-
Φίλε EVO2 προσωπικά δεν εξέφρασα καμία μομφή εναντίον σου. Μίλησα γενικά για ένα φαινόμενο που, φαντάζομαι θα συμφωνείς, μας σκοτώνει στους δρόμους. Ίσα ίσα γουστάρω το πάθος και τις γνώσεις σου, τουλάχιστον έτσι όπως τα διάβασα. Δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά εφόσων δεν γίνεις ενοχλητικός οδηγικά σε μένα και σε άλλους, από μένα κανένα πρόβλημα. Απλά, αν βέβαια θέλεις να έχεις και τη γνώμη μου, παίζεις με τις πιθανότητες πολύ περισσότερο απ' ότι εγώ ή ο Μάνος πχ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς είμαστε στο απυρόβλητο.
Είπες ότι έχεις και τα παιδάκια σου μέσα όταν 'πυροβολείς'. Προφανώς (και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) θα τους διδάσκεις ότι πρώτα λαμβάνουμε υπ' όψην την ασφάλεια των άλλων και τη δική μας και μετά στρίβουμε με τις πόρτες... Αλλιώς σου το λέω ξεκάθαρα ανήκω κι εγώ στους... πολέμιούς σου και φοβάμαι πολύ περισσότερο τους οδηγούς που βγάζεις παρά εσένα.
Ελπίζω να μη θιχτείς από τα λεγόμενά μου, είναι καλοπροαίρετα και επαναλαμβάνω ότι δεν διατυπώνω μομφή εναντίον σου. -
[quote='Giorgos']Φίλε EVO2 προσωπικά δεν εξέφρασα καμία μομφή εναντίον σου. Μίλησα γενικά για ένα φαινόμενο που, φαντάζομαι θα συμφωνείς, μας σκοτώνει στους δρόμους. Ίσα ίσα γουστάρω το πάθος και τις γνώσεις σου, τουλάχιστον έτσι όπως τα διάβασα. Δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά εφόσων δεν γίνεις ενοχλητικός οδηγικά σε μένα και σε άλλους, από μένα κανένα πρόβλημα. Απλά, αν βέβαια θέλεις να έχεις και τη γνώμη μου, παίζεις με τις πιθανότητες πολύ περισσότερο απ' ότι εγώ ή ο Μάνος πχ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς είμαστε στο απυρόβλητο.
Είπες ότι έχεις και τα παιδάκια σου μέσα όταν 'πυροβολείς'. Προφανώς (και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) θα τους διδάσκεις ότι πρώτα λαμβάνουμε υπ' όψην την ασφάλεια των άλλων και τη δική μας και μετά στρίβουμε με τις πόρτες... Αλλιώς σου το λέω ξεκάθαρα ανήκω κι εγώ στους... πολέμιούς σου και φοβάμαι πολύ περισσότερο τους οδηγούς που βγάζεις παρά εσένα.
Ελπίζω να μη θιχτείς από τα λεγόμενά μου, είναι καλοπροαίρετα και επαναλαμβάνω ότι δεν διατυπώνω μομφή εναντίον σου.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Αμ' έτσι είναι', αλλά που είναι κρυμμένος ο σεβασμός όταν γίνονται σφήνες από δεξιά ή όταν βλέπεις τον άλλο να έρχεται κατά πάνω σου κάνοντας προσπέρασμα πάνω σε στροφή χωρίς να έχεις ορατότητα και χωρίς να τον βλέπεις έγκαιρα; Πριν 2 μήνες κάπως έτσι σκοτώθηκε βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα γνωστός μου. Έπεσε σε φορτηγό, αν όμως έπεφτε σε ΙΧ κι έπαιρνε άλλους στο λαιμό του τι θα λέγαμε;Aλήθεια έχεις κάτσει ποτέ να σκεφτείς πόσες φορές ενα αργός οδηγός έχει γίνει υπαίτιος ατυχημέτων άλλων?
