-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
A ρε κοριτσάκι... Δεν είναι γραφτό τελικά...
Χάλια άρρωστη στο κρεβάτι είμαιπεραστικά!!!!!! κρίμα που δεν κατάφερες να έρθεις!!! Περάσαμε πολύ όμορφα! Είχε καλή ημέρα, με εξαίρεση 2 μηχανές, είμασταν μόνοι μας και πιστεύω ότι όλοι το ευχαριστηθήκαμε! Προσωπικά για άλλη μια φορά δεν ήθελα να φύγω από την πίστα αλλά οι άντρες λύσσαξαν να παμε για φαγητό!!!
Εγώ η καημένη τίποτα δεν έφαγα.. να τσίμπησα λιγουλάκι, σαν ένα πουλάκι ενα πράμα!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
A ρε κοριτσάκι... Δεν είναι γραφτό τελικά...
Χάλια άρρωστη στο κρεβάτι είμαιπεραστικά!!!!!! κρίμα που δεν κατάφερες να έρθεις!!! Περάσαμε πολύ όμορφα! Είχε καλή ημέρα, με εξαίρεση 2 μηχανές, είμασταν μόνοι μας και πιστεύω ότι όλοι το ευχαριστηθήκαμε! Προσωπικά για άλλη μια φορά δεν ήθελα να φύγω από την πίστα αλλά οι άντρες λύσσαξαν να παμε για φαγητό!!!
Εγώ η καημένη τίποτα δεν έφαγα.. να τσίμπησα λιγουλάκι, σαν ένα πουλάκι ενα πράμα!
ναι..ναι..σαν πουλάκι!!! (και ο γύπας πουλάκι δεν είναι?!!!)
-
Καλά λέω εγώ οτί ζηλεύετεεεεεε.... Πολύ θα θέλατε να είχατε τα κιλά της!
Την επόμενη φορά βρε κοριτσάκι μου ελπίζω να είμαι καλά, να έχω αυτοκίνητο, να μην γίνει κατολίσθηση του βουνού στο δρόμο, να μην αποκλειστώ από τα χιόνια και τέλος πάντων να πάνε όλα καλά και να μπορέσω να έρθωωωωω!!!
-
χαιρομαι που περασατε ωραια παιδια και απο οτι καταλαβα το ευχαριστηθηκατε πολυ
κριμα που δεν μπορεσα να ερθω
-
Κριμα ρε γαμωτο αλλη μια φορα που δεν ειμουν εκει που επρεπε αλλα δεν πειραζει ελπιζω την επομενη φορα. Σα να περασατε καλα πουλακια μου ετσι; Θα τους πω να μεταφερουν την εκθεση(υποδηματων οπου ειμουν) για αλλη ημερομηνια ΔΕΝ ΜΠΟΤΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Ελπιζω για την επομενη να ειμαι ελευθερος εργασιας.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μπράβο - μπράβο , πάντα τέτοιαΒλέπω ότι τα φάγατε όλα !!!!
λάστιχα ... και ότι άλλο βρήκατε μπροστά σας
αν προλάβατε βέβαια ... γιατί Σάκης και ΑνδρέαςΤσ, τσ, τσ, τσ.... ειναι μη σου βγει το όνομα τελικά.
Όπως φαίνεται και από το αντράνταχτο φωτογραφικό υλικό (sic) εγώ δεν τρώω, ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ (και μη γελασει κανείς... ). Απλά τεμαχίζω τις μπριζόλες για να φάνε οι υπόλοιποι.Για τη νέα γενιά του φόρουμ, τι να πω...
Ευτυχώς δεν είναι όλοι του ζαντολάστιχου και της κόντρας. Υπάρχουν και πιτσιρικάδες που οδηγάνε και στρίβουν και φυσικά ως σωστοί φορουμάδες τιμάνε τα σωστά μαγαζιά (ταβέρνες).
Μακάρι να τους δούμε κάποτε σε μπάκετ, στη θέση του οδηγού. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μαρκο εμεις παντως μολις τα αλλαξαμε τα λαστιχα .......
Moi αύριο... Και μεθαύριο τακάκια, γιατί το φρενάρισμα είναι...
Γκουχου γκουχου... Καλά, γενικά κανείς μας δεν έφαγε πολύ... τσιμπήσαμε...
Όπως φαίνεται και από το αντράνταχτο φωτογραφικό υλικό (sic) εγώ δεν τρώω, ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ (και μη γελασει κανείς... ). Απλά τεμαχίζω τις μπριζόλες για να φάνε οι υπόλοιποι.
Όποιος το πιστεύει να σηκώσει το χέρι του
Κανείς...
Εύα, Γιάννη, Στέλιο... την επόμενη φορά... που θα είναι;;;
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Μακάρι να τους δούμε κάποτε σε μπάκετ, στη θέση του οδηγού.Μεγάλη κουβέντα... Ποιος ξέρει... ίσως... μακάρι... θα δείξει...
Ευχαριστούμε πάντως για τα καλά λόγια!!!
-
καλά που πήγατε μια βόλτα, γιατί εμείς με τα 106 το πάμε μια βδομάδα πίσω το πρόγραμμα και θα μπούμε στις 6 του Μάρτη...
-
Ρίχνε ιδέες εσύ και με ξαναβλέπω να τρέχω για λάστιχα...
-
Θά κανονίσουμε ρε παιδιά καμιά ημερομηνία μόνοι μας τελικά,ή νά τα βολέψουμε όπως μπορούμε;
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θά κανονίσουμε ρε παιδιά καμιά ημερομηνία μόνοι μας τελικά,ή νά τα βολέψουμε όπως μπορούμε;Σε κανένα δίμηνο Αντρέα για εμένα... (για να μπω εννοώ) Μέσα Απριλίου δηλαδή.
-
Εγώ λέω ότι αφού θα συναντηθούμε την Κυριακή, μπορούμε να τα βρούμε εκεί.
Λοιπόν, εγώ θέλω κάποια στιγμή να μπω ξανά. Δεν είμαι σίγουρος για το πότε όμως...
-
Για όσους δεν το είδαν, οι τελευταίες φωτό από την πίστα (σκαναρισμένες από το φιλμ του Δημήτρη) είναι στο: http://mpoulios.photosite.com/serresringfinal/
-
γινεσαι κακος
-
Moi;;;
-
σε σκισω.........
-
Έπρεπε να να είχες τις φωτογραφίες μου με τα Peugeot να στρίβουν και την μόνη φωτογραφία με το Focus, που θα ανέβαζες, να ήταν εκείνη που το δείχνει στην ευθεία...
-
αντε ρε τομαρια..........τραβηξατε μονο τα τσαπακια σας και εμας μας αφησατε απο εξω...........
τωρα θα μου πεις δεν προλαβενατε και να μας τραβηξετε.......
Γιά πίστα είναι κανείς