-
-
Ωραίο το γαλλικό σποτάκι με τους υπότιτλους
Τουλαχιστον ας πληρώσουν να παίξει στην τηλεόραση σε κανα σοβαρο κανάλι. -
Και εγω θα λεω ότι το είδα στο λιμανι!!!
Ωραιο σποτακι!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν θα το δεχτεί ο κόσμος, είναι συνηθισμένος στα σιντί, δεν θέλουμε φλασάκια, χάνει σε feedback, όποια εταιρία το κάνει θα επιστρέψει άρον άρον στα συστήματα με cd, όπως και διατηρούνται ακόμα οι κασέτες όπου είχε συνηθίσει όλος ο κόσμος, είναι του σατανά, καταστρέφουν την ευχαρίστηση της μουσικής, το τσίκι-τσίκι όταν κολλάνε είναι ο χαρακτήρας της ψηφιακής εγγραφής, σχόλια παρωχημένα, και άλλα σχόλια παρωχημένα, τρίτο σετ 'δεν θέλω να αλλάξει τίποτα, θέλω να είναι όπως ήταν στο δημοτικό' σχολίων, μπλα μπλα μπλα...
Τα έγραψα εγώ σε ένα ποστ για να μην έχουμε την κλασική τροπή της κουβέντας.
Να προσθέσω και τα 'βαριέμαι να ψάχνω και να κατεβάζω μουσική', 'βαριέμαι τα να κάνω όλα μουπουθρή' κλπ. ...
-
Μα δεν χρειάζεται να κατεβασεις ουτε να τα κανεις MP3
-
Είσαι μισή γενιά παραπίσω, για πες πώς το κάνεις ( ) εσύ δηλαδή;
-
Το cd στο reader, περνας όλο το cd στο pc ή όποια τραγουδια θες στο σκληρό, αντιγραφη-επικόλληση το φάκελο στο flash κι εισαι έτοιμος για αναπαραγωγη.Περιπου όπως ειπα και παραπανω χρειάζεσαι το πολυ 2 ώρες για καμια 40αρα cd (+ αν θυμαμαι καλα η μετατροπη γινεται αυτοματα ή θυμαμαι λάθος.Γιατι εμενα κατι τέτοιο γινεται )
-
Στα windows 7 νομίζω οτι ο media player σου φτιάχνει και mp3, εκτός απο εκείνο το αχρηστο wma της microsoft. Ορέστη οι mp3 στο αμάξι έχουν αρκετά θετικά. Οπως όταν θα χοροπηδάει το renault πάνω στα σαμαράκια (λόγω και ημιάκαμπτου) δεν θα έχουμε τα γνωστά κολλήματα των cd
-
Εγώ αυτο με τα κολληματα δεν το είχα ποτέ
edit τώρα το έπιασα -
Η εποχή της συμμετοχικής μουσικής έφτασε !!
-
...και λίγο off topic. Εχω ενα γείτονα που έχει scirocco (οπαδός VAG επιπέδου γηπέδου) και μου μπαίνει συνεχώς, πέτα το ρημάδι, τι κάθεσαι και το ταιζεις, τα Γαλλικά είναι για τα μπάζα κτλ. Τώρα που εμαθε οτι θα πάρω το 3, όποτε με βλέπει σκαρώνει κι απο ενα ανέκδοτο: πχ τι μπορείς να κάνεις με το ποτήρι του megane σου; Βαζεις τα υλικά του frape το πρωί και στα 100m στον έχει φτιάξει. Η το άλλο: τι βάζεις στο νουλαπάκι κάτω απο τον τεμπέλη; Ενα σετ πολλαπλασιαστές
Ταλέντο, ε; -
πες του κ εσυ,
στο σπιτι του κρεμασμενου,δεν μιλουν για πολλαπλασιαστες..
τι κοινο εχει η κουνια της γιαγιας κ τα ροκκο?αμφοτερα τριζουν..
τι κοινο εχει το ροκκο με αλλα αυτοκινητα?ταμπλο,καθισματα,τιμονια,κινητηρες (endless list)
τι τραγουδι παιζει στο ραδιο του ροκκο?''εμεινα εδω''(παλι γαμω την αξιοπιστια μου) απο τον ομωνυμο στελιο..
γιατι οι περισσοτεροι αγοραζουν το ροκκο ασπρο?για να ταιριαζει με τις καλτσες τους..
