Feb 22, 2005, 3:02 PM

Ο χρήστης dimxar έγραψε:
...Νομίζω ότι μπορώ να έχω άποψη γι αυτό, μιας και είμαι από τους λίγους που είχαν 147 1.6 με VDC (το οποίο ήταν προαιρετικό),...

Φίλε dimxar μπορώ να πω και εγώ τα ίδια αφού έδωσα περίπου 2400 παραπάνω για έξτρα:

1. VDC
  2. Winter kit
  3. Χειριστήρια στο τιμόνι
  4. Bose
  5. Πιτσιλιστήρια στα φώτα (άχρηστο κατά τη γνώμη μου αλλά μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι πάει με το winter kit, anyway κάνει την alfa μου να ξεχωρίζει).

Τώρα τελευταία (περίπου ένα τετράμηνο, το αυτοκίνητο το έχω 1 χρόνο) σκορτσάρει ελαφρά στις 2000 σαλ, τόσο λίγο που πρέπει να στηθείς να ακούσεις για να το καταλάβεις. Το πήγα στην αντιπροσωπεία το έβαλαν στον υπολογιστή αλλά τίποτα. Το πήγα στο σπίτι ενός φίλου που δουλεύει στο ίδιο συνεργείο και ανοίξαμε τα μπουζί, ένα από τα μικρά είχε υγρασία, το καθαρίσαμε και όλα οκ. Το πρόβλημα επανήλθε μετά από μια περίπου εβδομάδα. Βγάλαμε όλα τα μπουζί και όλα είναι οκ. Βενζίνη έχω ξαναγεμίσει τουλάχιστον 10 φορές. Παίζει να το έχω μπουκώσει; (εντάξει κυκλοφορώ συνήθως εθνική - παραλιακή - συγγρού, αλλά δε μπορώ να πηγαίνω και σπασμένος για το φόβο να μη μπουκώσει, εξάλλου ένα 'νορμάλ' αυτοκίνητο είναι.) Καμμιά ιδέα;