-
το ντιζελ εχει πλεον 0,34€/λιτρο φθηνοτερα απο την βενζινη....
ενας γρηγορος υπολογισμος:
ντιζελ με μεση καταναλωση 6,5
βενζινη με μεση καταναλωση 8,0για 15000χλμ/χρονο
το ενα θελει 1387€, το αλλο 2094€περαστικα μας και εις ανωτερα
-
Λογική η σκέψη σου όμως...
ποιος σου λέει ότι δεν θ' αρχίσουν να βαράνε και τα πετρελαιοκίνητα οι φορομπήκτες;
Αλήθεια στο εξωτερικό έχει τέτοια απόκλιση η τιμή της βενζίνης έναντι του πετρελαίου; -
Εδώ εξίσωσαν το κίνησης με το θέρμανσης για αυτό είναι σχετικά χαμηλή η τιμή του.
Φαντάζεστε το θέρμανσης στο 1.75? -
αυτό σκεφτόμουν και εγώ...μόνο που θ' αντικαταστήσω το emoticon με το καταλληλότερο μαζί με αυτό
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εδώ εξίσωσαν το κίνησης με το θέρμανσης για αυτό είναι σχετικά χαμηλή η τιμή του.
Φαντάζεστε το θέρμανσης στο 1.75?Τι θα άλλαζε; Ξέρεις πολλούς να βάζουν πετρέλαιο θέρμανσης πια; Ακόμη και στα Γιάννενα οι γονείς μου το έχουν γυρίσει στο ρεύμα.
Λογικά θα το αυξήσουν σιγά σιγά το κίνησης μόλις αυξηθούν τα diesel. Ό,τι έγινε και με το LPG.
Πλέον, τα περισσότερα καινούρια αυτοκίνητα είναι diesel. Βάλε και τα υπάρχοντα, θα έβγαζαν πολύ καλό μεροκάματο αν το αύξαναν την τιμή του. Και με τόσο χαμηλό πληθωρισμό εν μέσω κρίσης, είναι εύκολο.
Αναμένω το αργότερο το φθινόπωρο αλλαγή του επιδόματος θέρμανσης και αύξηση της τιμής του πετρελαίου. Είναι προβλέψιμοι πια...(Nexus + Tapatalk)
-
Tι θα κέρδιζαν? 420€ στον τόνο(1200 λίτρα), δεν τα λες και λίγα.
1.4 το πετρελαίο
1.75 η βενζίνηΥπάρχουν αρκετοί που βάζουν ακόμα. Δεν είναι αξιόπιστη επιλογή το ρεύμα (ανεπαρκές και ακριβαίνει συνέχεια) ούτε το τζάκι.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αναμένω το αργότερο το φθινόπωρο κατάργηση του επιδόματος θέρμανσης και αύξηση της τιμής του πετρελαίου. Είναι προβλέψιμοι πια...
(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tι θα κέρδιζαν? 420€ στον τόνο(1200 λίτρα), δεν τα λες και λίγα.1.4 το πετρελαίο
1.75 η βενζίνηΥπάρχουν αρκετοί που βάζουν ακόμα. Δεν είναι αξιόπιστη επιλογή το ρεύμα (ανεπαρκές και ακριβαίνει συνέχεια) ούτε το τζάκι.
Τίποτε δεν είναι αξιόπιστο, αλλά κανείς λάθος για το ρεύμα: είναι το πιο αξιόπιστο και παραμένει το φθηνότερο, ειδικά όταν χρησιμοποιείς A/C.
Αποκλείεται να μείνει έτσι η τιμή του πετρελαίου, εδώ αυξήθηκε το LPG που αφορούσε ελάχιστους...
Εγώ τα λέω για να μην κάνετε έξοδα όπως αγορές diesel αυτοκινήτων. Σε βάθος χρόνου τα ίδια θα κοστίσει. Εκτός αν κάποιος κάνει 50Κ χιλιόμετρα το χρόνο...(Nexus + Tapatalk)
-
Aν περιμένεις να ζεσταθείς με το A/C και ειδικά βόρεια ελλάδα κλάφτα Χαράλαμπε. Μια μαλακία και μισή είναι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aν περιμένεις να ζεσταθείς με το A/C και ειδικά βόρεια ελλάδα κλάφτα Χαράλαμπε. Μια μαλακία και μισή είναι.- 1 και είναι και ανθυγιεινό. Ίσως ο χειρότερος τρόπος θέρμανσης.
-
-
ενταξει δεν λεω οτι συμφερει να πουλησει καποιος το καρο του 5.000€ και να βαλει αλλα 15.000€ για να παρει καινουργιο ντιζελ με σκοπο να κανει ...οικονομια
μιλαω για καποιον που ετσι και αλλιως θα αγοραζε καινουργιο αυτη τη στιγμη. Τα βενζινοκινητα δεν συμφερουν σχεδον καθολου πλεον. Τουλαχιστον οπως ειναι τα δεδομενα σημερα.
εξαιρεση ειναι αν κανεις πολυ λιγα χλμ το χρονο.
-
Μου ελεγε φιλος για βενζιναδικο Ν.Κηφισια που πουλαγε περασμενη βδομαδα απλη 95αρα με 1.65
Παιζει να ΜΗΝ εκλεβε?
-
1.349 τιμή διυλιστηρίου + ΦΠΑ 23% = 1.659 μόνο από αυτά
βάλε μεταφορικά, βάλε κέρδος, βάλε διάφορα άλλα χαλαρά έκλεβε! -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μου ελεγε φιλος για βενζιναδικο Ν.Κηφισια που πουλαγε περασμενη βδομαδα απλη 95αρα με 1.65Παιζει να ΜΗΝ εκλεβε?
Χρηματοδοτει την αγορα
-
Ετσι υπεθεσα κι εγω.
-
Ακριβή και η βενζίνη εδώ
-
1,738 η απλή της shell
1,757 η απλή της ετεκα....Καραμπίνες έχουμε?????????????
-
Ο χρήστης GiannisMS έγραψε:
1,738 η απλή της shell
1,757 η απλή της ετεκα....Καραμπίνες έχουμε?????????????
Oι τιμες πεφτουν τις τελευταιες ημερες.Αν η ετεκα ειχε απο παλια ακριβη παραλαβη και η σελ απο νεα φτηνοτερη φυσικο ειναι να βλεπεις τετοια διαφορα.
-
Γενέυη απο 1,55€
Λίγο δίπλα στην Γαλλία 1,66 95αρα
1,68 98αρα
Βενζίνη ώρα μηδέν!