Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Πιστεύετε σε κάποια ανώτερη δύναμη?
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Πιστεύετε σε κάποια ανώτερη δύναμη?
    • 1
    • 2
    • 29
    • 30
    • 31
    • 32
    • 33
    • 39
    • 40
    • 31 / 40
    Αντίλογος
    62
    795
    8355
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sirgus last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:

Εγω λοιπόν θεωρώ ότι υπάρχει μια άλλη δύναμη,που δεν ξέρουμε,και που ορίζει τον τρόπο λειτουργίας του Σϋμπαντος!
      Εσυ λές ότι είσαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει!
      ΤΕΛΟΣ!
      Οπως με το μπουκάλι!
      Δεν είναι θέμα μέτρησης αλλά εκτίμησης!!!

Είσαι 100% σωστός !!!!! (χωρίς 1% λιγότερο!)

Αλλά τελικά το κόλλημα της απόδειξης μάλλον δεν το έχω μόνο εγώ (και απόδειξη που να μας βολεύει βέβαια)

Όλη αυτή η ιστορία έγινε για να βρω απόδειξη με μαθηματικούς όρους ότι ΔΕΝ κλπ κλπ....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sirgus last edited by

Thevoice:

-----Συζήτησέ το καλύτερα με τους μαθητές σου. Κάποιος από αυτούς πιθανότατα να μπορεί να στο εξηγήσει, από κοντά.

-----Αυτά μαθαίνεις και στους μαθητές σου?!...

-----Τι συνέβη ρε φίλε, μπήκαν οι μαθητές σου στο φόρουμ, διάβασαν τα προηγούμενα και τώρα σε έχουν αρχίσει στο δούλεμα???....

-----Ρώτα και τους μαθητές σου, αν θες, να σου πουν αυτοί τι καταλαβαίνουν!!!

-----Καληνύχτα (ή καλό ξενύχτι!!) από εμένα.
        Ελπίζω να μη διδάσκεις σήμερα!

.. ...
        no comments....

Τελικά δεν είμαστε αναγκασμένοι όλοι να συζητάμε με όλους!
        Απλά θα περιμένω απαντήσεις στα ερωτήματα μου Thevoice και τίποτα παραπέρα..

• S
          sirgus last edited by

Αν ρωτούσαμε τους ΝΑΙ και τους ΟΧΙ αν πιστεύετε στην μεταθανάτια ζωή ... τι ποσοστό των ΝΑΙ και τι ποσοστό των ΟΧΙ θα απαντούσε θετικά πιστεύετε????

• T
            thevoice last edited by

Sirgus, να και μερικά από τα δικά σου:

----Φαίνεται η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση λείπει από την ζωή σου..

----Μια ζωή όμως θα περιμένεις από τον άλλον να λύσει την άσκηση και εσύ θα την διαβάζεις λυμένη...

---Να μην προσπαθείς να την λύσεις (γιατί δεν μπορείς βέβαια) και να περιμένεις μια ζωή την λύση από άλλους...

---Στους μαθητές μου τους μαθαίνω Φυσική... Επειδή δεν φαίνεται να γνωρίζεις τι είναι....μην ρωτάς τι τους μαθαίνω

.. ...
            Νo comments κι από μένα....

• H
              hunter last edited by

Ο χρήστης Aerandir έγραψε:

Hunter, εισαι σιγουρος οτι βλεπουμε μονο τοσα λιγα ονειρα τη μερα? Εγω νομιζω οτι βλεπουμε 1 ονειρο καθε 2-3 secs. H δικη μου εξηγηση για τα ονειρα ειναι οτι ολα αποτελουν στοιχεια της μνημης μας και του υποσυνειδητου μας. Εξηγουμαι. Καθειστε λιγο και σκεφτειτε αν σε καποιο ονειρο που ειδατε κατι σας φαινεται ΕΝΤΕΛΩΣ ξενο.

