-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Όσο για το αν είναι αργή η 316, είναι πρόβλημα στις δύσκολες προσπεράσεις και πας μία κάτω για να ανέβεις σβέλτα το βουνό (ιδίως αν έχεις φορτώσει το αμάξι), αλλά στον αυτοκινητόδρομο πάει μια χαρά και φτάνεις κι ατσαλάκωτος..Δηλαδή;;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δηλαδή;;;Εννοώ ξεκούραστα και άνετα.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Δηλαδή;;;
Εννοώ ξεκούραστα και άνετα.
Φτού σουυυυ και εγώ νόμιζα οτι βρήκαν τρόπο ώστε να μην τσαλακώνεται το πουκάμισο όταν φοράς την ζώνη!
Ξέρω ξέρω ο καθένας στον κόσμο του....
-
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι?!!
Η 316 δεν είναι ένα απαράδεκτο αυτοκίνητο!
Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους από εμάς λόγω κακής αναλογίας δύναμης/βάρους αλλά αυτό δεν την κάνει κακό αυτοκίνητο!Απλά είχε την ατυχία να γίνει αντικείμενο πόθου για αυτούς που ήθελαν να επιδειχθούν μέσω της αγοράς μιας BMW!
Για κάποιον που θέλει να μετακινείται από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια και άνετα (όπως λέει ο TGD) είναι μια χαρά αυτοκίνητο!
Τώρα...αν δείτε 316 με αεροτομή DTM,πλαστικά καπάκια σε σχήμα δισκόφρενων πίσω,και άλλα τέτοια...ε...θα καταλάβετε ότι ο τύπος που την έχει την πήρε για άλλους λόγους!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ êÜðïéïò ôï ðÞñå íïìßæïíôáò üôé èá êåñíÜåé ôóÜãéá êáé ôñåëÝò ðñïóðåñÜóåéò êáëÜ íá ðÜèåé.. áëëÜ üðùò åßðá êáé ðéï ðñéí, äåí ôï ðáßñíïõí üëïé ãéá áõôü ôï óêïðü.
Êáé ïé ðåñéóóüôåñïé åäþ ìÝóá, õðïóôçñßæåôå ôï áíôßèåôï.ÊáíÝíá áõôïêßíçôï ðïôÝ äåí Þôáí õðáßôéï ãéá áõôÜ ðïõ Ýêáíå óõíÞèùò åßíáé õðáßôéïé áõôïé ðïõ ôï Ýöôéáîáí üðùò ôï Ýöôéáîáí êáé** êõñßùò ** áõôïß ðïõ ôï ïäçãïýí ìå ôïí ôñüðï ðïõ ôï ïäçãïýí ...
Êáé ìå êÜðïéåò åñùôÞóåéò ëßãï ñçôïñéêÝò ðñïò ôïí åêÜóôïôå êÜôï÷ï :Êáé êáëÞ êáé Þñåìç ç 316 Üíåôç áëëÜ ðïõ ðáò íá ðñïóðåñÜóåéò ìå 102 Üëïãá ôï âÜñïò íá ðëçóéÜæåé óôïí 1,5 ôüííï (5 åðéâÜôåò + áðïóêåõÝò ) óå 100 ìÝôñá ôçí íôáëßêá??? êáé êáëÜ äåí ìðïñåßò íá ðáò ãñÞãïñá åìÝíá ãéáôé ìå áíáãêÜæåéò Þ ðáò íá ìå êëåßóåéò ãéá íá ìçí óå ðåñÜóù ?ÅðåéäÞ åßíáé öôçíüôåñï ôï áõôïêßíçôï ìïý (êáé êáôá ôý÷ç ðéï éêáíü)...?
Ôï Ý÷ïõí ôï ðïõë ìïõñ êáé ìáò âãáßíåé óå üëïõò ìáò ìéá ëáëáêéá -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τώρα...αν δείτε 316 με αεροτομή DTM,πλαστικά καπάκια σε σχήμα δισκόφρενων πίσω,και άλλα τέτοια...ε...θα καταλάβετε ότι ο τύπος που την έχει την πήρε για άλλους λόγους!!
... τα πισω δισκοφρενα ανηκουν ακομα στον προαιρετικο εξοπλισμο ???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Για τους συγκεκριμένους είναι standard!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ανήκει στο πακέτο εξοπλισμού 'Luxury' που μεταξύ των άλλων περιέχει δεξί καθέφτη, ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω, θερμαινόμενο πίσω τζάμι και δώρο το τασάκι!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ανήκει στο πακέτο εξοπλισμού 'Luxury' που μεταξύ των άλλων περιέχει δεξί καθέφτη, ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω, θερμαινόμενο πίσω τζάμι και δώρο το τασάκι!
και φυσικά μιλάμε πάντα για πλαστικά καπάκια που ΜΟΙΑΖΟΥΝ με δισκόφρενα!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παιδια ειμαι μαζι σας, θεωρω την 316 κακη επιλογη, αλλα την εχετε οδηγησει οσοι τα λετε???
Εγω εχω οδηγησει μια 316 κομπακτ, ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι ειναι 110 αλογα, και το αμαξι πηγαινε ικανοποιητικοτατα... Ουτε πατιναρισμα ηθελε για να ξεκινησει ουτε τετοιες υπερβολες... Δεν εβαζε φωτια στο δρομο, αλλα ηταν ικανοποιητικο. Τι να πουμε για το γκολφ 1.4 75ΗΡ τοτε???Και την 316 και πολλές άλλες BMW.
