-
ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝΕ LAPTOP ΑΠΟ ΕΔΩ LAPTOP ΑΠΟ ΕΚΕΙ...5 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ.....ΒΡΗΚΑΝΕ ΛΥΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ COM ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΑΦΗΣΑ.....ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΙΣ 620 ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 5900 ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ?ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ?ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ .....ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΦΤΗ ΣΤΙΣ 5900!
-
Αστο ετσι και σε πρωτη ευκαιρια πουλα το.
Γνωμη μου βεβαια... -
Λάζαρε δες τη θετικά πλευρά του θέματος...
Με τον κόφτη χαμηλότερα, έχεις μικρότερη κατανάλωση και λιγότερες φθορές!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αστο ετσι και σε πρωτη ευκαιρια πουλα το.
Γνωμη μου βεβαια...Μιχαλακη τον πόνο σου μας λες?
πάντως, χωρις προσωπικά να έχω παράπονο απο το 307 διοτι μου εχει φερθει ευγενικα - σε 1.2 χρονια και 22.000 χμ, 1 κομ 1 κορνα και ενα συμπλεκτη - μπορώ να πω οτι το 106 ήταν τέρας αξιοπιστίας.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Μιχαλακη τον πόνο σου μας λες?
.Και τον καϋμο μου!!!!
-
ο φιλος που ακουει σφυριγματα απο το υδραυλικο ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ!!
δεν δικαιολογειται να χανει τα υγρα του. Μη περασει η εγγυηση και τρεχει μετα ο ιδιος (εκτος απο το υδραυλικο δηλαδη!)
Η συμπληρωση υγρων ΔΕΝ ειναι λυση, χωρια που αν χανει και σφυριζει απο ενα σημειο και μετα ειναι επικινδυνο, γιατι τη μια εχεις υποβοηθηση και την αλλη δεν εχεις. ετσι ξαφνικα!!!!
(α, ρε, ρημαδα αλφα! εισαι μεγαλο σχολειο! )
-
Peugeot, Sept 2001, 1,6 XS, 3D
Από προβλήματα τι να πρωτο-γράψω??
1> Αλλαγή control χειριστηρίων τιμονιού. (4 εβδομάδων το μωρό)
2> Αλλαγή τσιμούχας ιμάντα χρονισμού και ιμάντα (διαρροή λαδιού). (6000 km)
3> Αλλαγή antivol μετά από τεχνική οδηγία (6 μηνών το μωρό)
4> Αλλαγή ΖΟΥΑΝ (3 φορές μέχρι σήμερα)
5> Αλλαγή μηχανισμών παραθύρων
ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ!!!! Και από εδώ και πέρα πληρώκω..
6> Αλλαγή τσιμούχας ιμάντα χρονισμού κ ιμάντα από διαρροή λαδιού, 2Η ΦΟΡΑ (ο προηγούμενος δεν είχε αλλαχθεί!!!). (35.000ΚΜ)
7> Αλλαγή control χειριστηρίων τιμονιού. (2η φορά στα 45.000 km) (Να ναι καλά τα παιδιά το βάλανε στην εγγύηση)
8> Αλλαγή ΦΛΑΝΤΖΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ !!! από διαρροή λαδιού & νερού. (50.000ΚΜ) και να μην ξεχνιόμαστε.. και ιμάντα χρονισμού 3Η ΦΟΡΑ. (Τέλος οι χάρες, αλλά 30% έκπτωση)Και σίγουρα τα ψιλά δεν τα συζητάμε, κάτι σαν λάδια super συνθετικά με πρόταση από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία να τα αλλάζω στα 8.000ΚΜ αφού κινούμαστε στην Αθήνα!!!
Και αφού γκαζοφονιάς δεν ειμαι (παντόφλα απ την γυναίκα)... το ερώτημα είναι… ποιος χαλάει το αμάξι? Σίγουρα δεν φταίει η μαμά του και ούτε το φάντασμα της όπερας… Μήπως τελικά τα εξουσιοδοτημένα δεν είναι συνεργεία αλλά ΣΧΟΛΕΙΑ?
Ένα πάντως είναι σίγουρο… 3 χρόνια μετά δεν μπορεί να βρεθεί κανείς που να μου πει ότι η Peugeot-ιερα μου δεν είναι καινούργια…
Αυτά τα ολίγα και πάω να το ξεματιάσω
-
Το 307 επιτελους δεν σφυραει(εστω και αδιαφορα)Αλλα ρε παιδι μου τις πιο πολλες φορες με τη δευτερη πετυχαινουν το καλο.Ηθελα να ηξερα αυτο πιος το πληρωνει???
