-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι ασφάλειες έχουν ακριβείνει πολύ (είναι κοντά στις τιμές Τορόντο) αλλά οι αποδοχές όχι.Βλέπεις τη μισή αλήθεια μόνο τότε!!!
Οι μισθοί έχουν ανέβει κατακόρυφα, όπως και η ποιότητα ζωής (πχιότητα επί το ελληνικότερον).Δες τον μισθό του αφεντικού και θα καταλάβεις! Ποιότητα; Μα πήτε και εταιρικό 'κομπρέσσορα'!!
Τι; Εννοείς τον απλό λαό; Ποιος τον ... τον λαό...
-
Ο χρήστης AudiS3 έγραψε:
Φίλος μου αγόρασε το χειμώνα το Golf από την Καρεντα στη Συγγρού.Πάει να το παραλάβει και ρωτάει αν έχει μέσα αρκετή βενζίνη.Ο πωλητής του λέει ότι έχει αρκετή και μάλιστα του έχει βάλει και παραπάνω.Τελικά,μέχρι να φτάσει στο Σύνταγμα του είχε ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης.Μέσον στην Καρέντα είχε;;; Καλά, από Συγγρού στο Σύνταγμα λαμπάκι; Αυτό είναι από τα ανήκουστα! Και παραπονιέται κιόλας;
Αυτό που έλεγα ήταν πως εμένα ήταν αναμμένο από την παράδοση κιόλας, και ΕΜΕΙΝΑ από βενζίνη 2-3 χιλιόμετρα μετά!!! Και δεν θυμάμαι να υπάρχει βενζινάδικο πιο κοντά ούτως ή άλλως...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μέσον στην Καρέντα είχε;;; Καλά, από Συγγρού στο Σύνταγμα λαμπάκι; Αυτό είναι από τα ανήκουστα! Και παραπονιέται κιόλας;Τώρα που το λες,απ' ότι θυμάμαι κάποιος πωλητής πρέπει να ήταν γνωστός του.Πάντως μου είχε κάνει εντύπωση όταν μου το είπε.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ AUDI