-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξερετε πως κατεληξε εκει?Θα μπηκε φαινεται σε στροφη δρομου γυαλι, με φυσιολογικη ταχυτητα...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ξερετε πως κατεληξε εκει?
Θα μπηκε φαινεται σε στροφη δρομου γυαλι, με φυσιολογικη ταχυτητα...
Mπα... Απλα ανεβαινε με 100 την ευθεια που χει πιο πριν... Ισως αποσταθεροποιηθηκε σε καμια απο τις 999.999.999 λακουβες του Χολαργου.
-
σε καποιες αλλες ιστοσελιδες ελεγαν οτι ανεβαινε τερμα πλακωμενος
-
-
Τους Hipsters θες να πεις !!
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
http://www.uturn.gr/ut/content.php?r=794-Gazomenos!!!
προστατευτικό, αν του πεταχτεί κανείς μπροστά τον αποκρούει
τσκ
-
Να το αναψει να γινει και ghostrider !!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Να το αναψει να γινει και ghostrider !!Παπια Πεκίνου θα γίνει.
-
Πάω σήμερα στο SM και παρκάρω, όπως πάντα, μακριά από την είσοδο, για να αποφύγω τις 'στενές επαφές'. Ο κύριος/κυρία με το micra είχε αντίθετη άποψη και αποφάσισε με το ζόρι να μου κάνει παρέα...
Αν δεν είχε σκοπό να με τρολάρει, πρέπει να το κοιτάξει. Άδειο το πάρκινγκ και επέλεξε να παρκάρει ακριβώς δίπλα μου και μάλιστα με την πόρτα του οδηγού να ανοίγει προς το μέρος μου. Άβυσσος η ψυχή ορισμένων -
και γω διπλα σου θα το εβαζα να μην ειναι μοναχα τους..
-
Σήμερα στην Καβάλα από φίλο στο φάτσομπουκ! Μη ρωτάτε δεν ξέρω πως το κατάφερε!

-
same here !!
Θα εμπαινα στο τριπακι για τρολλάρισμα !!
-
καλό. Προφανώς λύθηκε το χειρόφρενο κ τσούλησε προς τα πίσω. Μπράβο στην αντοχή της αντηρίδας
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
καλό. Προφανώς λύθηκε το χειρόφρενο κ τσούλησε προς τα πίσω. Μπράβο στην αντοχή της αντηρίδαςΜπα με τσουλημα δεν ανεβενει εκει πανω...εμενα μου φαινεται οτι καποιος(α... ) κοφτιασε την οπισθεν...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
καλό. Προφανώς λύθηκε το χειρόφρενο κ τσούλησε προς τα πίσω. Μπράβο στην αντοχή της αντηρίδαςΑν εφτασε μεχρι εκει πανω με τσουλημα, τοτε με γκαζωμα της οπισθεν τι θα εκανε, θα εβγαινε απο τις πριζες μας ;;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
καλό. Προφανώς λύθηκε το χειρόφρενο κ τσούλησε προς τα πίσω. Μπράβο στην αντοχή της αντηρίδας
Αν εφτασε μεχρι εκει πανω με τσουλημα, τοτε με γκαζωμα της οπισθεν τι θα εκανε, θα εβγαινε απο τις πριζες μας ;;
Μου βγήκε το νερό απ' τη μύτη ρε πστ μου...
-
http://www.gazzetta.gr/koinonia/article ... rxeia-pics
Ωραιο αρθρο. Δεν εστιαζει σε premium αμαξια που χτυπηθηκαν
Καλα αντε λες τα γνωστα για την περιουσια των αλλων.. Αλλα ολοι αυτοι που ειχαν παρκαρει εκει τ'αμαξια τους δεν γνωριζαν οτι μπορει να διετρεχαν κινδυνο??
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Αν εφτασε μεχρι εκει πανω με τσουλημα, τοτε με γκαζωμα της οπισθεν τι θα εκανε, θα εβγαινε απο τις πριζες μας ;;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πάω σήμερα στο SM και παρκάρω, όπως πάντα, μακριά από την είσοδο, για να αποφύγω τις 'στενές επαφές'. Ο κύριος/κυρία με το micra είχε αντίθετη άποψη και αποφάσισε με το ζόρι να μου κάνει παρέα...
Αν δεν είχε σκοπό να με τρολάρει, πρέπει να το κοιτάξει. Άδειο το πάρκινγκ και επέλεξε να παρκάρει ακριβώς δίπλα μου και μάλιστα με την πόρτα του οδηγού να ανοίγει προς το μέρος μου. Άβυσσος η ψυχή ορισμένωνΠολυ αγχωνεσαι, οπως το βλεπω και τερμα να ανοιγε την πορτα δε σε εφτανε, χαριτωμενο στιγμιοτυπο παντως
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]