-
**FINAL ROUND - BRAZIL - FP3 - ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ **
-
Aυτό είναι σε περίπτωση που τα αποτελέσματα του FP3 είναι ίδια με του qualy;
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Aυτό είναι σε περίπτωση που τα αποτελέσματα του FP3 είναι ίδια με του qualy;... προβολή αγώνα με βάση το αποτέλεσμα του FP3 ...
- JB
- SV
- MW
- LH
- RG
Pole - JB - 73188
-
**FINAL ROUND - BRAZIL - QUALS - ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ **
ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
... και λόγο του κλεισίματος της χρονιάς , ορίστε και το πρώτο στατιστικό στις pole
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΑΘΜΩΝ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ( Πρωταθλητής 2012 : Ripper )
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ( Πρωταθλήτρια ομάδα 2012 : McLaren )
-
Προφανώς το στανταράκι του Χάμιλτον δεν το έχασε κανεις...
-
Σάββατο top
Κυριακή dropΑς κρατήσουν οι χοροί...
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
:lol: Σάββατο top
Κυριακή drop -
http://www.aaformula1.com/2011/11/f1-weather-forecast-brazilian-gp.html
Edw dinei vroxi, an kai den kserw poso aksiopisto einai. Makari na exoume broxi pantws, ma ginei xaos
Parola auta na to parei o vetell omos....
Sorry gia ta greeklish alla sto pc auto dn exw ellinika. -
Ο χρήστης gidi_89 έγραψε:
http://www.aaformula1.com/2011/11/f1-weather-forecast-brazilian-gp.htmlEdw dinei vroxi, an kai den kserw poso aksiopisto einai. Makari na exoume broxi pantws, ma ginei xaos
Parola auta na to parei o vetell omos....
Sorry gia ta greeklish alla sto pc auto dn exw ellinika.Μήπως θες να το βάλεις εδώ viewtopic.php?f=2&t=52504&start=300
-
Thanks...
-
**FINAL ROUND - GP BRAZIL - ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΕΛΙΚΆ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ **
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΘΜΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΔΗΓΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
POLE MAN - FASTLAPS
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 2012
-
Πω πω παραλίγο νίκη. Δικαιωθήκαμε όσοι γράφαμε περίσσοτερο τις ελπίδες μας πάρα τις προβλέψεις μας, βγάζοντας τον Vettel εκτός πεντάδας.
Συγχαρητήρια σε ripper χ2 και Mclaren για τους τίτλους, και στους οργανωτές του διαγωνισμού St. Devote, JarnoT και ripper (x3 πλέον)(ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιον).
Και του χρόνου.
-
Ανάμεικτα συναισθήματα ....
στον ripper για το πρωτάθλημα ... ΑΞΙΟΣ
για τα MlM 's που το πήραν εύκολα ...
στην ομαδάρα μας που κατάφερε να σταθεί όρθια παρά τις αντιξοότητες του πρωταθλήματος ...
Πολλά πολλά πολλά ευχαριστώ τους teamates Kantoniou και Coupeas ήταν μία γεμάτη και υπέροχη χρονιά .
Μπορεί να καθυστερήσαμε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο στους πρώτους αγώνες και στο τέλος να θυσιάσαμε την χρονιά για την προετοιμασία του 2013 αλλά του χρόνου θα είμαστε ...Το μόνο μεμπτό είναι που αν δεν είχα χάσει τους 2 αγώνες από την γρίπη των πτηνών σε Ευρώπη και Βέλγιο ...
ίσως ... είχαμε άλλη τελική κατάταξη ...Παιδιά να είστε όλοι καλά που σκεφτήκατε αυτό το όμορφο παιχνιδάκι ... ευχαριστούμε
... και του χρόνου πρωτάθλημα ... -
Να ευχαριστίσω και εγώ με τη σειρά μου τον JarnoT με τα μαγικά εξελάκια του, τον St.Devote που τρέχει τον διαγωνισμό τόσα χρόνια και όλους τους συμμετέχοντες.
Παρακολουθώντας καποιους άλλους διαγωνισμούς φέτος (όπως του autosport και του F1fanatic), μπορώ να πω ότι ο δικός μας όχι μόνο δεν υστερεί από αυτούς, αλλά είναι και καλύτερος, λιγότερο βασισμένος στην τύχη, σίγουρα πιο χαβαλετζίδικος και πολύ καλά οργανωμένος.
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά του χρόνου, να υπάρχει το forum και να ξαναπαίξουμε σε μια ακόμη αμφίρροπη χρονιά της F1. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ανάμεικτα συναισθήματα ....στον ripper για το πρωτάθλημα ... ΑΞΙΟΣ
για τα MlM 's που το πήραν εύκολα ...
στην ομαδάρα μας που κατάφερε να σταθεί όρθια παρά τις αντιξοότητες του πρωταθλήματος ...
Πολλά πολλά πολλά ευχαριστώ τους teamates Kantoniou και Coupeas ήταν μία γεμάτη και υπέροχη χρονιά .
Μπορεί να καθυστερήσαμε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο στους πρώτους αγώνες και στο τέλος να θυσιάσαμε την χρονιά για την προετοιμασία του 2013 αλλά του χρόνου θα είμαστε ...Παιδιά να είστε όλοι καλά που σκεφτήκατε αυτό το όμορφο παιχνιδάκι ... ευχαριστούμε
... και του χρόνου πρωτάθλημα ...Συγχαρητηρια κι απο μενα στους νικητες και ειδικα στον ριπερ, που τα σαρωσε ολα με εντυπωσιακη σταθεροτητα.
