-
Αφορμή για αυτό το τόπικ ήταν η εύστοχη παράφραση του φίλου tm για την Corolla TS...(Turn Slowly)
Eάν γνωρίζετε άλλα και για τα υπόλοιπα μοντέλα μοιραστείτε τα μαζί μας. -
Αφορμή για αυτό το τόπικ ήταν η εύστοχη παράφραση του φίλου tm για την Corolla TS...(Turn Slowly)
F: Fix
I: It
A: Again
T: TonyΔίχως παρεξήγηση, ε.
-
δεν εχω αυτο ακριβως που ζητας αλλα θυμηθηκα ατακες παρεας στα 80s
HONDA το κεφαλι σου βροντα
YAMAHA τα λεφτα μου πισω να'χα -
Τώρα πια Honda και Yamaha είναι συνώνυμα της ποιότητας. Τα κεφάλια τους τα βροντάνε όσοι σκέφτονται τα λεφτά που δεν τους δίνουν πίσω για τα πάλαι ποτέ αχτύπητα αστέρια της αυτοκίνησης.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τώρα πια Honda και Yamaha είναι συνώνυμα της ποιότητας. Τα κεφάλια τους τα βροντάνε όσοι σκέφτονται τα λεφτά που δεν τους δίνουν πίσω για τα πάλαι ποτέ αχτύπητα αστέρια της αυτοκίνησης.Καλα πλακα εκαναν τα παληκαρακια αφου ολοι honda yamaha ειχαν(μηχανες, παπια)
-
Αν θέλετε κοιτάξτε εδώ που υπάρχουν μπόλικες - και αστείες -παραφράσεις ακρωνυμιών και ονομάτων αυτοκινήτων γενικά:
-
Παιδιά όχι μόνο για τις φίρμες αλλά και για τα «αγωνιστικά» ακρωνύμια όπως GTi, VTS, VTi, TS...κτλ κτλ
-
ΤFSI= (Τ)hen (F)i(S)aei (δεν φυσάει)
-
mitsubishi - μην σου σβήσει
daihatsu - άντε χάσου
hyundai s-coupe - σκουπέ
kia cerato - κέρατο, ξερατό κτλ κτλ
honda type-r (εμείς το φωνάζουμε τάπερ) -
αυτό το θέμα έχει ξαναυπάρξει ή μου φαίνεται?
ΕΔΙΤ: ιδου http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 83&start=0 . Ξεκίνησε ως 'ευμολογία αυτοκινήτου', αλλά στο μέλλον προστέθηκαν και αυτά που γράφετε εδώ και ακόμα περισσότερα.
Αστείες παραφράσεις των («αγωνιστικών») ακρωνυμίων