-
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθεια σας...
Έκλεισα φέτος τα 21 και ήρθε η ώρα να πάρω ένα αυτοκίνητο επιτέλους... Οδηγάω ένα 50αρακι από τα 16 μου και με έχει βολέψει αφάνταστα, όμως κατάλαβα ότι πλέον πρέπει να ανέβω...level
Πήρα το δίπλωμα μου φέτος το Γενάρη αλλά πήγα φαντάρος (σε δύο μήνες απολύομαι) και δεν έχω οδηγήσει από τότε γιατί δεν έχω αμάξι και ο πατέρας μου δε μου δίνει το δικό του γιατί είναι αρκετά ακριβο και δεν παίρνει το ρίσκο!
Λοιπόν! Ψάχνω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο το πολύ στα 8.000 ευρω, να είναι ανάμεσα σε 1200-1400 κυβικά και αξιόπιστο... Δε θέλω να πηγαίνω με 150 αλλά να μην αγκομαχάει και σε μια ανηφόρα!
Το δίπλωμα το πήρα με το Getz και το ένιωθα σαν να το είχα χρόνια και μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω, αλλά έχω πρόβλημα στα κυβικά, βρίσκω μόνο κοντά στα 1100.
Πέρα από το Getz έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο;
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
-
Έκλεισα φέτος τα 21 και ήρθε η ώρα να πάρω ένα αυτοκίνητο επιτέλους... Οδηγάω ένα 50αρακι από τα 16 μου και με έχει βολέψει αφάνταστα, όμως κατάλαβα ότι πλέον πρέπει να ανέβω...level
Πήρα το δίπλωμα μου φέτος το Γενάρη αλλά πήγα φαντάρος (σε δύο μήνες απολύομαι) και δεν έχω οδηγήσει από τότε γιατί δεν έχω αμάξι και ο πατέρας μου δε μου δίνει το δικό του γιατί είναι αρκετά ακριβο και δεν παίρνει το ρίσκο!
Λοιπόν! Ψάχνω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο το πολύ στα 8.000 ευρω, να είναι ανάμεσα σε 1200-1400 κυβικά και αξιόπιστο... Δε θέλω να πηγαίνω με 150 αλλά να μην αγκομαχάει και σε μια ανηφόρα!
Το δίπλωμα το πήρα με το Getz και το ένιωθα σαν να το είχα χρόνια και μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω, αλλά έχω πρόβλημα στα κυβικά, βρίσκω μόνο κοντά στα 1100.
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
-
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
-
Καλώς τον νέο Κοίτα και κανα Fiat Punto
-
Για λίγο έχασες γαμηστερό 100άρι Παντάκι.
Πέρα απ' την πλάκα, στο budget που κοιτάς βρίσσκεις πρακτικά οποιοδήποτε σύγχρονο super mini (δλδ κατηγορίας Getz), αλλά και αρκετά της μεγαλύτερης κατηγορίας(μεσαία).
Οπότε κοιτάς ποιο σ' αρέσει, κοιτάς να 'ναι προσεγμένο κτλ, να 'ναι από ιδιώτη, καλύτερα... και βουρ. Γενικώς θα πρότεινα μέχρι 1.4, είτε ατμοσφαιρικό είτε turbo. Όλα καλά είναι.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2978621/ Ανώτερο σαν αυτοκίνητο από το Getz, πιο μικρό, πιο βολικό, το ίδιο εύκολο, με παρόμοιους (?) χώρους, ανώτερο μοτεράκι με χαμηλή κατανάλωση για τον κυβισμό του. Νομίζω ταξιδεύει καλύτερα από το Getz, και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Τσέκαρέ το.
Το συγκεκριμένο φαίνεται περίπτωση, ιδιωτικό και από τα φθηνότερα 1.200αρια, διότι το 80% των i10 στο car.gr πωλούνται από μαντράδες και είναι πρώην εταιρικά με καμια 150αριά χιλιάδες km (και λίγα λέω...) γυρισμένα στα 70.000. Τέτοια υπάρχουν πολλά και σε Getz, οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ, ό,τι και αν κοιτάξεις (γενικά) να είναι από ιδιώτη.Τώρα, δεν θα πρότεινα ακριβό αμάξι (πάνω από 5.000 πχ) σε νέο οδηγό, γιατί μπορεί από την απειρία του να βρεθεί σε δύσκολη θέση και να κλαίει τα λεφτά του. Παρόλα αυτά εντύπωση μου έχει κάνει και ετούτο το Fiesta, από τα πιο φθηνά στο car ιδιωτικό και καλά εξοπλισμένο. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2997150/
Εγώ προσωπικά θέλω να ξεκινήσω με τέτοιο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2230427/
-
mx5...και ασε τα κουτια προς το παρον (νεο παιδι)
κουρτινα 3 του Τασου απο πανω
-
Επειδή μένω Κρήτη μου είναι δύσκολο να τα δω αυτά που βάλατε... Πρώτα θέλω να δω μοντέλο και μετά θα ψάξω στο car άμα ειναι! Ευχαριστω παντως για τις προτασεις!