Το Golf 1.4 είναι επίσης κάκιστη επιλογή, όπως και όλα τα μικρομεσαία 1.4
Ειδικά με τα ευρώ που ζητάνε
εγω παντως που οδηγαω που και που μια corolla sedan 1400 αντικαταστασης μου φαινεται αρκετα καλη για το βαρος της.....τωρα βεβαια αν την φορτωσεις με σκυλια γατια σοι και μπογαλακια μαλλον θα ειναι λιγο μαρμαρο
-
H 116-120 είναι τελικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο ειδικά από κοντά. Στις φωτογραφίες χάνει πολύ. Είδα μία προχθές το βράδυ και ξεχώριζε από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Τώρα για να καταλάβω κάτι:
Λέτε ότι ένα αυτοκίνητο των 1280 κιλών με 115 ίππους και 0-100 σε 10,8' είναι αργό, σκοτώστρα κι επικίνδυνο (μιλάω για την 116). Από που προκύπτει αυτό το πράγμα; Πόσα αυτοκίνητα από αυτά που βλέπουμε γύρω μας καθημερινά έχουν καλύτερες επιδόσεις; Νομίζω ότι περισσότερα από τα μισά είναι πιο αργά. Άρα οι μισοί και βάλε έχουν σκοτώστρες; Κι αν δεν τους ενδιαφέρει να προσπερνούν πάντα και υπό όλες τις συνθήκες τον μπροστινό τους, αλλά αποζητούν άνεση και παθητική ασφάλεια για ν'αντιμετωπίσουν την ηλιθιότητα του άλλου που θα πέσει πάνω τους, είναι κατακριτέοι γι'αυτό;
Ή μήπως σας χαλάει το ότι κάποιος θα δώσει 23-24.000 -
manosk , όχι 10,8'!! Μάλλον 12'+!!
9,9' 0-100 έδινε η 2.0!!
-
Το 10,8 το βγάζουν οι 4Τ στα τεχνικά της 116i (Joy, Dynamic κλπ). Λάθος έχουν κάνει;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το 10,8 το βγάζουν οι 4Τ στα τεχνικά της 116i (Joy, Dynamic κλπ). Λάθος έχουν κάνει;Ελεγα για την Ε36 316!!!
-
ΟΚ. Την σειρά 1 την ανέφερα γιατί και γι'αυτήν έχουν ακουστεί διάφορα ('δεν τρέχει, είναι χάλια, γιατί να δώσεις αυτά τα λεφτά όταν με τα ίδια παίρνεις 150 ίππους' κλπ).
-
Χωρις να εχω διαβασει ολες τις σελιδες, η πρωτη απαντηση που ερχεται στο μυαλο μου: 'Θα ζησει πολυ καλυτερα, αγοραζοντας Mondeo, 6, Laguna, A4, Vectra και λοιπα αλλα αξιολογα αυτοκινητα της κατηγοριας.'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το 10,8 το βγάζουν οι 4Τ στα τεχνικά της 116i (Joy, Dynamic κλπ). Λάθος έχουν κάνει;
Ελεγα για την Ε36 316!!!
Pos den vrikes na mas grapseis kai gia kanena pio palio montelo tou 80
-
Λοιπόν επειδή ακούγονται πολά κουφά εδώ να πω ότι εγώ που οδηγούσα Ε46 316CI είμαι χαζός που έδωσα τα ωραία μου ευρώ, σκοτώνω ή καθυστερώ τους υπόλοιπους γύρω μου και γενικά πουλάω και μούρη για αυτά που κάνω επειδή είμαι οδηγός της!! Για σοβαρευτείτε γιατί ένας ουδέτερος με κοινή λογική μπορεί άνετα να καταλάβει ότι βγάζετε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΤΗΤΕΣ. Δεν μπορείτε να προσβάλετε όλους για χάρη κάποιων ανεγκέφαλων που υπάρχουν σε όλες τις μάρκες άλλοστε (από Saab μέχρι Mercedes). O καθένας παίρνει αμάξι και για άλλους λόγους εκτός από το να πουλάει μούρη! (λόγω πίσω κίνησης, γρανιτένιο πλαίσιο που επιδέχεται άνετα μετατροπές, ποιότητα, μεταπωλητική αξία και πολλά άλλα). Τόσο δύσκολο είναι να τα καταλάβει κάποιος αυτά? Και στο κάτω κάτω έχει το δικό της κοινό που δεν παίρνει κανένα άλλο. Αμάν πια ταπα και ξεθύμανα! Φιλικά πάντα και με λίγο χιούμορ (ελπίζω όχι black)
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Ελεγα για την Ε36 316!!!
Pos den vrikes na mas grapseis kai gia kanena pio palio montelo tou 80
Αν διαβάσεις θα δεις ότι σε αυτήν αναφερόμουνα από πριν!Οσο για παλιό.. γούστα είναι αυτά!!!
Υπάρχουν και παλιότερα μοντέλα αν θές!! -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Και καλή και ήρεμη η 316 άνετη αλλά που πας να προσπεράσεις με 102 άλογα το βάρος να πλησιάζει στον 1,5 τόννο (5 επιβάτες + αποσκευές ) σε 100 μέτρα την νταλίκα???115hp η καινούρια...
Τι θα κάνει ο Ελληνας χωρίς 316 και 318?