-
insignia έκανες αναβάθμιση στην 6.1; Είχαν κάτι θέματα με το wifi οι πρώτες εκδόσεις.
Το fb γυρίζει μόνο στις φωτογραφίες. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
insignia έκανες αναβάθμιση στην 6.1; Είχαν κάτι θέματα με το wifi οι πρώτες εκδόσεις.
Το fb γυρίζει μόνο στις φωτογραφίες.Nαι, είμαι στην 6.1 δεν έχω όμως τα γνωστά προβλήματα με το wifi που αναφέρονται σε διάφορα forums.
Τελικά το έλυσα πριν λίγο το πρόβλημα. Δεν είχα θέματα με την λήψη ή το σήμα. Απλά κάθε φορά που έμπαινα έδινα συνθηματικό.
Με κλειστό wifi μπήκα στον Safari δεν άνοιξε σελίδα αφού δεν υπήρχε σύνδεση, έβγαλε παράθυρο εκεί πήρα την επιλογή του wifi μου και από εκεί και πέρα κράτησε το συνθηματικό.
thanks anyway!! -
Βγήκε update του evasi0n και fix στο cydia για όσους έχουν κάνει ήδη j/b.
-
Το εικονίδιο του καιρού έφυγε μετά το update.
-
Το εικονίδιο του καιρού έφυγε μετά το update.Αυτό είναι το σωστό για ipad.
Δεν έχει weather app όπως στο iphone. -
Ναι, εννοώ ότι διορθώθηκε με το fix.
Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα με το jb. Θα το προχωρήσω και στο iPhone με την πρώτη ευκαιρία. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Βγήκε update του evasi0n και fix στο cydia για όσους έχουν κάνει ήδη j/b.απλώς ξανακάνεις j/b ή πρέπει να κάνεις restore και ιστορίες;
τελικά το ξαναέκανα από πάνω αλλά δεν έφτιαξε και έχασα ό,τι είχα περάσει
-
Ανοίγεις cydia και κάνεις τα διαθέσιμα updates.
-
Κυκλοφόρησε το mailbox που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αν και προς το παρόν κάνεις μόνο reservation για να σου ενεργοποιηθεί.
Λέει ότι έχω 296465 άτομα μπροστά μου.
http://www.mailboxapp.com -
Μλκιες, δε λειτουργεί κανένα update, ούτε το manual και ακόμα κρασάρει το weather app. Θα ξανακάνω restore as new phone και ξανά μανά j/b 1.1
-
οκ έκανα τα παραπάνω και τώρα είναι οκ
-
Έχω ένα εξωτερικό δίσκο της western digital (μεγάλο λάθος) και όταν πάω να κάνω repair μέσω του disk utility, μου βγάζει αυτό:
Κατά πάσα πιθανότητα ο δίσκος μας έχει αφήσει για τόπο χλοερό.
Υπάρχει κάποια εφαρμογή για mac μήπως και καταφέρω να σώσω κάτι;
-
Θεοί, πόσοι δίσκοι!
Όπως τα βλέπω τα πράγματα, μάλλον ο ασθενής απέθανε!
Εγώ δεν έχω τύχη με τους Seagate... Δύο έχω χάσει, έναν 3.5' κι έναν 2.5'.(Nexus + Tapatalk)
-
Μόνο επτά!!!
Οπότε .
Πάντως από τη seagate δεν έχω παράπονο. Όλοι οι δίσκοι (2006-2009) λειτουργούν απρόσκοπτα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Έχω ένα εξωτερικό δίσκο της western digital (μεγάλο λάθος) και όταν πάω να κάνω repair μέσω του disk utility, μου βγάζει αυτό:Κατά πάσα πιθανότητα ο δίσκος μας έχει αφήσει για τόπο χλοερό.
Υπάρχει κάποια εφαρμογή για mac μήπως και καταφέρω να σώσω κάτι;
γιατι ρε συ , καλοι ειναι οι wd digital
ποσα χρονια εγγυηση εχει ?
κανα διαγνωστικο στυλ hd sentinel υπαρχει στο osx να σου πει σε τι κατασταση ειναι ?
-
Eμένα όλοι οι δίσκοι έχουν χτυπήσει κατα καιρούς, και western digital και lacie και seagate (εξωτερικοί όλοι όμως).
Άμα είσαι γκαντέμης δεν υπάρχει γιατρειά -
ναι σιγουρα, για αυτο τουλαχιστον αγοραζεις πραγματα με οσο το δυνατον μεγαλυτερη εγγυηση (5ετια)
δε μπορεις να κανεις κατι αλλο
επειδη αγχωθηκα παντως ειπα να κοιταξω και σε τι κατασταση βρισκεται ο δικος μου εξωτερικος και ευτυχως ειναι ακμαιος
-
Αριστερός σου λέει μετά με 7 δίσκους!
-
Αριστερός σου λέει μετά με 7 δίσκους!Χρειάζεται χώρο για το αρχείο της Στάζι!
(Nexus + Tapatalk)
-
Εγω να δεις ποσους σκληρους χρειαζομαι για τα πατακια του στορμ, μ εχει καταστρεψει
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...