-
Κρήτη πουλάει γνωστός μου, πάντως, πολύ προσεγμένο MX-5, οπότε πες αν είναι.
-
Πάντως αν θέλεις να κάνεις τη μόστρα σου, καλό φαίνεται αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3059277/
-
Με τόσα χλμ, αν είναι αληθινά κιόλας, με τίποτα.
Γενικώς, αν το μπάτζετ που θέτεις είναι άνετο, δλδ όντως δε ζορίζεσαι σ' αυτά τα λεφτά, είναι κρίμα να πάρεις παλιό αυτοκίνητο, δλδ παλαιότερο από 3-4 χρόνια.
-
ψαξε κανενα μεταχειρισμενο πετρελαιοκινητο.με 8κ€ βρισκεις καλουτσικα..θα τραβαει κ θα σου μενουν κ χρηματα για να βγαινεις!
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2945194/ Ένα i10 ίδιο με αυτό που σου βρήκα, στην Κρήτη, αλλά άλλου χρώματος, με λίιιγα παραπάνω χρήματα.
Αφού σε βόλεψε το Getz, θα επιμείνω σε κάτι τέτοιο...
Αλλιώς MX-5!!Edit: Βρήκα και αυτό, αν σε βολεύει το μήκος του και δεν κάνεις πολλά km για να χρειάζεσαι diesel, κοίταξέ το;)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2248877/ -
Για κοίτα και τα seat mii και skoda citigo που είναι καινούρια στο budget σου .
-
MX-5 ειναι και μαμω αλλα θα ηθελα να βαζω περισσοτερα ατομα μεσα, ποτε δε ξερεις
Το σπορ λουκ μου παει πιο πολυ, ακομα και του opel corsa -
απο τη στιγμη που τα χρηματα που διαθετει ειναι δεδομενα,τι σχεση εχουν τα πολλα χλμ που διανυει ωστε να συμφερει το πετρελαιοκινητο?ειτε δωσει μεχρι 8κ€ για πετρελαιοκινητο,ειτε για βενζινοκινητο,μεχρι 8κ€ δεν θα δωσει?με ποιο θα καιει ΠΑΝΤΑ λιγοτερο?κ θα εχει κ χαμηλοτερο κοστος ανα λτ?με το πετρελαιοκινητο φυσικα.
-
Θα σου ελεγα να βρεις καποιο Fiat Punto 1.4 T-jet (οχι το ατμοσφαιρικο).Βρισκεις παμπολα στο budjet που διαθετεις και ειναι πολυ καλο αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
απο τη στιγμη που τα χρηματα που διαθετει ειναι δεδομενα,τι σχεση εχουν τα πολλα χλμ που διανυει ωστε να συμφερει το πετρελαιοκινητο?ειτε δωσει μεχρι 8κ€ για πετρελαιοκινητο,ειτε για βενζινοκινητο,μεχρι 8κ€ δεν θα δωσει?με ποιο θα καιει ΠΑΝΤΑ λιγοτερο?κ θα εχει κ χαμηλοτερο κοστος ανα λτ?με το πετρελαιοκινητο φυσικα.Απλά το λέω επειδή αντίστοιχα εξοπλισμένο Punto σε πετρέλαιο με τα ίδια χρήματα δεν βρίσκει. Θα πάει 9-10 χιλιάδες κι εκεί μπαίνει στα χωράφια των καινούριων, έστω και του απλού C3 Diesel. Εντάξει, βρίσκει απλό ή αντιστοίχως εξοπλισμένο T-Jet, αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε κυρίως εμφανισιακά. Περι ορέξεως βέβαια!
-
Αν αντεχει τα 1600 κυβικα, ας παρει ενα 207 rallye!
-
σωστος τασος96!
Πρώτο αυτοκίνητο!