-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
πρεπει να μαθω τωρρα στα γεραματα...
ναι Αττικη ειμαι - Ανατολική!!!ευχαριστώ για το λινκ!
Να 'σαι καλά, και όταν ξανακατέβω Αττική, θα κοιτάξω να σε...βάλω κάτω στα γεράματα και να σου δείξω τί εστί τορεντοβερύκοκο
τι είναι το JDownloader?
Ένας απ' τους διάφορους (και πιο γνωστούς) 'file downloaders' που κυκλοφορούν, δηλαδή πρόγραμμα που κάνει το κατέβασμα από 'links' (Rapidshare κτλ) απείρως ευκολότερο ως διαδικασία, από το να το κάνει κανείς με τό...χέρι...
-
ευχαριστώ παιδιά
-
Από το φορουμ του sky
It is a bit early for us to make comment on some of the questions you raised unfortunately. However, details of the 2013 season, including which races Sky will have exclusively live, will be announced in due course (keep an eye on skysports.com/f1). We can confirm though that as per this season the actual races will be advert free.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Panos Seitanidis F1 @SeitanF1
Race on!Nikos Alexiadis @n_alexiadis
@SeitanF1 and you guys are NOT…ωραίος ο Nikos!
Ε μα το μλκ! Έχει διαφημίσεις και tweetάρει ότι ξεκίνησε ο αγώνας!
Την απάντηση που μου έδωσε σήμερα το πρωί, την είδες?
@n_alexiadis προσωπικά ναι, δεν τρέχω. [b*]Έχω δυσχρωματοψία*[/b], δεν μου βγάζουν αγωνιστικό δίπλωμα. Άσε, γκαντεμιά!
Κάνουμε και πνεύμα...
Έπρεπε να του απαντήσεις: Δε χρειαζόταν να μας το πεις, φαίνεται από το πως περιγράφεις, σε κόλλησε ο Πουρναράκης.
-
Να αλλάξει κάποιος τον τίτλο
http://www1.skysports.com/formula-1/new ... to-3-March
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
@ Go_For_Pole ...το OTE TV κανένα καρτάκι δείχνει? Τίποτα WSK?
Kart δειχνει το MOTORS TV.
Τωρα που φεύγει και η premier league από την nova την νέα σεζόν πραγματικά δεν θα υπάρχει κανενας λόγος να δίνεις τα διπλάσια απο ΟΤΕ και να μην βλέπεις τίποτα Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο μου και μετά το καλοκαίρι ΟΤΕ με τα 1000. Αν έχεις και τηλέφωνο οτε υποθέτω θα ειναι ακόμα φθηνότερό το πακέτο;
-
Κατά 5 ευρώ το μήνα και βλέπεις χαμόγελο Kimi σε High Definition
-
Με τη πολύτιμη βοήθεια του washcloud ο οποίος μου έστειλε να δω μια μετάδοση από OTE TV μάλλον τελικά θα το βάλω καθώς υπάρχει ακόμα η προσφορά η οποία έχει 12μηνη δέσμευση. Για όποιον ενδιαφέρεται, η προσφορά ισχύει μόνο για όσους γυρίζουν στον ΟΤΕ από άλλο πάροχο και είναι η εξής:
Κόστος μεταφοράς, 31 ευρώ.
Πρώτοι 6 μήνες:
24mbps, απεριόριστα σταθερά: 31,80€
ΟΤΕ TV: δωρεάνΥπόλοιποι 6 μήνες:
24mbps, απεριόριστα σταθερά: 36,80€
ΟΤΕ TV: 19,90€Οπότε για όλο το χρόνο βγαίνει στα 46,80€/μήνα, δηλαδή περίπου 15€ το μήνα επιβάρυνση για όποιον σκέφτεται να γυρίσει από μια σύνδεση περίπου ίδιων χαρακτηριστικών (24mbps + απεριόριστα σταθερά = ~32€/μήνα) άλλου παρόχου.
-
Μετα την αποκτηση καλυτερης tv το σκεφτομαι και γω..Αλλα ρε γμτ εχω καλομαθει σε Μαρτιν,DC και σια οε...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μετα την αποκτηση καλυτερης tv το σκεφτομαι και γω..Αλλα ρε γμτ εχω καλομαθει σε Μαρτιν,DC και σια οε...Κι εγώ...και αυτός ακριβώς είναι ο προβληματισμός μου Γιώργο. Αν δηλαδή αξίζει να κάνεις τη κίνηση τη στιγμή που κατά 99% θα το κατεβάζω τη Δευτέρα να το (ξανά)δω σε HD από Sky.
Απλά, προσωπικά, τη Κυριακή δε κρατιέμαι!
-
Νικολα εχω συνηθισει την κοσνερβα. Και μαλιστα μου αρεσε μερικες φορες αυτο γιατι εβλεπα συνεχομενα δοκιμαστικα-αγωνα μαζι με τα παρελκομενα τους (5-6 ωρες δλδ ) και ηταν σουπερ!!!
