-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μια η άλλη του ήρθε! του πήραν το μινι στα 21.000 ευρώ (απο 40.000) που το είχε πάρει πριν κανα χρόνο!
κ γαμώ τα deals
Εντάξει, έχασε αρκετά λεφτά αλλά τώρα δεν θα τον μουτζώνουν όπου τον βλέπουν.
θα το κανει μονος του......
ακομα και πριν ενα χρονο ηξερε τι θα γινει...
αλλα ηθελε countryman...
αθανατη ελληνικη πραγματικοτητα... (για να μην το πω καπως αλλιως!) -
Στο μοντέλο 1.6 TDI greenline έχει ψαχτεί κανείς για αναβάθμιση ECU ή chip tuning?? Θα ήθελα 20-25 hp και 3-4 kg ροπής παραπάνω! Όποιες πληροφορίες για μαγαζια που έχετε εμπειρεία δεκτα!
-
Πές ποιός δημοσιογράφος είναι
-
Ο χρήστης madman19083 έγραψε:
Στο μοντέλο 1.6 TDI greenline έχει ψαχτεί κανείς για αναβάθμιση ECU ή chip tuning?? Θα ήθελα 20-25 hp και 3-4 kg ροπής παραπάνω! Όποιες πληροφορίες για μαγαζια που έχετε εμπειρεία δεκτα!Η ecu του 1.6 tdi έχει ''σπάσει'' και βγάζει με remap 130-140 άλογα με 30+ κιλά ροπής, τουλάχιστον αυτά τα νούμερα έχω δει σε διάφορους βελτιωτές του εξωτερικού. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι γίνεται με τον προγραμματισμό των diesel, λογικά θα υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται αλλά θέλει προσοχή πού θα πας. Τα νούμερα που αναφέρεις πάντως βγαίνουν σίγουρα!
-
Ο Λυριτζής στο SKAI!
-
Ο Λυριτζής στο SKAI!Ευχαριστώ
-
Θα ήταν καλύτερα να πάω για αναχαρτοφράφηση του υπάρχοντος εγκεφάλου ή να παίξω με παράλληλο εγκέφαλο?
Σκέφτομαι παράλληλο εγκέφαλο καλύτερα για αν συμβεί κάτι να μη χάσω εγγύηση! -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ο Λυριτζής στο SKAI!
Ευχαριστώ
Καλή εντύπωση μου έκανε λίγο που συζητήσαμε!! οικογενειάρχης άνθρωπος! 2 παιδιά... σε συζήτηση που κάναμε για την επιλογή μας είχε κάνει σε αρκετά συναφή οχήματα test drive και του άρεσε πιο πολύ ο ηγέτης! Επίσης το συζήτησε και με τον δημοσιογράφο που έχουν στο κανάλι για τα τεστ ντραιβ και του είπε οτι είναι η καλυτερη επιλογη στη κατηγορία!
-
Καλή εντύπωση μου έκανε λίγο που συζητήσαμε!! οικογενειάρχης άνθρωπος! 2 παιδιά... σε συζήτηση που κάναμε για την επιλογή μας είχε κάνει σε αρκετά συναφή οχήματα test drive και του άρεσε πιο πολύ ο ηγέτης! Επίσης το συζήτησε και με τον δημοσιογράφο που έχουν στο κανάλι για τα τεστ ντραιβ και του είπε οτι είναι η καλυτερη επιλογη στη κατηγορία!φυσικά ο άνθρωπος πριν αποφασίσει ρώτησε το δημοσιογράφο που είναι στο κανάλι υπεύθυνος για το ρεπορταζ αυτοκινήτου και έχει κάνει test drive(για καμια βδομάδα) όλα της κατηγορίας...και του είπε οτι μεταξύ του ανταγωνισμού(qashqai κ.α) και για αυτό που το θέλει είναι η καλύτερη επιλογή!
Τελικά είναι το καλύτερο της κατηγορίας σύμφωνα με δημοσιογράφο στο κανάλι;;;;;;
-
Θα ήταν καλύτερα να πάω για αναχαρτοφράφηση του υπάρχοντος εγκεφάλου ή να παίξω με παράλληλο εγκέφαλο?
Σκέφτομαι παράλληλο εγκέφαλο καλύτερα για αν συμβεί κάτι να μη χάσω εγγύηση!Ρε φίλε ασε το άμαξακι ήσυχο.
Θα κανείς 0-100? αν ναι, θα σε περνάνε σχεδόν όλοι είτε το πειραξεις είτε όχι!
Τέλος μετά απο 30,000 χλμ με yeti θα σου έλεγε θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερα φρένα. -
Ο Λυριτζής στο SKAI!απο τα τσεροκια κατηντησε στα Σκοδα...
ατιμη κενονια...αλλους τους κατεβαζεις στα ταρταρα... -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Καλή εντύπωση μου έκανε λίγο που συζητήσαμε!! οικογενειάρχης άνθρωπος! 2 παιδιά... σε συζήτηση που κάναμε για την επιλογή μας είχε κάνει σε αρκετά συναφή οχήματα test drive και του άρεσε πιο πολύ ο ηγέτης! Επίσης το συζήτησε και με τον δημοσιογράφο που έχουν στο κανάλι για τα τεστ ντραιβ και του είπε οτι είναι η καλυτερη επιλογη στη κατηγορία!
φυσικά ο άνθρωπος πριν αποφασίσει ρώτησε το δημοσιογράφο που είναι στο κανάλι υπεύθυνος για το ρεπορταζ αυτοκινήτου και έχει κάνει test drive(για καμια βδομάδα) όλα της κατηγορίας...και του είπε οτι μεταξύ του ανταγωνισμού(qashqai κ.α) και για αυτό που το θέλει είναι η καλύτερη επιλογή!
Τελικά είναι το καλύτερο της κατηγορίας σύμφωνα με δημοσιογράφο στο κανάλι;;;;;;
Καλύτερο ωσ προς τι? αν μιλήσουμε για κινητήρα δεν είναι... αν μιλήσουμε για εσωτερική συναρμογή και ποιότητα καμπίνας είναι... επίσης καλύτερο είναι και σε θέμα χώρων, οσο αναφορά τα πίσω καθίσματα και το πορτμπαγκαζ.... τα μπροστά καθίσματα έχουν και στα δυο χώρους....
-
Και εγώ φίλε μουέχω ένα santacruz blur...ξερεις τι εννοώ!!
Εγώ ξέρω...
Ως άρρωστος hardtailας Santacruz Chameleon
offtopic
-
Yeti και outdoor activities πάνε πακέτο νομίζω!! Πρέπει να είναι το gadget του outsportα!!
ποδηλασία,windsurfing...και οτι άλλο θέλει ο καθένας!
Να χαίρεσαι το santacruz φίλε!
-
Yeti facelift
-
Τα renderings δείχνουν προσοψη Rapid/Octavia και φωτα ομίχλης χαμηλά στον προφυλακτήρα.
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
εχω εργοστασιακό το ηχοσύστημα bolero...
το εν λόγω συνεργάζεται με κάποιο σύστημα πλοήγησης και πόσο κοστίζει αυτό? -
-
Στο προηγούμενο μοντέλο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα φωτα ομίχλης του ψηλά στον προφυλακτήρα μου άρεσαν αλλά και αυτό ωραίο φαίνεται. Δεν το 'χάλασαν' πάντως.
-
Nομίζω τώρα είναι πιο ωραίο!
SKODA YETI