Το οτι ο κυρ Βαγγέλης αποφάσισε να βγάλει την οικογενεια εκδρομή τρωγοντας στη διαδρομή κεφτεδάκια , αφηνοντας τα παιδιά να χοροπηδάνε στα πίσω καθίσματα , εχοντας το ένα χερι στο φραπέ και το άλλο στο τσιγάρο και πηγαίνοντας σε ρυθμούς χελώνας στη μεση του δρόμου(μην τον περάσει και κανενας) είναι πιστευεις οκ ενω εγω που θα τον περάσω με σφηνα απο δεξιά αριστερα ή και απο πάνω επειδη θέλω να χαρω το αμαξι μου ενω αυτός τα κεφτεδάκια με κάνει κοντράκια και αλήτη?
Και στην τελική για να σου κάνει κάποιος σφηνα απο δεξια σημαινει οτι εσυ κινησαι πιο αργα και στην μεσαία -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
μην φοβαστε αδελφια ΞΕΡΩ να φυλαω ΕΜΕΝΑ και ΕΣΑΣ στο δρομο!!!!!!Δεν προσβάλω εσένα γιατί όντως μπορεί να είσαι ένας πάρα πολύ καλός και προσεκτικός οδηγός...αλλά έχετε ακούσει ΕΝΑΝ μόνο οδηγό να λέει ότι ναι...τρέχω αρκετά αλλά δεν νομίζω ότι ξέρω να φυλάω ΕΜΕΝΑ και ΕΣΑΣ.
-
Ο χρήστης LEON@MANIA έγραψε:
................
AëÞèåéá Ý÷åéò êÜôóåé ðïôÝ íá óêåöôåßò ðüóåò öïñÝò åíá áñãüò ïäçãüò Ý÷åé ãßíåé õðáßôéïò áôõ÷çìÝôùí Üëëùí?
Ôï ïôé ï êõñ ÂáããÝëçò áðïöÜóéóå íá âãÜëåé ôçí ïéêïãåíåéá åêäñïìÞ **ôñùãïíôáò óôç äéáäñïìÞ êåöôåäÜêéá **, áöçíïíôáò ôá ðáéäéÜ íá ÷ïñïðçäÜíå óôá ðßóù êáèßóìáôá , å÷ïíôáò ôï Ýíá ÷åñé óôï öñáðÝ êáé ôï Üëëï óôï ôóéãÜñï êáé ðçãáßíïíôáò óå ñõèìïýò ÷åëþíáò óôç ìåóç ôïõ äñüìïõ(ìçí ôïí ðåñÜóåé êáé êáíåíáò) åßíáé ðéóôåõåéò ïê åíù åãù ðïõ èá ôïí ðåñÜóù ìå óöçíá áðï äåîéÜ áñéóôåñá Þ êáé áðï ðÜíù åðåéäç èÝëù íá ÷áñù ôï áìáîé ìïõ åíù áõôüò ôá êåöôåäÜêéá ìå êÜíåé êïíôñÜêéá êáé áëÞôç?
Êáé óôçí ôåëéêÞ ãéá íá óïõ êÜíåé êÜðïéïò óöçíá áðï äåîéá óçìáéíåé ïôé åóõ êéíçóáé ðéï áñãá êáé óôçí ìåóáßáKáëÜ ìüíï êåöôåäÜêéá ôñþíå ? Ðùðù ðïëý öôù÷ü ìåíïý
Ôõñüðéôá êáé êñïõáóáíÜêé äåí Ý÷åé ? Á îÝ÷áóá åóý ìéëÜò ãéá ìåóçìåñÜêé óõãíþììç . -
Ο skullone έγραψε:
Έχω βαρεθεί να διαβάζω posts σαν του Νεκτάριου. Ένας στοιχειωδώς ικανός οδηγός θα προσπεράσει τον 'σαλίγκαρο' χωρίς πολλά-πολλά. Επίσης, έχει καταντήσει κουραστική αυτή η υποτίμηση της ζωής των άλλων οδηγών (που είναι... 'αλήτες, κοντράκηδες κλπ' επειδή θέλουν να κινηθούν σβέλτα ή να ευχαριστηθούν την οδήγηση) χάριν ενός ψευδοανθρωπισμού (που εγώ θα τον έλεγα λαϊκισμό), ο οποίος αφήνει ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν την ικανότητα ούτε την πρόθεση να αποκτήσουν την ικανότητα να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο σύμφωνα με τον σκοπό για τον οποίον επινοήθηκε, αλλά, πηγαίνοντας άτακτα και άγαρμπα (πλην όμως ΑΡΓΑ, άρα... 'νόμιμα και ασφαλώς') βάζουν σε κίνδυνο εαυτούς και αλλήλους. Τι να πω... Αμάν πια με την πολιτική ορθότητα και την υποκρισία.
