-
χαίρετε,
μήπως κατά τύχη έχει κανείς το manual του Kenwood KRC-270N μοντέλου; Είναι λίγο παλιό μεν..
βασικά ψάχνω το σχέδιο της φίσας, τη συνδεσμολογία. -
χαίρετε,
μήπως κατά τύχη έχει κανείς το manual του Kenwood KRC-270N μοντέλου; Είναι λίγο παλιό μεν..
χαίρετε,
Για κοίτα εδώ.Με μια πρώτη ματιά δεν το βρήκα ίσως έχει όμως κάποιο παρόμοιο..
http://www.kenwoodeurope.com/support/manualsDownload.aspx?men=2&M2=9&Cat2ID=4
-
σ'ευχαριστώ, αν και δε το βρήκα, φαίνεται χρήσιμο το site
βασικά θέλω να το συνδέσω στο σπίτι για ν'ακούω. Και απ'τη φύσα λείπει ένα καλώδιο δε ξέρω ποιο και δεν έχω το βιβλιαράκι, αφού όπως το έχω συνδέσει δε λειτουργεί. `Εχω βάλει δλδ ένα τροφοδοτικό υπολογιστή και σύνδεσα το κίτρινο καλώδιο που βγάζει 12V με το κίτρινο του ρ/κ, τη γείωση τη σύνδεσα με το μαύρο και λογικά έπρεπε να παίζει ε. έλα όμως που όχι γι'αυτό υποψιάζομαι πως κάτι θα λείπει, κανά κόλπο δλδ με το κόκκινο το οποίο δεν έχει η φύσα
-
Μήπως το κίτρινο του ρ/κ είναι η παροχή ρεύματος για τις μνήμες και τις ρυθμίσεις και το κόκκινο είναι η κανονική παροχή ρεύματος για τη λειτουργία του.
Σε παλιό Pioneer (κωδικό μοντέλου δε θυμάμαι) που έγινε πρόσφατα μια 'επέμβαση' υπήρχε η παραπάνω αντιστοίχιση χρωμάτων.
Επίσης τη βάση του τη χρησιμοποιείς? Γιατί το παραπάνω Pioneer για να λειτουργήσει έπρεπε να είναι κλειστά κάτι 'αυτάκια', που κλείνουν όταν κουμπώσει στη θήκη του.Γιάννης
-
εντάξει, κοίταξα κάτι άλλα μάνουαλς και τα κατάφερα
έβαλα στην υποδοχή της φύσας που ήταν κενή ένα κόκκινο καλώδιο, το ένωσα με το κίτρινο και στην ένωσή τους έβαλα το ρεύμα. το κόκκινο ήταν που καθορίζει το ACC γι'αυτό και δε δούλευε
KRC-270N manual