Από ότι θυμάμαι,ο ύπνος χωρίζεται σέ κύκλους τών περίπου σαρανταπέντε μέχρι πενηνταπέντε λεπτών,καί σέ κάθε έναν από αυτούς τούς κύκλους υπάρχουν κάποιες εναλασόμενες φάσεις.Μία από αυτές τίς φάσεις,είναι η φάση R.E.M (Rapid Eye Movement) κατά την οποία βλέπουμε τά όνειρα.
              Νομίζω ότισέ κάθε μία τέτοια φάση,βλέπουμε από ένα όνειρο,χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να είμαι απολύτως σίγουρος.
              Εξηγήσεις έχουν δωθεί πολλές γιά τα όνειρα.Πολλές διαφέρουν αναμεταξύ τους σέ κάποια σημεία.Εκεί πού φαίνεται ότι συμφωνούν άπαντες,είναι φυσικά ότι προέρχονται από τόν ίδιο τόν εγκέφαλο,καί όχι από οποιδήποτε εξωτερική πηγή.

• I
                ililias last edited by

Ο χρήστης sirgus έγραψε:
                Μπορείς να ρωτήσεις ένα γιατρό να σου απαντήσει σε αυτά τα θέματα αφού είναι ιατρικά ζητήματα.

Αγαπητέ φίλε sirgus, στο συγκεκριμένο θέμα έχεις κολλήσει άγρια (ευτυχώς που κι εγώ σε 'γνωρίζω' από καιρό).
                Τι σημαίνει να ρωτήσω γιατρό; Είπες ότι η επιστήμη εξηγεί τα πάντα και να δώσουμε παραδείγματα ανεξήγητου. Παράδειγμα ανεξήγητου είναι.
                Μας λες πως δεν υπάρχει ΑΔ και όλα έγιναν με κάποιους τρόπους και για κάποιους λόγους που θα ανακαλύψει η επιστήμη στο μέλλον.
                Πόσες πιθανότητες υπάρχουν σε μια τυχαία εξέλιξη να γεννηθούν ζώα του ίδιου τύπου στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, με μόνη διαφορά μεταξύ τους το χρώμα του δέρματος; Και αυτά τα ζώα να έχουν την ίδια εξελικτική πορεία από ένα σημείο και μετά, μέχρι που να φθάσουν **μαζί **να αναπτύξουν και νοημοσύνη; Και, με ποιά θαυμαστή διαδικασία, αυτά τα ζώα να μονοπωλούν αυτές τις ιδιότητες στον πλανήτη τους; Και μια από αυτές να είναι η συνείδηση - ο αυτοέλεγχος που λέγαμε δεκάδες σελίδες πίσω;
                Ποιός πρέπει να ρωτήσει γιατρό - και τι γιατρό; Ιατρικό ζήτημα, η εξέλιξη των ειδών;

Δηλαδή για την συνείδηση και την νοητική ανάπτυξη πως 'φταίει' μια ανώτερη δύναμη?

Το ερώτημά σου είναι παιδαριώδες. Ο 'αντίπαλός σου' που πιστεύει στο Θεό, λέει ότι ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο για να γίνει όπως είναι. Το θέμα είναι, εσύ που δεν πιστεύεις σε ΑΔ, πως εικάζεις ότι απέκτησε ο άνθρωπος συνείδηση;

• T
                  thevoice last edited by

Ο χρήστης sirgus έγραψε:

Κάτι άλλαξε στο Σύμπαν ή μου φαίνεται???
                  Το **«100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ» ** που δήλωνε αρχικά τώρα έγινε «ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ»!!!!!!!
                  Κοίτα να δεις τελικά πόσο γρήγορα προοδεύει η επιστήμη!!

Οκ επειδή σε στεναχώρεσα....Είμαι 100% σίγουρος και αισιόδοξος με βάση την πορεία της επιστήμης, τις δυνατότητες της κλπ.

