-
Τους τελευταίους 2-3 μήνες τα θέματα που απασχολούν την ενότητα των Ελληνικών Αγώνων επί το πλείστων αναλώνονται σε τσακωμούς, ξεκατινιάσματα, κατηγόριες κλπ. και γενικότερα βγάζουν προς τα έξω μια εικόνα ενός κόσμου .... όχι και τόσο αγγελικά πλασμένου. Για κάποιον σαν και μένα που καμία σχέση δεν είχε με τον χώρο και τους «κατοίκους» του είναι τουλάχιστον δύσκολο να ακολουθήσω, να παρακολουθήσω και ακόμη περισσότερο να καταλάβω το γιατί γίνεται όλος αυτός ο χαμός, το νταβαντούρι το μπινελίκομα κτλ !!!! Γνωστοί-άγνωστοί βρίζουν κάποιους άλλους γνωστούς ή άγνωστους για κάτι που έκαναν, ή δεν έκαναν ή πρόκειται να κάνουν ή νομίζουν οι μεν ότι έκαναν οι δε κλπ κλπ κλπ !!!! Και όλα αυτά γιατί ???
Αυτοί (μαλλον) ξέρουν και μένα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Δεν με νοιάζει γιατί βλέπω τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία ...... τα βλέπω μέσα από τη σκοπιά του θεατή, του ανθρώπου που ότι έκανε το έκανε γιατί ήταν παθολογικά άρρωστος με το σπορ, με τη ματιά του ερασιτέχνη που ότι θα κάνει σαν αγωνιζόμενος φέτος για πρώτη φορά θα το κάνει για τη χαρά της συμμετοχής και της πραγματοποίησης της 'μούρλας' του.
Μετά χιλίων κόπων και βασάνων κατάφερα και αγόρασα αγωνιστικό και από τη μέρα που το πήρα τα πόδια μου δεν πατάνε στο έδαφος. Δεν με νοιάζει αν θα τερματίσω 1ος ή τελευταίος ούτε αν αυτός μπροστά μου είναι μαϊμουδιάρης/διαπλεκόμενος/μέλος ή όχι του ΣΟΑΑ ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτό που με νοιάζει είναι να τρέχω σε αγώνες με ασφάλεια, να κάνω τον χαβαλέ μου πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και να τον συνεχίζω μετά τον αγώνα με τη συνοδεία φαγητού (τι διάολο “Powered by xwma kai paidiakia» λέω στην υπογραφή μου ), τα υπόλοιπα τα αφήνω στους «επαγγελματίες».
Θέλω να πιστεύω ότι κάπως έτσι βλέπουν τα πράγματα ένα μεγάλο κομμάτι από τους ανθρώπους που συμπληρώνουν τις λίστες συμμετοχών οποιουδήποτε αγώνα.
ΥΓ1. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στην Salome. Μαίρη σε ευχαριστώ που πέταξες εκείνη τη «τρελή ιδέα που έγινε πραγματικότητα», γιατί παρότι έκανα πίσω και δεν σας ακολούθησα, η ιδέα μου κόλλησε από τότε στο μυαλό και 2 χρόνια μετά έκανα τη δική μου τρελή ιδέα πραγματικότητα.
ΥΓ2. Διονύση ευχαριστώ, και καλη τύχη φέτος ... επλίζω να τα πούμε (επιτέλους) απο κοντά στο ΠΟΣΕΙΔΩΝ.
ΥΓ3.Το αυτοκόλλητο 'ΓΙΑΠΛΑΚΑΣ' θα είναι στον πίσω προφυλακτήρα. Όποιος κατάλαβε ..... κατάλαβε !!!
-
Τους τελευταίους 2-3 μήνες τα θέματα που απασχολούν την ενότητα των Ελληνικών Αγώνων επί το πλείστων αναλώνονται σε τσακωμούς, ξεκατινιάσματα, κατηγόριες κλπ. και γενικότερα βγάζουν προς τα έξω μια εικόνα ενός κόσμου .... όχι και τόσο αγγελικά πλασμένου. Για κάποιον σαν και μένα που καμία σχέση δεν είχε με τον χώρο και τους «κατοίκους» του είναι τουλάχιστον δύσκολο να ακολουθήσω, να παρακολουθήσω και ακόμη περισσότερο να καταλάβω το γιατί γίνεται όλος αυτός ο χαμός, το νταβαντούρι το μπινελίκομα κτλ !!!! Γνωστοί-άγνωστοί βρίζουν κάποιους άλλους γνωστούς ή άγνωστους για κάτι που έκαναν, ή δεν έκαναν ή πρόκειται να κάνουν ή νομίζουν οι μεν ότι έκαναν οι δε κλπ κλπ κλπ !!!! Και όλα αυτά γιατί ???
