-
-
-
Είπα να πάω Παρασκευή να δω μπας και είναι ξεκούραστος και παίξει καμιά ώρα παραπάνω αλλά πάλι μας την έκανε κατά τις 3!
Τη άλλη Παρασκευή έχει ΠασΚαλίδη το πρόγραμμα
Πολυ ποιότητα έχει πέσει...θα χτυπήσω κι ένα ΟΛΑ Ελληνικά στα καπάκια να μην μας πούνε και ψευτοκουλτουριάρηδες...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είπα να πάω Παρασκευή να δω μπας και είναι ξεκούραστος και παίξει καμιά ώρα παραπάνω αλλά πάλι μας την έκανε κατά τις 3!Τη άλλη Παρασκευή έχει ΠασΚαλίδη το πρόγραμμα
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά χτες το έληξε 4 παρά...
Ε, λογικά θα τα πούμε πια εκεί!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά χτες το έληξε 4 παρά...
-
-
Δώσε πόνο Μάρκο!!
-
-
-
Leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked leaked
-
Slayer και Down μαζί στην Ελλάδα
Πούστη Anselmo δεν μου ξεφευγεις αυτή τη φορά...
-
Θα γίνει πόλεμος! Και στη Detox είναι όλοι δικά μας παιδιά! Έχω ψηθεί για backstage pass!
-
The Knife ρε μονια
Αμα καταφέρουν και ξεπεράσουν το Silent Shout θα μιλάμε για επικό δίσκο.
-
-
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Βάλε και το επίσημο βίντεο όμως.Δεν βλέπεις τον EDDIE που είναι ετοιμος να αρχίσει απεργία πείνας για τις καλλονές.
Απλά το ακουγα απο αυτό το βίντεο γι' αυτό μπήκε.
Και κάτι ακόμα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
The Knife ρε μονια
Αμα καταφέρουν και ξεπεράσουν το Silent Shout θα μιλάμε για επικό δίσκο.
-
Ολοι οι παλιοι μαστορες θα σε διαβεβαιωσουν οτι αυτο που ακους δεν ειναι τιποτα αλλο απο το γνωστο-παλιο-κιτρινο κομπρεσερ συνοδευομενο απο μερικα τρυπανια και τορνους. Καποιες φορες βαραει και μια βαριοπουλα.
-
καλα σου λεει ο ast , βαλε το official βιντεο. Αυτο που εβαλες ειναι κομμενο λογω πνευματικων δικαιωματων.
-
-
Πλεροφορίες => http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/moysikh/o-thom-yorke-kai-o-flea-pathane-amok.2137671.html
... και μην ξεχάσετε το link στο τέλος της σελίδας ==> http://amok.atomsforpeace.info/
-
-
Ανάμικτα συναισθήματα από το ΑΜΟΚ θα έλεγα, κυρίως γιατί από αυτήν την ομάδα είχα πολύ υψηλές προσδοκίες.
Γενικά, πέρα από Yorke και Flea, τον Godrich τον έχω πολύ ψηλά ως παραγωγό.Πρόσφατο παράδειγμα, είναι ο τυπάς στα πλήκτρα/μπάσο:
Ξαναγυρνώντας στο ΑΜΟΚ, μπορώ να πω πως ξεχώρισα το ομώνυμο ΑΜΟΚ, τελευταίο κομμάτι.
(Λογικά είναι αυτό, δεν μπορεί να παίξει από εδώ που βρίσκομαι)Τέλος, το επόμενο κομμάτι είναι το B-Side του Default, αλλά κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερο από πολλά του άλμπουμ.
Του άξιζε να μπει.
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]