Δυο οθονες ,δυο συρματοσχοινα, δυο υδραυλικα τιμονια, απειρα ζουαν (σημερα μου ειπαν οτι αυτο θα ειναι το τελευταιο γιατι ηρθε το καλο!!)
Και απο σημερα χωρις εγγυηση...
Αλλα επειδη ειναι σχεδον ολο το αμαξι αλλαγμενο ειναι σαν να εχω ενα χρονο ακομα!!!
Αλλαξα και μπαταρια γιατι ηταν ψοφια και μπορει να μου την εκανε πουθενα και να τραβιομουνα...Αντε να δουμε απο δω και περα τι.... θα δουμε.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αντε να δουμε απο δω και περα τι.... θα δουμε.Δεν βλεπουμε... Ακουμε!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Το 307 επιτελους δεν σφυραει(εστω και αδιαφορα)Αλλα ρε παιδι μου τις πιο πολλες φορες με τη δευτερη πετυχαινουν το καλο.Ηθελα να ηξερα αυτο πιος το πληρωνει???Η Peugeot, σε χρήμα αλλά και σε φήμη. ( Interland.gr, jazzouras & Σία... )
Και απο σημερα χωρις εγγυηση...
Αλλα επειδη ειναι σχεδον ολο το αμαξι αλλαγμενο ειναι σαν να εχω ενα χρονο ακομα!!!
Αλλαξα και μπαταρια γιατι ηταν ψοφια και μπορει να μου την εκανε πουθενα και να τραβιομουνα...Σωστός! Όλα τα ανταλλακτικά έχουν ένα χρόνο εγγύηση! Και η εργασία...
Άντε! Εύχομαι να ήταν τα τελευταία βάσανα, κι από δω και πέρα μόνο λάδια και service!
-
Καλημέρα Κύριοι !!!!
Λοιπόν service των 60.000 χλμ με κόστος 540,00.(160,00 εργασία - 380,00 υλικά)
Φίλτρο λαδιού και λάδια
Φίλτρο γύρης
Μπουζί
Ιμάντας χρονισμού με γρανάζια
Δισκόπλακες μπροστά
Τακάκια μπρος - πίσω
Κάρτα καυσαερίων -
με τις υγίες σας!!!
δισκόπλακες? γιατί??????
πόσο πήγε το σετ ιμάντα και η εργασία αυτού???
μάλλον με βλέπω να τα κάνω σε μη εξουσιοδοτημένο!!!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
δισκόπλακες? γιατί??????Γκάζια + βάρος = φθορά δίσκων 'Λατιμοαμερικάνε' Νικόλα!
-
Καλημερα μετα απο πολυ καιρό.
Παίδες αν έχετε δεί το τελευταιο τεύχος των 4Τ (Μαρτίου) υπάρχει στο περιοδικό βελτιώσεων ένα αρθρο για ενα Citroen VTS που το πουσάρουνε λιγάκι(+10 άλογα αν θυμάμαι καλά).
Το μοτέρ αυτό δεν είναι το ίδιο με το 1.6 του 307??
Με λίγα λόγια ξέρει κανείς αν παρόμοια μετατροπή παίζει στο 307? Δεν θα με χαλάγαν 10 αλογάκια παραπάνω στο SW....
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Λοιπόν service των 60.000 χλμ με κόστος 540,00.(160,00 εργασία - 380,00 υλικά)Φρίξε, μάλλον στον χαϊδέψανε λίγο.... και άντε πες οτι τις Δισκόπλακες τις έφαγες (με πολλά φρένα, και πολύ βάρος).... Τον Ιμάντα που αλλάζει στα 80 γιατι στον αλλάξανε?
-
Ρε... τα ξαδελφια μας εριξαν στο κεφαλι....
Η ειναι πιο πολυλογαδες απο μας ή εχουν πιο πολλα προβληματα!!!! -
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑ YOKOHAMA A 359 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΠΑΛΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ TOYO AΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ?ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑ YOKOHAMA A 359 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΠΑΛΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ TOYO AΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ?ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣBridgestone RE 720 Potenza.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε... τα ξαδελφια μας εριξαν στο κεφαλι....
Η ειναι πιο πολυλογαδες απο μας ή εχουν πιο πολλα προβληματα!!!!Προβληματισμένοι είναι... με το χρώμα του C5!
( Και έχουν γεμίσει φωτογραφίες! ) -
Φυσικά και μας απασχολεί το χρώμα της C5 γιατί αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να σε απασχολεί στην αγορά ενός Citroen.
Εσείς αλλάξατε οθόνη-τιμονι-ζουαν σήμερα
Άντε βρε να σας βοηθήσω λίγο να γράψετε καμιά σελιδούλα παραπάνω
Ένα post προσφορά του Citroen forum
PEUGEOT FORUM