Κανείς μα κανείς δεν ‘μπαίνει μέσα’, είναι ουτοπία να πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο από ότι στην χώρα μας εν γένει. Στο κράτος ευημερούν οι αριθμοί, και πεινάμε οι πολίτες, αντίθετα……
Και παλιότερα με τον Μανιατόπουλου, τα ‘έχωνε’ μα τα έπαιρνε με διάφορους τρόπους!.
Για να μιλήσω για οικονομικά, πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Εάν δίδοντα οι αγώνες σε άσχετους κατά το μάλλον και ήττον, δίνετε για να μην υπάρχει διαφάνεια.
Παρέθεσα έναν τρόπο, και δεν πήρα καμιά απάντηση μα θα συμπληρώσω!.
Να χρέωνε η ΕΛΠΑ κάθε μια ιδική, σε ένα σύλλογο όπως η ΑΛΑ πχ, και έγκαιρα αυτοί, θα εύρισκαν πατρόνους μόνον για της ιδικές τους ευκολότερα. Θα της οργάνωναν με στελέχη τους, θα της αστυνόμευαν, θα της περιφρουρούσαν, και βεβαίως θα ελέγχονταν δίνοντας απλά ραπόρτο. Πλέρια διαφάνεια!, «να αυτοί είναι, πήραν αυτά, εμείς πήραμε αυτά από τον πατρόνο, περίσσεψαν αυτά, για τα έξοδα της κεντρικής οργάνωσης με αποδείξεις.
Όταν ζητάς από κάποιους με ξενοδοχεία πολλών αστέρων να σε φιλοξενήσουν δωρεάν, δεν μπορείς να τους πάρεις και χρήματα. Σε αυτό έχω της αμφιβολίες μου, μα της κρατώ για πάρτι μου….
Όταν στην ουσία συμμετάσχουν πολλοί δεν γίνονται λοβιτούρες διότι αποκαλύπτονται μέσο διαρροών….. κάποιος θα ξεράσει!.
Σίγουρα λοιπόν όλα διάφανα, μα και έξτρα οικονομία πως?. Μα όταν οι τσιφ πχ είναι μέλη των ΔΣ λεσχών, το πολύ που θα πάρουν είναι οι βενζίνες τους εάν δεν βγαίνει, καθώς και οι ενδιάμεσοι και κριτές. Σούμα όλοι μαζί από μια λέσχη / ιδική. Έτσι θα γίνετε και συναγωνισμός καλής ποιότητας παρεχομένου έργου.
Όπως και τα υπόλοιπα έξοδα – αμοιβές θα πρέπει να γίνονται με ‘δημόσια’ διαβούλευση, και μειοδοτικό διαγωνισμό. Ένα πχ μεγαλοστέλεχος αποδειγμένα του κυκλώματος, μπορεί να μην έχει ανάγκη την αμοιβή, και να έχουμε κέρδος από αυτόν, σε θέση πχ γενικού υπεύθυνου ασφαλείας, και όχι μόνον……. Δεν θα ήταν θετικό?. Και αυτά κάθε χρόνο…..
Βέβαια μιλάμε για διαφάνεια…. .
Α.