Δε στεναχώρησες εμένα, αλλά όλους τους fan της αρχικής σου αυτοπεποίθησης!

Τελικά, τι μας έχεις πει: Ότι επειδή η επιστήμη ξεπέρασε πολλά από τα εμπόδια που βρήκε, είσαι 100% σίγουρος ότι θα συνεχίσει να το κάνει εις τους αιώνας των αιώνων μέχρι που κάποια στιγμή θα τα ξέρει όλα... Και μάλιστα αυτό θα σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανώτερη δύναμη!

Αυτό δεν είναι λογική. Είναι ΠΙΣΤΗ.
                  Γιατί:
                  1/ Δεν ξέρεις αν η Γνώση που υπάρχει είναι εξίσου άπειρη με το ίδιο το Σύμπαν, και
                  2/ Όπως μου λες ότι είσαι σίγουρος ότι η επιστήμη θα συνεχίσει να ξεκολλάει (επειδή μέχρι τώρα το κάνει), με την ιδια ακριβώς «λογική»κι εγώ μπορώ να σου πω ότι είμαι σίγουρος ότι ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΑΕΙ επειδή ...μέχρι τώρα αυτό κάνει, και τα νέα ερωτήματα που γενιώνται είναι όλο και περισσότερα.
                  και
                  3/ Δεν μπορείς να «δέσεις» την γνώση του Σύμπαντος με τη μη δημιουργία του από κάποια ανώτερη δύναμη

Μην ρίχνεις τόσο πολύ το επίπεδο όμως, με τα διάφορα χαζοαστειάκια, ειρωνίες και σπόντες για το πως δουλεύω κλπ κλπ...
                  Δεν λέει...

Α, αυτά που γράφω εγώ είναι χαζοαστειάκια και σε πειράζουν, αλλά κατά τα άλλα λες:

όσο για την ειρωνία μερικοί την ζητάνε!

Δηλαδή «εγώ μπορώ να σας ειρωνεύομαι αλλά εσείς μην το κάνετε, δε λέει!!!»
                  Τελικά, βλέπω να γράφονται βιβλία με τη δική σου (sirgusόβια!) λογική...

Απαντήσεις για τις ερωτήσεις μου εχεις? Η απλά σου λέω θες να είσαι από αυτούς που απλά κάνουν σχόλια?

και (στο ίδιο ποστ)...

Απαντήσεις για τις ερωτήσεις μου εχεις? Η απλά σου λέω θες να είσαι από αυτούς που απλά κάνουν σχόλια σε ότι έχουν ακούσει και όσα κατάφεραν να πιάσουν??
                  Αν δεν έχεις απάντηση τότε δεν πειράζει...απλά πεστο!
                  Ας στις ξαναδώσω.

Είσαι φαίνεται διατεθιμένος να γεμίσεις άλλες X σελίδες με copy-paste των τρομερών ερωτήσεών σου!!!

Πως να το κάνουμε ρε sirgus, δεν πήρα μέρος στη συζήτηση για να κρίνεις εσύ αυτό που πιστεύω εγώ (με τον τρόπο που ειρωνεύτηκες και τις απόψεις άλλων) αλλά για να καταλάβεις πρώτον ότι η «λογική» σου και κάθε βεβαιότητα που φτάνει το 100% χωρίς καμία απόδειξη δεν είναι τελικά τίποτα παραπάνω από «πίστη» και δεύτερον ότι με το να τα μάθεις (ίσως, κάποτε...) όλα για το πως λειτουργεί το Σύμπαν δεν μας λες και ότι πίσω από τη δημιουργία του δεν κρύβεται κάποια ανώτερη δύναμη.

Αν τα καταλαβαίνεις αυτά, ίσως μπορούμε να συζητήσουμε πιο πολιτισμένα. Αν όχι, συνέχισε να γεμίζεις σελίδες επί σελίδων με τα ακλόνητα «επιχειρήματα» που δικαιολογούν την πίστη σου.