Δεν με νοιάζει γιατί βλέπω τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία ...... τα βλέπω μέσα από τη σκοπιά του θεατή, του ανθρώπου που ότι έκανε το έκανε γιατί ήταν παθολογικά άρρωστος με το σπορ, με τη ματιά του ερασιτέχνη που ότι θα κάνει σαν αγωνιζόμενος φέτος για πρώτη φορά θα το κάνει για τη χαρά της συμμετοχής και της πραγματοποίησης της 'μούρλας' του.
Μετά χιλίων κόπων και βασάνων κατάφερα και αγόρασα αγωνιστικό και από τη μέρα που το πήρα τα πόδια μου δεν πατάνε στο έδαφος. Δεν με νοιάζει αν θα τερματίσω 1ος ή τελευταίος ούτε αν αυτός μπροστά μου είναι μαϊμουδιάρης/διαπλεκόμενος/μέλος ή όχι του ΣΟΑΑ ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτό που με νοιάζει είναι να τρέχω σε αγώνες με ασφάλεια, να κάνω τον χαβαλέ μου πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και να τον συνεχίζω μετά τον αγώνα με τη συνοδεία φαγητού (τι διάολο “Powered by xwma kai paidiakia» λέω στην υπογραφή μου ), τα υπόλοιπα τα αφήνω στους «επαγγελματίες».
Θέλω να πιστεύω ότι κάπως έτσι βλέπουν τα πράγματα ένα μεγάλο κομμάτι από τους ανθρώπους που συμπληρώνουν τις λίστες συμμετοχών οποιουδήποτε αγώνα.
ΥΓ1. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στην Salome. Μαίρη σε ευχαριστώ που πέταξες εκείνη τη «τρελή ιδέα που έγινε πραγματικότητα», γιατί παρότι έκανα πίσω και δεν σας ακολούθησα, η ιδέα μου κόλλησε από τότε στο μυαλό και 2 χρόνια μετά έκανα τη δική μου τρελή ιδέα πραγματικότητα.
ΥΓ2. Διονύση ευχαριστώ, και καλη τύχη φέτος ... επλίζω να τα πούμε (επιτέλους) απο κοντά στο ΠΟΣΕΙΔΩΝ.
ΥΓ3.Το αυτοκόλλητο 'ΓΙΑΠΛΑΚΑΣ' θα είναι στον πίσω προφυλακτήρα. Όποιος κατάλαβε ..... κατάλαβε !!!
-
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
....
ΥΓ3.Το αυτοκόλλητο 'ΓΙΑΠΛΑΚΑΣ' θα είναι στον πίσω προφυλακτήρα. Όποιος κατάλαβε ..... κατάλαβε !!!κατάλαβε!!!
-
Welcome για πλακα
-
Kαλη επιτυχια φιλε μου, σου ευχομαι ολοψυχα να πας καλα και να διασκεδασεις.
Μην σε απασχολουν τα ξεκατινιασματα, να ξερεις πως υπαρχουν ατομα στο φορουμ που δεν ασχολουνται με τις Τατιανες.
Αληθεια για πες μας με τι θα τρεξεις?
Και απο αυτο το τοπικ θα μπορεις να μοιραζεσαι τις εμπειριες σου μαζι μας αν θες! -
Πραγματικά χαίρομαι που υλοποίησες τα όνειρα σου! Καλή διασκέδαση!
-
.. να ξερεις, ομως, οτι αν εμφανιστει uid 'ΓΙΑΠΛΑΚΑ' στο φορουμ, μπει στους ελληνικους αγωνες και αρχιζει και βριζει, εχει τελειωσει η καριερα σου!
-
Το 'υπερόπλο' μου είναι ένα Starlet EP91 (Ο θεός να το κάνει) A5, προετοιμασμένο απο TTM (Toyota Team Mitsos). 335 άλογα (στον μπροστά δεξί τροχό) & 35 μουλάρια στον πίσω αριστερά.
Όπως λέει και ο πεθερός μου ......... οργώνειιιιιιιιιιιι
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. να ξερεις, ομως, οτι αν εμφανιστει uid 'ΓΙΑΠΛΑΚΑ' στο φορουμ, μπει στους ελληνικους αγωνες και αρχιζει και βριζει, εχει τελειωσει η καριερα σου!Κάτσε ρε τριαντάφυλλε να αρχίσει πρώτα !!!!
Πάντως μετα τον πρώτο αγώνα (που θα μου επιτρέπετε και επισήμως να γράφω στην ενότητα) θα σας έχω μεγάλες αποκαλύψεις, οικονομικές ατασθαλείες, σεξουαλικά σκάνδαλα, τεχικές παρατυπίες κλπ κλπ κλπ !!!
