-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΞΙΜΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ FORD FIESTA ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ 2009-2011...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΥΒΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ...ΤΟ 1.4 96PS Η ΤΟ 120PS?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ...ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ 20ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 120PS...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ 2013 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΕΤΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 1.6ΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΞΙΜΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ FORD FIESTA ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ 2009-2011...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΥΒΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ...ΤΟ 1.4 96PS Η ΤΟ 120PS?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ...ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ 20ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 120PS...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ 2013 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΕΤΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 1.6ΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...
-
-
Ο χρήστης aem00 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΞΙΜΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ FORD FIESTA ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ 2009-2011...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΥΒΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ...ΤΟ 1.4 96PS Η ΤΟ 120PS?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ...ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ 20ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 120PS...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ 2013 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΕΤΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 1.6ΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...Με κλειστά μάτια το 1.6 sport .Καμία διαφορά στην κατανάλωση,μπορεί και σε κάποιες περιπτώσεις το 1.6 να καίει λιγότερο,ενώ σε θέματα επιδόσεων-ρεπρίζ απλά μεγάλη διαφορά.Βάλε και το ότι το 1.6 sport έχει και το πολύ καλό στήσιμο και καταλαβαίνεις τι πρέπει να επιλέξεις.Τώρα από εκεί και πέρα να ξες πως τα fiesta έχουν στάνταρ esp από τον ιούνιο του 2010 και μετά.Μέχρι τότε το είχαν στάνταρ μόνο κάποια 16άρια sport με 17άρες ζάντες και φιμέ.Από εκεί και πέρα μπορείς να κοιτάξεις και στο εξίσου καλό clio 1.6 gt.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Με κλειστά μάτια το 1.6 sport .Καμία διαφορά στην κατανάλωση,μπορεί και σε κάποιες περιπτώσεις το 1.6 να καίει λιγότερο,ενώ σε θέματα επιδόσεων-ρεπρίζ απλά μεγάλη διαφορά.Βάλε και το ότι το 1.6 sport έχει και το πολύ καλό στήσιμο και καταλαβαίνεις τι πρέπει να επιλέξεις.Τώρα από εκεί και πέρα να ξες πως τα fiesta έχουν στάνταρ esp από τον ιούνιο του 2010 και μετά.Μέχρι τότε το είχαν στάνταρ μόνο κάποια 16άρια sport με 17άρες ζάντες και φιμέ.Από εκεί και πέρα μπορείς να κοιτάξεις και στο εξίσου καλό clio 1.6 gt.
Απο τον Μαρτιο του 10 ειχαν στανταρ το esp.. Δεν ξερω τι διαδρομες θα κανεις οποτε (αν και κατοχος του 1,6 sport) θα σου προτεινα την titanium.. (σαν κι αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2284873/ ). Καλο το 1,6 sport στο στροφιλικι αλλα στην καθημερινη χρηση κουραζει.. Εξαλλου θελω να πιστευω οτι στη σπορ οδηγηση δεν θα υπαρχουν μεγαααααλες διαφορες..
-
Ευχαριστω και τους 2....το ρωταω αυτο γιατι ακομα φοιτητης ειμαι..οσο να ναι δικα μου λεφτα ακομα δεν εχω ωστε να ειμαι πιο ανετος στο θεμα της βενζινης...απλως επειδη το εψαξα ειδα οτι δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην καταναλαση(εργοστασιακη τουλαχιστον) και σκεφτηκα πως σιγουρα το 1.6 ειναι σε πολους τομεις καλυτερο...μπορειτε να μου πειτε αν ξερετε ποσα τελη εχει το 1.6?
-
Ο χρήστης aem00 έγραψε:
Ευχαριστω και τους 2....το ρωταω αυτο γιατι ακομα φοιτητης ειμαι..οσο να ναι δικα μου λεφτα ακομα δεν εχω ωστε να ειμαι πιο ανετος στο θεμα της βενζινης...απλως επειδη το εψαξα ειδα οτι δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην καταναλαση(εργοστασιακη τουλαχιστον) και σκεφτηκα πως σιγουρα το 1.6 ειναι σε πολους τομεις καλυτερο...μπορειτε να μου πειτε αν ξερετε ποσα τελη εχει το 1.6?οσα εχουν αγοραστεί πρίν από τις 1/11/2010 πληρώνουν τέλη βάση κυβικών(δηλαδή τα 1400άρια 240€ και τα 1600άρια 265€).Μετά την 1/11/2010 πληρώνουν τέλη βάση εκπομπών ρύπων c02.Το fiesta 1.6 sport έχει 139 & to 1.4 133.Αυτά τα 139 ή 133 τα πολλαπλασιάζεις με το συντελεστή 1,1.Αρα 139 χ 1,1 = 152,9€ το 1.6 sport.Οπότε αν βρεις fiesta 1.6 sport χρονολογίας μετά την 1/11/2010 ακόμα καλύτερα.Θα έχεις και στάνταρ esp & χαμηλότερα τέλη .
-
ευχαριστω πολυ....δυσκολο να βρω 1.6 μετα το 11 με καλη τιμη..οποτε πρεπει να βολευτω και με του 2009....αλλα μου φαινονται πολλα τα 265...τελοσπαντων ευχριστω και παλι
-
-
Ο χρήστης aem00 έγραψε:
ευχαριστω πολυ....δυσκολο να βρω 1.6 μετα το 11 με καλη τιμη..οποτε πρεπει να βολευτω και με του 2009....αλλα μου φαινονται πολλα τα 265...τελοσπαντων ευχριστω και παλιΤι 240€ για το 1.4 και τι 265€ για το καλό το 16άρι .Από την άλλη αν πας σε κάποιο 1.2 turbo(π.χ ibiza-fabia 1.2 tsi 105ps ή clio 1.2 tce 100ps θα έχεις τέλη 135€ νομίζω).
