-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
http://en.espnf1.com/fia/motorsport/story/94518.htmlΈχεις δίκιο... μαλακίζονται οι οδηγοί ώρες ώρες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχεις δίκιο... μαλακίζονται οι οδηγοί ώρες ώρες.Έλα ντε... Γιατί δε βάζουν το Ζαμπούνη να κάνει τα ίντερβιουζ;
-
Γιατί ο Ζαμπούνης θα τους ρωτάει για την ζωή στο Μονακό αντί για το τι έγινε στον αγώνα...
-
-
Test
-
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Θέλω ένα τέτοιο ...+1! Οπωσδήποτε!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στάνταρ μεθυσμένος και δεν ήξερε σε τι εκπομπή τον κάλεσαν.
-
-
Ναι, πολύ αστείο
-
Το γέλιο είναι για την έκφραση και των 3 την ώρα του γιουχαρίσματος. Αν πιστεύετε πως δεν έπρεπε να γελάσω, με συγχωρείτε.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
... προσωπικά μου φαίνεται πολύ λυπηρό! Η F1 δεν είναι ποδόσφαιρο!
-
Το γέλιο είναι για την έκφραση και των 3 την ώρα του γιουχαρίσματος. Αν πιστεύετε πως δεν έπρεπε να γελάσω, με συγχωρείτε.Δε το λέω επικριτικά, ούτε σαν σχόλιο αλλά τι έχει η έκφραση τους?
-
Ο χρήστης The Black Earl έγραψε:
Το γέλιο είναι για την έκφραση και των 3 την ώρα του γιουχαρίσματος. Αν πιστεύετε πως δεν έπρεπε να γελάσω, με συγχωρείτε.
Δε το λέω επικριτικά, ούτε σαν σχόλιο αλλά τι έχει η έκφραση τους?
Ο SV έχει κατεβάσει τη μούρη του, ο JB κάτι του λέει χαμογελαστός και ο MW μου φαίνεται πως χαμογελά. Μπορεί να κάνω λάθος και τώρα συνειδητοποιώ πως ήμουν ακραίος. Συγνώμη, αλλή φορά δεν θα ποστάρω ότι βρω.
-
Ο SV έχει κατεβάσει τη μούρη του, ο JB κάτι του λέει χαμογελαστός και ο MW μου φαίνεται πως χαμογελά. Μπορεί να κάνω λάθος και τώρα συνειδητοποιώ πως ήμουν ακραίος. Συγνώμη, αλλή φορά δεν θα ποστάρω ότι βρω.
Το να αποδοκιμάζεται κάποιος επίσημος έτσι που έχει γίνει ο κόσμος είναι πια τόσο κοινότοπο που δεν προκαλεί καμία εντύπωση.
-
Αργια μητης πασης κακιας.
Out of work HRT mechanics in drunken brawl at factory
http://www.yallaf1.com/2012/11/28/out-o ... aF1.com%29 -
Οκ, δεν έγινε και τίποτα απλώς είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοια περιστατικά στην.F1
-
20 χρόνια πριν η Lotus ετοιμαζόταν για το πέρασμα σε turbo.
Στο βίντεο παίζει και ένας γνώριμος από πρόσφατο σκάνδαλο... -
ΟΣΤΕΡΑΙΧΡΙΝΓΚ και κέκε και άντε γειά ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕDDIE!
-
Κατι που δεν βλεπουμε συχνα:
η Cisco (μια απο τις τοπ εταιριες διαδικτυωσης παγκοσμιως), παραγει μια σειρα network switches (Cisco Nexus) που εχουν τυπωμενο πανω αυτοCodenames της σειρας:
N7K-SUP1 Catalunya
N7K-M148GT04 Nurburgring
N7K-M132XP08 Albert Park
N7K-M148GS-11 Jarama
N7K-M108X2-12 Adelaide
N7K-M102CF-22L Autodromo
N7K-Fab2 Dijon
N7K-Fab1 EstorilΑπλα ρισπεκτ
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"