντάκι 1200 και άσε τα άλλα!!!!
-
παντα και απο μενα...
-
Φάμπια θα πήγαινα εγώ...ή Aygo/C1/107 αν είσαι αποκλειστικά πόλη! ή 90%πόλη και μικρά ταξίδια έξω!
-
απο την φιατ εχω πικρες εμπειριες απο το σερβις τους οχι απο το αμαξι.
Αντιθετα με την toyota ειμουν μια χαρα.
Skoda επισης.εγω θα προτεινα
1)Skoda
2)Aygo/C1/107
3)Panda -
Hyundai Getz. To έχω από τον Ιανουάριο, έχοντας πουλήσει 'αξιόπιστο' Γερμανικό. Εξαιρετικό, αν δεν είσαι κολλημένος νεοέλληνας που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση και σε νοιάζει η μάρκα (δεν λέω ότι είσαι, απλά σου εξηγώ τον τρόπο σκέψης μου ). Λάδια-φίλτρο, 20 ευρώ αγορά. 18,5 για την ακρίβεια. Σου λέει κάτι; Και στο δρόμο άψογο. Το panda το είδα και δεν μου άρεσε καθόλου. Άσε που είναι και πιο στενό. Αν ψάξεις από ιδιώτη, θα σου περισσέψουν κάι κάνα-δυο χιλιάρικα. Βέβαια, πήρα το 1.4 που πηγαίνει ΠΟΛΥ καλά. Κατανάλωση μετρημένη σε κάθε γέμισμα, περίπου 8.7-8.8, με ζωηρή οδήγηση στην πόλη. Είναι αρκετή, αλλά κάνεις απόσβεση από το χαμηλό κόστος αγοράς.
Τώρα για το aygo, ξενέρωσα μόλις μπήκα βλέποντας τη γυμνή λαμαρίνα και το στροφόμετρο-ξυπνητήρι. Σίγουρα καλό ως toyota, αλλά τελείως άδειο. Skoda με 5500, θα έλεγα ότι θα βρεις μόνο από leasing.
Φιλικά, και χωρίς καμία διάθεση για flame, καλορίζικο όποιο και να επιλέξεις. Μόνο κάνε και μια έρευνα αγοράς για το κόστος βασικών ανταλλακτικών για να έχεις μια ιδέα τι σε περιμένει, αφού θα είναι μεταχειρισμένο.
Αγορα αυτοκινητου μεχρι 5500