Αλλα τωρα εχουν αλλαξει τα δεδομενα με την νεα τηλεοραση.Και θελω να μπει και παραπανω ποιοτητα στα κατεβασμενα αρχεια (παλια δεν με ενοιαζε καν)..
Αλλα τα αρχεια με την καλυτερη ποιοτητα βγαινουν αργοτερα και αφου ειναι μεγαλυτερα αργουν να κατεβουν.(φανταζομαι)
Και παει στο καλο Αυστραλια Μαλαισια κλπ που ειναι πρωι ,βολευει η διαφορα ωρας!!Αλλα με τους ευρωπαικους αγωνες τι κανεις???Θελει σκεψη το θεμα!
-
Εγώ θα έλεγα go for it!
Ο μόνος λόγος που ενδεχομένως να είχε δεύτερες σκέψεις κάποιος θα ήταν το οικονομικό γιατί είναι σχεδόν 200-250 ευρώ το χρόνο επιπλέον. ...αλλά νομίζω ότι η ποιότητα θα στο ανταποδώσει.
Αααα...συν ότι έχει πολύ ωραία κανάλια με ντοκυμαντέρ, ταινίες κλπ τη στιγμή που η Ελληνική τηλεόραση (πλην ΣΚΑΙ) είναι
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μετα την αποκτηση καλυτερης tv το σκεφτομαι και γω..Αλλα ρε γμτ εχω καλομαθει σε Μαρτιν,DC και σια οε...
Κι εγώ...και αυτός ακριβώς είναι ο προβληματισμός μου Γιώργο. Αν δηλαδή αξίζει να κάνεις τη κίνηση τη στιγμή που κατά 99% θα το κατεβάζω τη Δευτέρα να το (ξανά)δω σε HD από Sky.
Από που τους κατεβάζεις ?
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Κι εγώ...και αυτός ακριβώς είναι ο προβληματισμός μου Γιώργο. Αν δηλαδή αξίζει να κάνεις τη κίνηση τη στιγμή που κατά 99% θα το κατεβάζω τη Δευτέρα να το (ξανά)δω σε HD από Sky.
Από γγγ.racingfor.μe
Κάνεις το μe=me και είσαι έτοιμος
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Από γγγ.racingfor.μe
Κάνεις το μe=me και είσαι έτοιμος
thanks!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κατά 5 ευρώ το μήνα και βλέπεις χαμόγελο Kimi σε High DefinitionΕτσι, έχω ωριμάσει πια, θέλω ποιότητα στην ζωή μου και kimi σε HD (το χαμόγελο ξέρεις πως δεν είναι εγγυημένο). Και Pique.
Nikos! Είναι πολύ δελεαστική η προσφορά τους. Δεσμεύομαι με τη νοβα για λίγο καιρό ακόμα αλλα από το καλοκαίρι μάλλον θα αλλάξω στρατόπεδο.
-
Δε κρατήθηκα...και τελικά έκανα αίτηση...σε 12 εργάσιμες είμαι έτοιμος.
-
like
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
@ Go_For_Pole ...το OTE TV κανένα καρτάκι δείχνει? Τίποτα WSK?
Kart δειχνει το MOTORS TV.
Τωρα που φεύγει και η premier league από την nova την νέα σεζόν πραγματικά δεν θα υπάρχει κανενας λόγος να δίνεις τα διπλάσια απο ΟΤΕ και να μην βλέπεις τίποτα Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο μου και μετά το καλοκαίρι ΟΤΕ με τα 1000. Αν έχεις και τηλέφωνο οτε υποθέτω θα ειναι ακόμα φθηνότερό το πακέτο;
Εχεις δικιο Ηλεκτρα το τσου λου το γιουροπα και η γιουρολιγκα ειναι τιποτα..
-
Δεκτο. Οταν όμως εγώ ανανέωσα το συμβόλαιο μου πριν κάποιο καιρό, συμφώνησα να πληρώνω το εν λόγω τσιμπημένο αντίτιμο επί τη βάσει του Τσου Λου, της πρέμιερ (που αντίο) και του Ελληνικού πρωταθλήματος (που σε λίγο καιρό θα πληρώνω μηνιαία συνδρομή για να ΜΗΝ το βλέπω). Αισθάνομαι λοιπόν ότι πλέον με γδέρνουν τσάμπα. Στο αθλητικό κομμάτι ο ΟΤΕς έχει αφθονες επιλογές ενώ τα fox, national geographic, animal planet τα έχουν και οι δύο συνδρομητικές.
Η υπηρεσία που μου προσφέρεται πλέον δεν αξίζει τα λεφτά της. Οπότε η nova θα πρέπει να προσθέσει κι άλλες επιλογές στο μπουκέτο της ή να κάνει μια γενναία μείωση τιμων γιατί την χρυσοπληρώνουμε τζάμπα. Και είναι και καραγκιόζηδες καθώς τα HD κανάλια πρέπει να πληρώσεις έξτρα .
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014