• H
                    hunter last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:
                    [Πόσες πιθανότητες υπάρχουν σε μια τυχαία εξέλιξη να γεννηθούν ζώα του ίδιου τύπου στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, με μόνη διαφορά μεταξύ τους το χρώμα του δέρματος; Και αυτά τα ζώα να έχουν την ίδια εξελικτική πορεία από ένα σημείο και μετά, μέχρι που να φθάσουν **μαζί **να αναπτύξουν και νοημοσύνη; Και, με ποιά θαυμαστή διαδικασία, αυτά τα ζώα να μονοπωλούν αυτές τις ιδιότητες στον πλανήτη τους; Και μια από αυτές να είναι η συνείδηση - ο αυτοέλεγχος που λέγαμε δεκάδες σελίδες πίσω;

Ηλία,οι τέσσερις ανθρώπινες 'φυλές',δέν εξελίχθηκαν ξεχωριστά από διαφορετικούς προγόνους,καί στή συνέχεια απέκτησαν συνείδηση βρέ.
                    Ενας κοινός πρόγονος υπήρχε γιά όλους,ένα είδος (τό ανθρώπινο) εξελίχθηκε από αυτόν,καί στή συνέχεια,λόγω τής φυσικής επιλογής,άλλαξε χρώμα τό δέρμα τους.
                    Τή διαδικασία απόκτησης τής νοημοσύνης (όπως τήν εννοούμε σήμερα) δέν τήν γνωρίζουμε.
                    Εικασίες υπάρχουν αρκετές,αλλά αποδείξεις όχι.

• I
                      ililias last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                      Ηλία,οι τέσσερις ανθρώπινες 'φυλές',δέν εξελίχθηκαν ξεχωριστά από διαφορετικούς προγόνους,καί στή συνέχεια απέκτησαν συνείδηση βρέ.
                      Ενας κοινός πρόγονος υπήρχε γιά όλους,ένα είδος (τό ανθρώπινο) εξελίχθηκε από αυτόν,καί στή συνέχεια,λόγω τής φυσικής επιλογής,άλλαξε χρώμα τό δέρμα τους.
                      Τή διαδικασία απόκτησης τής νοημοσύνης (όπως τήν εννοούμε σήμερα) δέν τήν γνωρίζουμε.
                      Εικασίες υπάρχουν αρκετές,αλλά αποδείξεις όχι.

1. Λείπουν οι ενδιάμεσοι κρίκοι.
                      2. Εαν έγινε έτσι, τότε οι πολέμιοι της Δημιουργίας χάνουν ένα μεγάλο όπλο, αυτό που λέει 'ο Θεός λέει ότι έπλασε τον Αδάμ, πως αυτός άλλαξε χρώματα;'
                      3. Που βρισκόταν αυτός ο πρόγονος - και πως στο καλό βρέθηκε στη Γη του Πυρός και, ταυτόχρονα, στην Ανταρκτική;
                      4. Κινέζοι και Ινδοί είναι δίπλα - δίπλα. Γιατί τόσες διαφορές; Ποιά φυσική επιλογή, πως αυτή δρα, μεταλλάχθηκε το dna;
                        Τσικνοπέμπτη σήμερα κι έξω ψήνουμε, τρώμε και πίνουμε. ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩ
                      • H
                        hunter last edited by

Ηλία,η ανάλυση τού μιτοχονδριακού DNA όλων τών σήμερα υπάρχουσων φυλών,αυτό μας δείχνει,ασχέτως άν λείπουν όλοι οι συνδετικοί κρίκοι τής εξέλιξης.
                        Τό DNA μεταλλάσεται διαρκώς (ακόμα καί σήμερα),ανάλογα με τίς συνθήκες διαβίωσης καί τής ικανότητας επιβίωσης του ισχυροτέρου.
                        Αυτό τό επιχείρημα πού ανέφερες,πρώτη φορά τό ακούω.
                        Είσαι σίγουρος ότι τό χρησιμοποιούν οι πολέμιοι του Δημιουργισμού;
                        Δέν μού φαίνεται λογικό,οι πολέμιοι τού δημιουργησμού να ξεκινούν κάποιο επιχείρημα ενάντια σέ αυτόν,λέγοντας ότι 'ο θεός έπλασε τόν Αδάμ'