Πρώτον μου αρέσει κι εμένα η γρήγορη οδήγηση. Εχω βρεθεί δυο-τρεις φορές (φυσικά δε θεωρώ ότι είναι αρκετές) σε πίστα για να μάθω πέντε πράγματα από άτομο που γνωρίζει το αντικείμενο πάρα πολύ καλά(και μακάρι να ξαναγίνει!). Όταν βρεθώ σε δρόμο με ορατότητα (όπου ο μόνος που μπορεί να κινδυνέψει , σε περίπτωση λάθους, είμαι εγώ) θέλω να δοκιμάζω τον εαυτό μου και το αυτοκίνητό μου, ώστε και να βελτιώνομαι και να το απολαμβάνω..
Επίσης όταν ασκώ κριτική σε κάποιους οδηγούς δε μιλάω γι'αυτούς που 'θέλουν να κινηθούν σβέλτα ή να ευχαριστηθούν την οδήγηση'. Θεωρώ ότι σ'αυτούς ανήκω κι εγώ. Αναφέρομαι όμως σ'αυτούς (και διέψευσέ με 'skullone' αν πεστεύεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι) που λειτουργούν **στα στροφιλίκια **σαν να έχει κλείσει ο δρόμος για την αντίθετη κυκλοφορία και στον περιφερειακό σαν να μην υπάρχει άλλος στο δρόμο, προσπερνώντας από τη δεξιά λωρίδα και περνώντας μεμιάς στη αριστερή. Θα μου πεις: 'φταίνε οι σαλίγκαροι που πάνε με 90 στην αριστερή'. Δε διαφωνώ! Διαφωνώ όμως στο να διορθώνεις ένα λάθος με ένα άλλο, εξίσου μεγάλο και επικύνδυνο!
Και βέβαια δεν υπερασπίζομαι τους σαλίγκαρους. Απλά θεωρώ ότι στο 4ΤF δεν αποτελούν την πλειοψηφία. Αν μιλούσα σε 'σαλίγκαρους' θα επισήμενα τα δικά τους λάθη (κατά τη δική μου άποψη). Φυσικά και είναι κι αυτοί επικύνδυνοι. Αλλά δε μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε σαν άλοθι. Ο καθένας έχει τις ευθύνες του...
Ελπίζω τώρα να έγινα περισσότερο σαφής! -
Και στην τελική για να σου κάνει κάποιος σφηνα απο δεξια σημαινει οτι εσυ κινησαι πιο αργα και στην μεσαίαΉ ότι:
- Κινείσαι στη δεξια και σε προσπερνάει από τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης
- Κινείσαι στη μεσαία και πλησιάζεις άλλους που κινούνται στη δεξιά πιο αργά από σένα και σου χώνεται ο γρήγορος από δεξια
- Προσπερνάς στην αριστερή κάποιον από τη μεσαία και ταυτόχρονα μας προσπερνάει κάποιος από δεξιά όλους μαζί και χώνεται
Ή βέβαια ότι:
- Κινείσαι στην αριστερή αργά
- Κινείσαι στη μεσαία αργά την ώρα που η αριστερή έχει κόσμο και η δεξιά είναι άδεια
Σε κάθε περίπτωση πάντως γνώμη μου κι εμένα είναι ότι:
Διαφωνώ όμως στο να διορθώνεις ένα λάθος με ένα άλλο
...πλην ανωτέρας βίας εννοείται.
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
- Κινείσαι στη μεσαία αργά την ώρα που η αριστερή έχει κόσμο και η δεξιά είναι άδεια
To συνηθέστερο πλέον στους Ελληνικούς δρόμους.
Η αριστερή εχει πλέον μεταβληθει σε δεξια και τούμπαλιν.Πάντως παρόλο που είναι αντικανονικο εγω θα συνεχίζω να προσπερνω απο την ελευθερη δεξια ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΑ όλους όσους καταλαμβάνουν εξίσου παρανόμως την αριστερη κινούμενη με τις απίστευτες ταχύτητες των 50 και 60 χλμ.Αλήθεια ακουσατε ποτε κανεναν να του εκοψαν κλήση γιατι κινουνταν στην αριστερη?????? -
To συνηθέστερο πλέον στους Ελληνικούς δρόμους.