Εμεις, οπως ειπε και ο συντροφος απο πανω, μειναμε απο καυσιμα στο τελος (save fuel κι ετσι). Θα ειμαστε ομως πανετοιμοι του χρονου.
Many thanks και στην οργανωτικη επιτροπη. Καμια μιζουλα δεν παιζει, να γινει κανενα λαθακι; -
Συγχαρητήρια στον ripper (για το F1 like, το άλλο δεν θεωρώ ότι έχει λόγο ύπαρξης, παρόλο που είμαι λίγο πιο ψηλά εκεί)
Συγχαρητήρια στη McLaren για το 1-2 στους πιλότους αλλά και το κατασκευαστών. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αλλά πάνω απ' όλα σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται και έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε και εμείς.Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και συγγνώμη από τους ομόσταυλους που ξέχασα να παίξω σε 2-3 αγώνες στερώντας μας ίσως κάποιους βαθμούς.
Του χρόνου πάλι, να 'μαστε καλά!
-
Συγχαρητήρια και πάλι στους νικητές!
Ευχαριστούμε πολύ για την οργάνωση και το χρόνο που διαθέτετε για όλους εμάς! Είναι πραγματικά πολύ απολαυστικό και εύχομαι και του χρόνου να συνεχίσουμε να το έχουμε
-
Απολαυστικότατο πρωτάθλημα!!!!
Συγχαρητήρια στον πανάξιο πρωταθλητή και σε όλη την ομάδα της McLaren!!!!!!!
Άντε και ο Μάρτης είναι κοντά!!!!
-
Το πρωτάθλημα και φέτος ήταν τέλειο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στον νικητή!!!
Η ομάδα μου τα πήγε καλά με το βάθρο στο κατασκευαστών, αφού χάσαμε την 2η θέση, μετά την κόντρα που είχαμε με την 4ΤFR. Του χρόνου δηλαδή ο στόχος είναι μόνο τίτλος!!
Συγχαρητήρια στους team-mate και ειδικά στον St.Devote για την υψηλή θέση του στις βαθμολογίες. Προσωπικά, ήταν το καλύτερο μου πρωτάθλημα, αφού δεν γινόταν κάτι παραπάνω από την 2η θέση στα pick'em και την 4η στη βαθμολογία (εδώ έχασα το βάθρο από τον teammate ). Εκεί που έχω πραγματικά πρόβλημα, είναι στο fl που έπιασα μόνο έναν (1) όλη τη χρονιά. Με έσωσαν όμως οι επιλογές της 5άδας που πήρα τα πρωτεία των στατιστικών.
Του χρόνου δεν έχω σκεφτεί αν θα αλλάξω ομάδα, αφού η Lotus είναι ήρεμη δύναμη , αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στην 4ΤFR, αφού είμαι εκεί από τα juniors . Μέχρι τότε βλέπουμε...Και του χρόνου.
-
.... να δώσω και εγώ - επισήμως - τα συγχαρητήρια μου στον Ripper και στην ομάδα της McLaren.
5oς στο Pick'em και 3ος στο Οδηγών νοιώθω 'συγκρατημένα ευχαριστημένος' μιάς που από την μία οι θέσεις είναι καλές αλλά από την άλλη η επίδοση μου στην Ουγγαρία ( με πρόβλεψη 15 μέρες πρίν από τον αγώνα ) μου στέρησε την όποια δυναμική θα μπορούσαν να έχουν οι τελευταίοι μου αγώνες.
Κάπου στην μέση του πρωταθλήματος ο αλγοριθμός μου στους χρόνους δούλεψε (εκτός 1-2 περιπτώσεων ) ενώ η 'πεζές' 5αδες μου έδωσαν του πόντους που εψαχνα.
Δεν ξέρω εάν του χρόνου να συμμετάσχω από την θέση του mod του διαγωνισμού όμως είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της Scuderia που μου επιτρέπει να ονειρεύομαι η 5η θέση ( έχει πλάκα να μην .... )
Ευχαριστώ τους team mates μου , τον cmarin και τον pik για το πνεύμα συνεργασίας που επικράτησε στα garage , και τους μηχανικούς μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε.
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Συγχαρητήρια .... για το F1 like, το άλλο δεν θεωρώ ότι έχει λόγο ύπαρξηςΕίμαι πλέον - μετά από καμιά 10 χρόνια που τρέχουμε τον διαγωνισμό , από το φόρουμ του τότε F1Racing μέχρι τους 4ΤΦ - της ίδια ακριβώς 'άποψης. Τα πρωταθλήματα μπορούν να είναι 2 ( οδηγών και κατασκευαστών ) και η κατάταξη αγώνα ( που θα δίνει τους βαθμούς ) να προκύπτει από τον ίδιο - πετυχημένο εκτιμώ - σύστημα απόδοσης βαθμών.
Βέβαια τώρα δεν είναι ώρα για προτάσεις αλλά για πανηγυρισμούς ...
Και πάλι συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους όσους συμμετείχαν και μας έδωσαν αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα προβλέψεων ...
Διαγ. Προβλεψεων 2012 - σχόλια/αποτελέσματα