τι σημαινει dsg?doesnt shift gears.. -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
...και λίγο off topic. Εχω ενα γείτονα που έχει scirocco (οπαδός VAG επιπέδου γηπέδου) και μου μπαίνει συνεχώς, πέτα το ρημάδι, τι κάθεσαι και το ταιζεις, τα Γαλλικά είναι για τα μπάζα κτλ. Τώρα που εμαθε οτι θα πάρω το 3, όποτε με βλέπει σκαρώνει κι απο ενα ανέκδοτο: πχ τι μπορείς να κάνεις με το ποτήρι του megane σου; Βαζεις τα υλικά του frape το πρωί και στα 100m στον έχει φτιάξει. Η το άλλο: τι βάζεις στο νουλαπάκι κάτω απο τον τεμπέλη; Ενα σετ πολλαπλασιαστές
Ταλέντο, ε;Νταξ τραγικούλης
Α επισης επειδη μου κάνει για μ@λ@κ@κος πες του ότι τα diesel δεν έχουν πολλαπλασιαστες -
Εντάξει δεν ξέρει ακόμα για το diesel το παιδί, αλλά βρίσκω και τον CLAB πολυ δημιουργικό και θα δανειστώ μερικά χεχε
-
off topic: scirocco με καλη γκομενα μεσα δεν εχω δει ποτε, αν και καποιος υποψιαζεται οτι γι αυτο τα αγοραζουν. Ολο 30αρηδες μαμουχαλους, ελαφρως αξυριστους, με γυαλι και υφος βλεπεις μεσα, μονους η δυο δυο. Πες του κανα τετοιο να φρικαρει!
-
Το scirocco δεν αρέσει στις γκόμενες, τουλάχιστον απο μερικές που έχω ακούσει κριτικές για το αν θα το αγόραζαν. Ανιθέτως τα Ρενο, και ειδικά τα clio/twingo ειναι στις υψηλές θέσεις προτίμησης.
-
Ο χρήστης adrivas έγραψε:
off topic: scirocco με καλη γκομενα μεσα δεν εχω δει ποτε, αν και καποιος υποψιαζεται οτι γι αυτο τα αγοραζουν. Ολο 30αρηδες μαμουχαλους, ελαφρως αξυριστους, με γυαλι και υφος βλεπεις μεσα, μονους η δυο δυο. Πες του κανα τετοιο να φρικαρει!Οφφ-τοπικ κοντίνιου: Το ίδιο παρατηρώ με τα MX-5 ανεξάρτητα από τη γενιά του. Ή μόνος ή με άντρα συνοδηγό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το ίδιο παρατηρώ με τα MX-5 ανεξάρτητα από τη γενιά του. Ή μόνη ή με άντρα συνοδηγό.
Λογικό, αφού η οδήγός είναι κομμώτρια
-
Μόλις επέστρεψα από την αντιπροσωπεία της Ρενώ. Πήγα και είδα το νέο Κλιο.
Από κοντά οι εντυπώσεις είναι καλύτερες. Δεν το θεωρώ άσχημο, μάλλον το συμπάθησα. Ωστόσο έβλεπα μπροστά μου την πλούσια έκδοση, στα χρώματα της ΜακΛάρεν , δλδ αυτό το συγκεκριμένο:
Ίσως η απλή έκδοση να δείχνει λίγο...
Σαν σχέδιο δείχνει πιο μυώδες απ το προηγούμενο, που στεκόταν δίπλα του. Η αλήθεια είναι οτι το 3 ξαφνικά δείχνει πάρα πολύ γερασμένο μπροστά του. Εκείνο που δε μου γέμισε το μάτι ήταν το εσωτερικό του. Απ τη μια δε μου άρεσε η σχεδίαση, απ την άλλη αυτή η γυαλιστερή επιφάνεια θα αρχίσει με τις δαχτυλιές να δείχνει.... το δε κόκκινο χρώμα είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλη αποτυχία.
Για χώρους κτλ θα αναφερθώ σε επόμενο ποστ μου, αφού άμεσα θα το οδηγήσω. Για την ώρα κρατάω οτι, άσχετα με το αν αρέσει ή όχι (εγώ εξακολουθώ να μη τρελαίνομαι), δείχνει εξαιρετικά φρέσκο και κάνει τα υπόλοιπα να μοιάζουν κουτιά!
-
Έχουν βγει τελικώς τεστ ντράιβ ; Ούτε που θυμάμαι πριν πόσους μήνες είχα κάνει αυτήν την ρημάδα την on-line αίτηση για να τ' οδηγήσω ...
Renault Clio IV