-
ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ!!!
Αιντε,μέ τό καλό!!! -
Ασφάλτινο, χωμάτινο ή και τα 2?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ασφάλτινο, χωμάτινο ή και τα 2?Μα δεν διαβάζεις την υπογραφή μου ρε Κώστα !!!
Χωμάτινο και μόνο χωμάτινο !!!!Αν όλα πάνε καλά το σπιντάκι στη Κόρινθο θα είναι το πρώτο ρεζιλί... εμμ αγώνας εννούσα, για το Rallysport Team (τρομάρα μας θέλουμε και team) !!!
Ο δεύτερος αγώνας θα είναι αμέσως μετά σε χασαποταβερνείο της περιοχής !!!!
-
Καλή τύχη και καλούς τερματισμούς!!!
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Μα δεν διαβάζεις την υπογραφή μου ρε Κώστα !!!
Χωμάτινο και μόνο χωμάτινο !!!!Αν όλα πάνε καλά το σπιντάκι στη Κόρινθο θα είναι το πρώτο ρεζιλί... εμμ αγώνας εννούσα, για το Rallysport Team (τρομάρα μας θέλουμε και team) !!!
**Ο δεύτερος αγώνας θα είναι αμέσως μετά σε χασαποταβερνείο της περιοχής **!!!!
Αστο πάνω μου το δεύτερο!!! ...ένα σου λέω...Αγιος Ιωάννης!!! Ο Στέλιος ξέρει!...Σύσταση από Λάμπη!!!
Ελα μωρέ πως κάνεις έτσι?!!...Ο πρώτος ή ο τελευταιος είσαι που θα γίνεις ρεζίλ...εεε...που θα τρέξεις σε αγώνα?!!!
Αντε μπρε!!!...Και θα σου κανουμε και εξέδρα μπρε!!!
-
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΙΣΩ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ..
-
Σιδεροκέφαλος και καλή διασκέδαση!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα δεν διαβάζεις την υπογραφή μου ρε Κώστα !!!
**Ο δεύτερος αγώνας θα είναι αμέσως μετά σε χασαποταβερνείο της περιοχής **!!!!
Αστο πάνω μου το δεύτερο!!! ...ένα σου λέω...Αγιος Ιωάννης!!! Ο Στέλιος ξέρει!...Σύσταση από Λάμπη!!!
Ελα μωρέ πως κάνεις έτσι?!!...Ο πρώτος ή ο τελευταιος είσαι που θα γίνεις ρεζίλ...εεε...που θα τρέξεις σε αγώνα?!!!
Αντε μπρε!!!...Και θα σου κανουμε και εξέδρα μπρε!!!
Εξέδρα μη με κάνετε μπρέ ...... το τραπέζι να με κάνετε !!!
Και να μην ξεχάσω ... μόλις προσλήφθηκες στη θέση του 'Food & Beverages Manager'. Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα !!!! Είμαι σίγουρος ότι δεν θα μας απογοητεύσεις !!!!
-
Αμα σου κάνουμε το τραπέζι δεν θα'χουμε λεφτά για βενζίνη τζάνουμ!!
Εξέδρα είναι πιο οικονομικά!!!
Αλλά άντε...να σου κάνουμε και το τραπέζι!!Να αναλάβουμε και τα υψηλά διευθυντικά καθήκοντα!
Α ρε Μήτσο!!! Καλούς τερματισμούς ρεεεε!!!! Και δεν ανοίγουμε σαμπάνια!!Θα πετάμε στον κόσμο παϊδάκια!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αμα σου κάνουμε το τραπέζι δεν θα'χουμε λεφτά για βενζίνη τζάνουμ!!Εξέδρα είναι πιο οικονομικά!!!
Αλλά άντε...να σου κάνουμε και το τραπέζι!!Να αναλάβουμε και τα υψηλά διευθυντικά καθήκοντα!
Α ρε Μήτσο!!! Καλούς τερματισμούς ρεεεε!!!! Και δεν ανοίγουμε σαμπάνια!!Θα πετάμε στον κόσμο παϊδάκια!!!!
Παϊδάκια ναι .... αλλά όχι γάλακτος ..... απο παλιοπράτινα !!!!
Κάθε αγώνας και ένα χαμόγελο ρε Νίκο ..... είτε τερματίσουμε είτε όχι .... το γέλιο γέλιο (για φαντάσου με μέσα σε αγωνιστική φόρμα με την κοιλιά να πετάει !!! γελάς ή δεν γελάς ???)..... γιαυτό τρέχουμε ρεεεεεεε για τη πλάκα μας και για τη μούρλα μας, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στους άλλους
Με μια άλλη ματιά !!