• N
                          nidosan last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Hunter, εισαι σιγουρος οτι βλεπουμε μονο τοσα λιγα ονειρα τη μερα? Εγω νομιζω οτι βλεπουμε 1 ονειρο καθε 2-3 secs. H δικη μου εξηγηση για τα ονειρα ειναι οτι ολα αποτελουν στοιχεια της μνημης μας και του υποσυνειδητου μας. Εξηγουμαι. Καθειστε λιγο και σκεφτειτε αν σε καποιο ονειρο που ειδατε κατι σας φαινεται ΕΝΤΕΛΩΣ ξενο.

Από ότι θυμάμαι,ο ύπνος χωρίζεται σέ κύκλους τών περίπου σαρανταπέντε μέχρι πενηνταπέντε λεπτών,καί σέ κάθε έναν από αυτούς τούς κύκλους υπάρχουν κάποιες εναλασόμενες φάσεις.Μία από αυτές τίς φάσεις,είναι η φάση R.E.M (Rapid Eye Movement) κατά την οποία βλέπουμε τά όνειρα.
                          Νομίζω ότισέ κάθε μία τέτοια φάση,βλέπουμε από ένα όνειρο,χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να είμαι απολύτως σίγουρος.
                          Εξηγήσεις έχουν δωθεί πολλές γιά τα όνειρα.Πολλές διαφέρουν αναμεταξύ τους σέ κάποια σημεία.Εκεί πού φαίνεται ότι συμφωνούν άπαντες,είναι φυσικά ότι προέρχονται από τόν ίδιο τόν εγκέφαλο,καί όχι από οποιδήποτε εξωτερική πηγή.

Ένας φίλος μου στο πανεπιστήμιο εξέταζε τη θεωρία που λέει ότι όταν κοιμόμαστε ο εγκέφαλος κάνει 'defragmenting' (κατακερματισμό) των πληροφοριών που έχει μαζέψει κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά και των σκέψεων που έχουμε κάνει, για την αποτελεσματικότερη αποθήκευσή τους. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, που μπορεί να τοποθετήσει διαφορετικά πρόσωπα, πράγματα, και γεγονότα σε κοντινές 'συνάψεις' του εγκεφάλου, είναι και τα όνειρα [έλεγε] γι αυτό και πολλές φορές μας φαίνονται τελείως τρελά και ανεξήγητα.

Πάντως έχει αποδειχθεί ότι δεν κοιμόμαστε μόνο για να ξεκουραστεί το σώμα μας, και μόνο με ξεκούραση χωρίς ύπνο δεν τη βγάζουμε για πολύ με 'σώας τας φρένας'!

• N
                            nidosan last edited by

ΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

(ζηλεύω, δε με βλέπω να τελειώνω πριν τις 7 σήμερα!)

• H
                              hunter last edited by

Κάποιος έχει ένα emoticon που κοπανάει μ' ένα σφυρί το κεφάλι του.
                              Παρακαλώ να μου το βάλει.
                              Ανδρέα, το έχουμε μετρήσει το νερό και έχουμε συμφωνήσει ότι είναι στη μέση. Ο επιστήμονας δεν μπορεί να μας πει αν είναι μισογεμάτο η μισοάδειο, αυτό μόνο.

