-
Ο χρήστης Menios έγραψε:
Ο Boss θα είναι ταχύτερος λόγω το ότι ξέρει το Pug καλύτερα αλλά στην συγκέντρωση βαθμών ο ΜΜ είναι αποτελεσματικότερος.
Γι' αυτό και ψηφίζω τον Εσθονό.BOSSE VS MARTIN ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2
1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΘΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΟΣ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο MARCUS ΤΟΤΕ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΕΑΜ-ΜΑΤΕ ΤΟΥ. -
Markus... μην ξεχνάμε τους τίτλους...
-
Αν και οπαδος του NASCAR θεωρω οτι οι οδηγοι WRC ειναι οι καλυτεροι παγκοσμιος.Για GROUP B δεν το συζηταω καν.Για το κουιζ ψηφιζω Marcus
-
Πιστευω οτι και ο Προβερα και ο Νικολα το παιζουν λιγο Φιοριο με Ρουσσο τα χρονια της Λαντσια.
Γι'αυτο και γω ψηφιζω λογω φατσας τον ψηλο. -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ο Boss θα είναι ταχύτερος λόγω το ότι ξέρει το Pug καλύτερα αλλά στην συγκέντρωση βαθμών ο ΜΜ είναι αποτελεσματικότερος.
Γι' αυτό και ψηφίζω τον Εσθονό.BOSSE VS MARTIN ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2
1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΘΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΟΣ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο MARCUS ΤΟΤΕ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΕΑΜ-ΜΑΤΕ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.
2-0 Ο ΕΣΘΟΝΟΣ Ή ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ 13-4 ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ...
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο GRONHOLM ΝΑ ΚΑΝΕΙ 16 ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΕ 16 ΑΓΩΝΕΣ??? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 2/2. ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΟΤΕ... -
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.
2-0 Ο ΕΣΘΟΝΟΣ Ή ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ 13-4 ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ...
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο GRONHOLM ΝΑ ΚΑΝΕΙ 16 ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΕ 16 ΑΓΩΝΕΣ??? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 2/2. ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΟΤΕ...Δυστυχώς Χάρη οι αριθμοί σε επαληθεύουν.
Αλλά ειδικά οι βαθμοί δε λένε την αλήθεια, γιατί βγάζουν πιο πετυχημένο όλων μέχρι τώρα τον Gardemeister ... Ο Martin μέχρι τώρα είναι μέτριος και κατώτερος του Marcus σαν εμφανίσεις. Βέβαια ο Provera στις δηλώσεις του έπεσε μέσα για τον ψηλό ... Άν θέλει να κερδίσει δεν πρέπει να πηγαίνει έτσι. -
Ρε γμτ αυτό το άθλημα καμιά φορά μπορεί να είναι πολύ άδικο. Ταχύτερος όλο το τριήμερο ο Μάρκους (και στο Μόντε και στη Σουηδιά) και βλέπει τον Μαρτιν να έχει μαζέψει 13 βαθμούς κι αυτός μόνο 4.
-
Εμένα πάντως ο Markko μέχρι στιγμής μου θυμίζει Burns στην Peugeot
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμένα πάντως ο Markko μέχρι στιγμής μου θυμίζει Burns στην PeugeotΤο ίδιο ακριβώς πιστεύω και γω ! Θα κάνει πάντα καλές εμφανίσεις, αλλά ο Gronholm θα είναι ταχύτερος. Το ζήτημα για την ομάδα όμως είναι η συγκομιδή βαθμών και όχι ο άτυπος τίτλος του ταχύτερου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμένα πάντως ο Markko μέχρι στιγμής μου θυμίζει Burns στην PeugeotΑπ'το στόμα μου το πήρες! και ο Garde θα έλεγα....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εμένα πάντως ο Markko μέχρι στιγμής μου θυμίζει Burns στην Peugeot
Απ'το στόμα μου το πήρες! και ο Garde θα έλεγα....
Εντάξει ρε παιδιά. Τί περιμένατε δηλαδή;
Να έχει από τον πρώτο αγώνα την ταχύτητα του ψηλού;
Τέτοιες απόψεις θα μπορούν να διατυπωθούν μετά από 2-3 αγώνες.
Άλλωστε κέρδισε και κάποιες ειδικές (ΟΚ μπορεί να έλειπαν 2 και ο τρίτος να ηρέμησε).
Υπομονή -
Η αληθεια ειναι οτι ο ψηλος θυμιζει λιγο McRae.
Παντως τον χαιρομαι γιατι ειναι Max Attack. Παλευει για την πρωτια. Κ δεν περιμενει. Βεβαια κ το περιμενε για την συγκομιδη βαθμων πολλες φορες κανει τους πρωταθλητες.
Αλλα Gron k Solb ειναι οι τωρινοι Mr Max Attack. To θεμα ειναι οτι σε τετοια μαχη συνηθως δεν παιρνουν τερματισμο κ οι 2. Με συνηθη υποπτο τον ψηλεα.Αν το Pug δεν εχει θεματα φετος, που θα παει θα το γυρισει το παιχνιδι κ μαζι με χρονους θα φερει κ τα επιθυμητα αποτελεσματα.
Τωρα για τον Martin παιζοντας το waiting game του βγαινει μεχρι στιγμης. Τους αφηνει να σφαζονται μπροστα του, κανει πολυ ησυχο αγωνα κ μαζεψε τους ποντους του τερματιζοντας. Φαινεται πως δεν εχει εγκλιματιστει ακομα. Απεχει πολυ ομως απο το να θυμιζει Burns. -
Ο ψηλός παραμένει ο αγαπημένος μου από το wrc.
Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο ταχύτερος συνολικά (θυμίζω ότι πάει και σε άσφαλτο..),είχε κατά καιρούς σπουδαίους team-mates (Rovanpera,Burns και τώρα Martin),από τους οποίους ήταν-είναι σαφώς ταχύτερος,αλλά κάπου το έχει παρακάνει!
Η αναθεώρηση της στάσης του και λίγη υπομονή ώστε να εξελιχθεί και άλλο το 307,μακροπρόθεσμα μόνο καλό θα του κάνει!Για την ώρα,φαίνεται να τον ταλαιπωρεί άγχος νίκης αδικαιολόγητα,γιατί δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα. -
Ο GRONHOLM ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΘΟΝΟ.
GRONHOLM- MARTIN 1-2 ΠΛΕΟΝ, Ή ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ **12-19 **ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ.
-
ναι αλλα ο μαρκυς εχει πιο πολλη πειρα στο ραλλυ
-
2-2 ΙΣΟΦΑΡΗΣΕ Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο MARTIN, ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ O GRONHOLM ΣΥΝΕΤΟΣ.
-
Ο MARTIN, ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑΣε αυτόν τον άγωνα πάντως δεν έδειξε και μεγάλη βελτιωση σε σχέση με το Μεξικό...
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο GRONHOLM ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, Ο MARTIN ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥ, ΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ 2ΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΙ!
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο GRONHOLM ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, Ο MARTIN ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥ, ΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ 2ΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΙ!Κάτι μου θυμίζει αυτό........!!!
Μμμμ.........Burns 2002 και 2003??? -
Ακούγοντας τα σχόλια των οδηγών και βλέποντας και τις επιδόσεις, σκέφτομαι να ανοίξω topic *'Μarcus vs Markko vs 307'. *8)
Markus vs Markko