-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Termatisa to WRC 4..exete kati na rotisete gia to game?
ναι: πώς σου φάνηκε;
To kalitero tis seiras apo oles tis apopseis,grafika,kinisi,hxos replay kai stisimo.
Euxaristei kai ton arxario kai ton poromeno me ta modes pou exi..(To Pro Mode einai super-real)
Endiaferon exi kai to idiotypo mode karieras pou vriskoume sto EVENTS kai legete Pro Driver Challenge sto opio kaloumaste na kanoume eidikes xoris frena..mono me mposta sistima dieu8insis klp.
Oso gia ton hxo..o pio alh8inos pou exo akousei se analoga game.
Gia ta grafika..?Fantastite ta grafika tou GT4 me damage modeling:) -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Εχει βρει κανείς κανα cheat στο WRC4 που να ανοίγει ολα τα αυτοκίνητα και τις πίστες. Το κολπο του 3 δεν δουλεύει όπως αναμενόταν...νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο cheat στο wrc 4. αν όμως πας στην επιλογή options, και από εκεί στα trophies (αν θυμάμαι καλά), θα δεις τους συνολικούς βαθμούς που έχεις μαζέψει. κάθε αυτοκίνητο και πίστα ξεκλειδώνεται 'ξοδεύοντας' κάποιους βαθμούς. αν τρέξεις μια φουλ σεζόν στο championship mode, θα έχεις μαζέψει αρκετούς βαθμούς για να ξεκλειδώσεις πολλά αυτοκίνητα...
Oso gia ton hxo..o pio alh8inos pou exo akousei se analoga game.
όντως, ο ήχος είναι εξαιρετικός. μόνο τα σκασίματα λείπουν, αλλά θα μου πεις, πόσα σημερινά αυτοκίνητα wrc 'σκάνε' όπως παλιότερα;
-
Το καλο στο 4,ειναι οτι δε χρειαζεται να ξεκληδωσεις τις πιστες,οπως στο 3.Αυτοκινητα θα εχει σιγουρα αρκετα για ξεκλειδωμα.
Απο την αλλη και ο ηχος του παιχνιδιου ειναι το κατι αλλο...
Δε χορταινω να ακουω τον κινητηρα του 307,''ξυριζει'' μιλαμε... -
Τι εγινε ρε παιδια δεν παιζει κανενας wrc4 πειτε γνωμες,ενδιαφερομαι ειδικα απ'οποιον του αρεσε του rbr?
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Τι εγινε ρε παιδια δεν παιζει κανενας wrc4 πειτε γνωμες,ενδιαφερομαι ειδικα απ'οποιον του αρεσε του rbr?Και το ρωτας.....;;;
Φιλε το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο,αν δεν το εχεις τρεχα αμεσως να το παρεις!
Μαλιστα μαθαινω πως ειναι 1ο στο TOP10 του PS2!!! -
αντε ρε παιδες ποσταρετε τιποτα χρονους απο το κορυφαιο richard burns rally!!
-
An 8es apo to WRC4 kanena provlima
-
δεν εχω playstation2 οποτε..δεν παιζει κανεις ριτσαρντ?αλλα να μου πεις ποσοι εχουν τιμονιερες για να το παιξουν σωστα.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αλλα να μου πεις ποσοι εχουν τιμονιερες για να το παιξουν σωστα.εδώ τιμονιέρα! Τιμονάκι, onboard camera, manual trannie κ άγιος ο Θεός! Αλλά όχι ακόμα έτοιμος για να ποστάρω κ χρόνους...Προσπαθώ να ρίξω σκόνη στον Richard στο Richard Burns Challenge mode....
αλλά από gameplay μαμάει!! Όταν σταματήσω να λιώνω στο cmr4 online multiplay θα ποστάρω κανα χρόνο...
-
κατεβασα την αυθεντικη φωνη του robert reid και με καποια διαδικασια την περνας στο παιχνιδι.δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα αλλα ακους τον robert!!!! μιλαμε για την πορωση!!!!! επισης υπαρχουν mods για περισοτερη σκονη διαφορετικη ηχοι αυτοκινητων και περιβαλοντος ηχου και επισης το κορυφαιο!!βγηκε προγραμα για να παιζεις Online μεχρι 12 παικτες στη πιστα ταυτοχρονα και chat ΑΚΟΜΑ????
ολα αυτα στο http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads
-
αντε κατεβαστε το rbr net 2.1 να παιξουμε online!!ακομα και με 56 παει καλα εχει low data rate και δεν υπαρχει προβλημα!
-
για τη φωνή του reid κατεβάζουμε το Real-Reid Patch και το Real-Reid 1.0 to 1.2 του ziozeus ή το Real Reid 1.0 από τον Ale?
-
βαλε το 2.2 mb
-
α και κατεβασε το rbr net 2.1 να παιξουμε κανα multiplayer
-
μα καλα δεν παιζει κανεις richard?
θα πουλησω μαλον την τιμονιερα της microsoft και θα παρω της logitech momo εχει καλυτερη αισθηση στα πεταλια μεγαλυτερα φτερα για τις ταχυτητες
και ο σειριακος μοχλος που εχει για τιις ταχυτητες βολευει και για χειροφρενο
την εχω βρει 122 ευρω στο μαρουσι. την εχει κανεις?μπορει να μαθουμε εντυπωσεις?? -
ξέρει κανείς κάποιο κωδικό για wrc3?
-
Για οσους ενδιαφερονται τo logitech momo στο pixmania.com θα το βρειτε με 105
-
Κανένας Colin 2005????Για πειτε χρόνους???
-
ποιο κολιν υπαρχει αυτο ακομα? καντε κανενα χρονο στο richard burns!!!
-
Το έγραψα και στην F1!!
Να σας κάνω μια ερώτηση,μήπως και ξέρετε?!!
Εβαλα την τιμονιέρα της Logitech (Force Feedback Pro) που συνδέεται στην USB θύρα του PS/2! (όντως πάαααρα πολύ καλή)!!
Γιατι δεν την αναγνωριζει το PS2 όταν ξεκινά αλλά την 'βλέπει' αν βγάλω και ξαναβάλω την USB?!!!
Ξέρει κανείς?!!
WRC Games