Ούπς!!!
                              Τώρα τό είδα!!!
                              Ο επιστήμονας ρέ σύ Ηλία,ΔΕΝ θα παίξει με τίς λέξεις.
                              θά σού πεί τήν πραγματική καί μετρήσιμη καί μή-αμφισβητίσημη άποψη.
                              Αν δέν υπάρχει εξαρχής η γνώμη του,καί τό ποτήρι είναι λιγότερο από μισοάδειο καί περισσότερο από μισογεμάτο,κάτσε νά φιλοσοφείς μέ τίς μέρες μέ τόν HUNTER για τό ποιός έχει δίκιο.
                              Εάν δηλαδή,τό ζητούμενο είναι οι γενικές καί αόριστες φιλοσοφείες,δέν θα χρειαστούμε τόν επιστήμονα.
                              Αν όμως τό ζητούμενο είναι η γνώση,τότε είναι απαραίτητος.

Τό σφυράκι μετά τόν Ηλία,παρακαλώ σέ εμένα!!!

• H
                                hunter last edited by

Ο χρήστης nidosan έγραψε:

ΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

(ζηλεύω, δε με βλέπω να τελειώνω πριν τις 7 σήμερα!)

Μπά!!!Μήν τόν ζηλεύεις!!!
                                Δέν τόν βλέπω νά ξεκολλάει από τό φόρουμ σήμερα!!!

Αφού δέν τρώμε εμείς,δέν πρέπει να τρώει καί αυτός!!!

• K
                                  krusenstern last edited by

Κάποιος έχει ένα emoticon που κοπανάει μ' ένα σφυρί το κεφάλι του.
                                  Παρακαλώ να μου το βάλει.

ιδού:

• M
                                    markvag last edited by

Ο χρήστης sirgus έγραψε:
                                    Αν ρωτούσαμε τους ΝΑΙ και τους ΟΧΙ αν πιστεύετε στην μεταθανάτια ζωή ... τι ποσοστό των ΝΑΙ και τι ποσοστό των ΟΧΙ θα απαντούσε θετικά πιστεύετε????

Εγώ, που απάντησε ΝΑΙ, δεν πολυπιστεύω στην μεταθανάτια ζωή... παρόλο που με χαλάει να τελειώνεις έτσι απλά...

• S
                                      sirgus last edited by

Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
                                      Sirgus, να και μερικά από τα δικά σου:

----Φαίνεται η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση λείπει από την ζωή σου..

----Μια ζωή όμως θα περιμένεις από τον άλλον να λύσει την άσκηση και εσύ θα την διαβάζεις λυμένη...

---Να μην προσπαθείς να την λύσεις (γιατί δεν μπορείς βέβαια) και να περιμένεις μια ζωή την λύση από άλλους...

---Στους μαθητές μου τους μαθαίνω Φυσική... Επειδή δεν φαίνεται να γνωρίζεις τι είναι....μην ρωτάς τι τους μαθαίνω

.. ...
                                      Νo comments κι από μένα....

• S
                                        sirgus last edited by

Ο χρήστης Thevoice έγραψε:

1/ Δεν ξέρεις αν η Γνώση που υπάρχει είναι εξίσου άπειρη με το ίδιο το Σύμπαν

κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι πρόβλημα είπαμε!!

Ανέφερα απλό παράδειγμα!
                                        Ασκήσεις που μιλάνε για άπειρο σύρμα...τότε ο φοιτητής πρέπει να λέει ότι δεν λύνω την άσκηση γιατί δεν ξέρω ότι και στο άπειρο μήκος ισχύει η φυσική.

2/ Όπως μου λες ότι είσαι σίγουρος ότι η επιστήμη θα συνεχίσει να ξεκολλάει (επειδή μέχρι τώρα το κάνει), με την ιδια ακριβώς «λογική»κι εγώ μπορώ να σου πω ότι είμαι σίγουρος ότι ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΑΕΙ επειδή ...μέχρι τώρα αυτό κάνει, και τα νέα ερωτήματα που γενιώνται είναι όλο και περισσότερα.