-
Ο χρήστης aem00 έγραψε:
ευχαριστω πολυ....δυσκολο να βρω 1.6 μετα το 11 με καλη τιμη..οποτε πρεπει να βολευτω και με του 2009....αλλα μου φαινονται πολλα τα 265...τελοσπαντων ευχριστω και παλιΑν κατάλαβα καλά θες να δώσεις γύρω στα 8000-9000€.Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις και golf 1.4 tsi 122/140ps gt sport/sportline(2007-2008) .
-
Ο χρήστης aem00 έγραψε:
.αλλα μου φαινονται πολλα τα 265...τελοσπαντων ευχριστω και παλικανεις πλακα, σιγουρα....
-
Ο χρήστης aem00 έγραψε:
Ευχαριστω και τους 2....το ρωταω αυτο γιατι ακομα φοιτητης ειμαι..οσο να ναι δικα μου λεφτα ακομα δεν εχω ωστε να ειμαι πιο ανετος στο θεμα της βενζινης...απλως επειδη το εψαξα ειδα οτι δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην καταναλαση(εργοστασιακη τουλαχιστον) και σκεφτηκα πως σιγουρα το 1.6 ειναι σε πολους τομεις καλυτερο...μπορειτε να μου πειτε αν ξερετε ποσα τελη εχει το 1.6?Καλυτερο το sport, εννοειται, αλλα απ'αυτα που λες φιλε μου δεν εχεις σκεφτει ακομα τι παγια κοστη θα εχει το αυτοκινητο. Τελη, ασφαλεια, σερβις και λαστιχα (ξερεις ποσο εχουν τα 17αρια του sport??) αν δεν τα πληρωνεις εσυ κ θα πληρωθουν ανεξαρτητως κοστους παρ'το και το κουνας οταν εχεις για βενζινη, αυτο ειναι το λιγοτερο. Αν ομως δεν ειναι ετσι, καθισε κ υπολογισε ποσα θα χρειαζεται καθε χρονο για κυκλοφορια κ συντηρηση και μετα παρε αποφαση
-
αυτο ακριβως efthymi...εχω βρει κατι 1.6αρια με χρονολογια μετα απο 1/11/2010 απο αντιπροσωπιες τα οποια οπως ειπε και ο φιλος μου ο fiestaros εχουν τελη 150ε πανω κατω και οχι 265!!
-
Με τις 16αρες ζαντες μια αλλαγη ελαστικων κοστιζει καπου στα 400 € (Τα eco contact 5 που εχω βαλει καπου εκει κοστιζαν).. Δοξα το Θεο, αν και εκτος εγγυησης πλεον, δεν εχω αντιμετωπισει καποιο μηχανικο προβλημα.. Καθε μηνα τρωω 80 € σε καυσιμα (βεβαια εχω κοψει παρα πολυ τις μετακινησεις). Στην Αθηνα αυτο το ποσο αυξανεται κατακορυφα..
Αν μπορεις να βρεις καποιο με τα τελη των 150 € προτιμησε το.. Γιατι να δινεις επιπλεον 110 € στο κρατος? -
το 1.6 βγαινει με 16αρες ζαντες δλδ...?μαλιστα.....ειμαι πραγματικα αναμεσα σε αυτα τα δυο(κυβικα)...δεν ξερω...να ακολουθησω την ροη..δλδ οσο το δυνατον λιγοτερα κυβικα....(οχι και 1.2 με 75ps να σερνομαι στον δρομο) αλλα τα 96ps καλα μου φαινονται...εψαξα και για diesel αλλα δεν βρηκα τπτ απο ford fiesta με τα χαρακτηριστικα που θελω και στα λεφτα που θελω...
-
Σε λίγους μήνες βγαίνει facelift Fiesta οπότε περίμενε και θα πέσουν οι τιμές σε αυτά που κοιτάς.
Κι εγώ είμαι υπέρ του 1.6 Sport γιατί θα ευχαριστηθείς αυτοκίνητο... -
Ευχαριστω τασο..απλως κοιταω για μεταχειρισμενα..μεχρι 8.000ε
-
Μα για μεταχειρισμένο σου μιλάω κι εγώ! Όταν βγαίνει ένα νέο μοντέλο αυτομάτως ''πέφτει'' η αξία του προηγούμενου ως μεταχειρισμένο, συνεπώς θα μπορείς να έχεις περισσότερες επιλογές στα λεφτά που κοιτάς;)
-
Επισης τωρα που το κοιτουσα....τι γνωμη εχετε για το vw polo 1.4 85ps(το λεω με βαση την περιτωση που θα επιλεξω το fiesta 96ps)?εννοειται πως δεν συγκρινεται με το TSI 105PS..δεν το συζηταω καν...απλως τα 2 1.4αρια εχουν σχεδον ιδιες επιδοσεις..μην πω πως το polo εχει ελαχιστα καλυτερη τελικη,επιταχυνση,ροπη...βρηκα ενα ωραιο Polaki γι αυτο ρωταω...εκδοση comfortline,2010,35.000xlm 8.000E...
FORD FIESTA 1.4 96PS-1.6 120PS