Η αριστερή εχει πλέον μεταβληθει σε δεξια και τούμπαλιν.Πάντως παρόλο που είναι αντικανονικο εγω θα συνεχίζω να προσπερνω απο την ελευθερη δεξια ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΑ όλους όσους καταλαμβάνουν εξίσου παρανόμως την αριστερη κινούμενη με τις απίστευτες ταχύτητες των 50 και 60 χλμ....και πολύ καλά κάνεις... Σχεδόν κάθε μέρα περνάω από την περιφερειακή Υμητού η δεξιά είναι στο 90% της διαδρομής άδεια, σχεδόν όλοι πάνε στην μεσαία και την αριστερή...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
................
Aλήθεια έχεις κάτσει ποτέ να σκεφτείς πόσες φορές ενα αργός οδηγός έχει γίνει υπαίτιος ατυχημέτων άλλων?
Το οτι ο κυρ Βαγγέλης αποφάσισε να βγάλει την οικογενεια εκδρομή **τρωγοντας στη διαδρομή κεφτεδάκια **, αφηνοντας τα παιδιά να χοροπηδάνε στα πίσω καθίσματα , εχοντας το ένα χερι στο φραπέ και το άλλο στο τσιγάρο και πηγαίνοντας σε ρυθμούς χελώνας στη μεση του δρόμου(μην τον περάσει και κανενας) είναι πιστευεις οκ ενω εγω που θα τον περάσω με σφηνα απο δεξιά αριστερα ή και απο πάνω επειδη θέλω να χαρω το αμαξι μου ενω αυτός τα κεφτεδάκια με κάνει κοντράκια και αλήτη?
Και στην τελική για να σου κάνει κάποιος σφηνα απο δεξια σημαινει οτι εσυ κινησαι πιο αργα και στην μεσαίαKαλά μόνο κεφτεδάκια τρώνε ? Πωπω πολύ φτωχό μενού
Τυρόπιτα και κρουασανάκι δεν έχει ? Α ξέχασα εσύ μιλάς για μεσημεράκι συγνώμμη .Αφου με είδε ο LEON@MANIA πρεπει να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα
- Δεν ηταν τσιγαρο αυτο που ειδες αλλα πηρουνι
- Φτωχο μενου 30 κεφτεδακια
- Τα κρουασαν τα ειχα στο πισω καθισμα
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
......
KáëÜ ìüíï êåöôåäÜêéá ôñþíå ? Ðùðù ðïëý öôù÷ü ìåíïý
Ôõñüðéôá êáé êñïõáóáíÜêé äåí Ý÷åé ? Á îÝ÷áóá åóý ìéëÜò ãéá ìåóçìåñÜêé óõãíþììç .Áöïõ ìå åßäå ï LEON@MANIA ðñåðåé íá îåêáèáñéóù ìåñéêá ðñáãìáôá
- Äåí çôáí ôóéãáñï áõôï ðïõ åéäåò áëëá ðçñïõíé
- Öôù÷ï ìåíïõ 30 êåöôåäáêéá
- Ôá êñïõáóáí ôá åé÷á óôï ðéóù êáèéóìá
1.Ðçñïýíé ç ôï êáëáìÜêé áðï ôï óïõâëÜêé ãßãáò?
2.Êáìéá óáëáôïýëá ,ðáôáôïýëåò äåí åß÷å ? Êáìéá ðïéêéëßá?