Δεν με πείθεις...έχεις απόδειξη?
                                        Αυτό είναι ένδειξη.:D:D:D

3/ Δεν μπορείς να «δέσεις» την γνώση του Σύμπαντος με τη μη δημιουργία του από κάποια ανώτερη δύναμη

Όπως και το αντίθετο φυσικά...
                                        Ακόμα δεν είναι σαφές ότι ο επιστήμονας δεν ασχολείται με τις ΑΔ.
                                        Κρίμα...

Πως να το κάνουμε ρε sirgus, δεν πήρα μέρος στη συζήτηση για να κρίνεις εσύ αυτό που πιστεύω εγώ (με τον τρόπο που ειρωνεύτηκες και τις απόψεις άλλων) αλλά για να καταλάβεις πρώτον ότι η «λογική» σου και κάθε βεβαιότητα που φτάνει το 100% χωρίς καμία απόδειξη δεν είναι τελικά τίποτα παραπάνω από «πίστη» και δεύτερον ότι με το να τα μάθεις (ίσως, κάποτε...) όλα για το πως λειτουργεί το Σύμπαν δεν μας λες και ότι πίσω από τη δημιουργία του δεν κρύβεται κάποια ανώτερη δύναμη.

1.Απαντάω στους άλλους με τον τρόπο που μου απαντάνε. Αν το λες ειρωνία καμία αντίρηση.
                                        2.Το ότι δεν θες να ακούσεις ειρωνείες είναι ένα καλό επιχείρημα για να μην απαντάς... Κλασική δικαιολογία... Κάποιος που ξέρει να στηρίζει την άποψη του και δεν τον ενδιαφέρουν τα σχόλια δίνει απαντήσεις...αλλιώς....απλά κάνει σχόλια και καλά κάνει και στο τέλος
                                        λέει 'ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΗΝΑ' (όπως έκανε).

Τουλάχιστον καταλαβαίνει ποιος είναι ο ρόλος του στην κουβέντα..

Αλλά λες .. άσε τώρα να απαντήσω και να περάσω και εγώ στην θέση να απαντάω στις νέες ερωτήσεις?? Καλά είναι εδώ!
                                        Σε καταλαίνω πάντως..

• S
                                          sirgus last edited by

Ο 'αντίπαλός σου' που πιστεύει στο Θεό, λέει ότι ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο για να γίνει όπως είναι. Το θέμα είναι, εσύ που δεν πιστεύεις σε ΑΔ, πως εικάζεις ότι απέκτησε ο άνθρωπος συνείδηση;

Μάλλον ξεχνάς πόσα εκατομμύρια χρόνια πέρασαν για την εξέλιξη του ανθρώπου...
                                          Πως ξεκίνησε και πως έχει φτάσει τώρα....

• H
                                            hunter last edited by

Γιά να σάς ξεκολλήσω λίγο από τό περιβόητο ζήτημα τού 100% τού sirgus,θά σας θυμίσω λίγο τήν πρώτη τοποθέτησή του πάνω στό ζήτημα (στήν πρώτη σελίδα τού τόπικ θά τό βρείτε)

Ο χρήστης sirgus έγραψε:
                                            .
                                            Τελικά ποιος τα εξήγησε? Σαφώς η εξήγηση δόθηκε από τους επιστήμονες σε τόσα χιλιάδες χρόνια που πέρασαν…
                                            Με αυτή την λογική περιμένω και τις επόμενες απορίες να τις λύσει η επιστήμη.

Μπορεί να μην γίνει ποτέ, ή σε 500 χρόνια αλλά κάθε μέρα η επιστήμη πλησιάζει σε κάποιες απαντήσεις.

Τό 100% πού ανέφερε κατόπιν,μάλλον θά ήταν μία ηθελημένη υπερβολή,από τήν οποία πιάστηκαν κάποιοι γιά να συνεχίζει η κουβέντα.

Περιμένω φυσικά τήν επιβεβαίωση από όλους.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 39
                                            • 40