3.Ìå ôß ãÝìéóç ?ÐÝñáí ôçò ðëÜêáò ôþñá Ý÷ù äåß íá ôñþíå óå ïðïéäÞðïôå åßäïò äñüìïõ (åèíéêÞ åðáñ÷éáêü ãéá ðüëç äåí ôï óõæçôÜìå ) ôá ðáñáêÜôù :
Ìåíïý ôùí 60-70 ÷ëì
ÊñïõáóÜí
Óáíôïõéôò (óôáìÜôáãá óôçí ßäéá êáíôßíá ãéá êáöÝ ôçí þñá ðïõ Ýðáéñíå 4 óÜíôïõéôò )
êåöôåäÜêéá oh yeah
Ëá÷áíüðéôá
Óôïìáôéêü óåî ('öáãþóéìï' ãéá óõíïäçãü áõôü ìå ôçí åõãåíéêÞ ÷ïñçãßá ôïõ ïäçãïõ )
´**åðåéäÞ Ý÷ù ôçí óõíÞèåéá íá êñáôÜù áðüóôáóç áðï ôïí ðñïðïñåõüìåíï (ñåõüìåíï ôïõ öáãçôïý åíßïôå) êáé ðñéí ðëçóéÜóù ãéá ðñïóðÝñáóç íá ðáñáêïëïõèþ ãéá ëßãï ôéò êéíÞóåéò ôïõ ðëÝïí üôáí âëÝðù ôï ÷Ýñé ôïõ íá êñáôÜåé êÜôé Üëëï ðÝñáí ôïõ ôéìïíéïý êÜíù üôé êáé ï leonmania -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
......
Kαλά μόνο κεφτεδάκια τρώνε ? Πωπω πολύ φτωχό μενού
Τυρόπιτα και κρουασανάκι δεν έχει ? Α ξέχασα εσύ μιλάς για μεσημεράκι συγνώμμη .Αφου με είδε ο LEON@MANIA πρεπει να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα
- Δεν ηταν τσιγαρο αυτο που ειδες αλλα πηρουνι
- Φτωχο μενου 30 κεφτεδακια
- Τα κρουασαν τα ειχα στο πισω καθισμα
1.Πηρούνι η το καλαμάκι απο το σουβλάκι γίγας?
2.Καμια σαλατούλα ,πατατούλες δεν είχε ? Καμια ποικιλία?
3.Με τί γέμιση ?- Πηρουνι και μαλιστα ακονισμενο
- Μην τα θελουμε και ολα δικα μας , ακου σαλατουλα μεσα στο αυτοκινητο
- Μα φυσικα γεμιση κεφτεδακια
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΚΡΙΜΑ δε λες τιποτα γιατι δεν εχω κατεβει ΠΟΤΕ στη βουτα βραδυ και στα λιμανακια εχω να στριψω κατι χρονια.
ANYWAY Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ την ειδε στραβα και εγινε οτι εγινε το θεμα ειναι πως ξεμπερδευω με το υπουργειο που μαλλον θα με σκισουνε.
προσεχετε παιδια εχουνε αγριεψει με τα ΄'γρηγορα' και ειναι κριμα να μας τα παιρνουνε,τι να πω οτι εχω ριξει 30 χιλιαρικα στο μοτερ για να ακουω ενα GROUP B που ειναι της γενιας μου κιολας??????????????
χωρια τα ξενυχτια για να το φτιαξω.
ΑΛΛΑ στα χρονια που ζουμε δεν υπαρχει χωρος για ρομαντικους!!!!!!!!!!!!!!!!Υπάρχουν και άνθρωποι όμως που κινδυνεύουν από τα κινητά 'όπλα' όταν χρησιμοποιούνται σε κατοικημένες περιοχές. Ολόκληρη εθνική Αθηνών Λαμίας και Αθηνών Κορίνθου με 4 λωρίδες ανά κατεύθυνση υπάρχει και κανείς δεν θα κινδυνέψει, ούτε θα σε γράψει κανένας τροχονόμος. Γιατί να γίνονται οι σφήνες στα Λιμανάκια και στη Βουλιαγμένης αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα
-
Ο χρήστης UnusualDriver έγραψε:
Γιατί να γίνονται οι σφήνες στα Λιμανάκια και στη Βουλιαγμένης αυτό ποτέ δεν το κατάλαβαΣφηνες στα λιμανάκια δεν γίνονται αν δεν εχεις βαρεθει την ζωή σου, ο φιλος μας ειναι και σε μια ηλικια αλλωστε, δεν ειναι 18χρονος.
Στην Βουλιαγμένης εκτος απο το ότι είναι διασκεδαστικό μερικες φορες επιβάλλεται κιόλας,για να περάσεις τον κάθε αργόσχολο που έχει κανει κατάληψη στην αριστερη με 50 και παίζει με το γκάζι μην τυχον και του βγει κανεις μπροστα.
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!