-
H SUPER PLUS YΠΟΤΙΘΕΤΑΙ OTI EINAI 100αρα Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??????????????
-
Δεν παθαινει τίποτα.-
Και με 95 και με 97 και με 100 -
Ο χρήστης A.X έγραψε:
H SUPER PLUS YΠΟΤΙΘΕΤΑΙ OTI EINAI 100αρα Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??????????????Λες για 98αρα και σου απαντω τι υπαρχει στην αγορα.
Αμφιβαλλω βεβαια να απαιτει 98+ ο κινητηρας του νταστερ.Αυτογκολ απο τα αποδυτηρια θα ηταν μια τετοια απαιτηση. -
O KINHTHΡΑΣ ΤΟΥ DUSTER OTI KAI NA TOY ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ)ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.
-
Ο χρήστης A.X έγραψε:
O KINHTHΡΑΣ ΤΟΥ DUSTER OTI KAI NA TOY ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ)ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.Ναι γενικα αυτο το μοτερ σου δινει την εντυπωση ότι καιει ότι καιγεται χωρις απαραιτητα να ειναι βενζινη
H SUPER PLUS YΠΟΤΙΘΕΤΑΙ OTI EINAI 100αρα Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??????????????
Λες για 98αρα και σου απαντω τι υπαρχει στην αγορα.
Αμφιβαλλω βεβαια να απαιτει 98+ ο κινητηρας του νταστερ.Αυτογκολ απο τα αποδυτηρια θα ηταν μια τετοια απαιτηση.Όχι απλα ο φιλος λεει ότι στο καπακι του ρεζερβουαρ όπως και στο δικο μου λεει ότι προτεινεται 95αρα ή 98αρα
98 οκ δεν υπαρχει αλλα αυτοι το γραφουνΦιλε ΑΧ γραφε με μικρα μας πηρες τ' αυτια
-
Καλημέρα
-
Ο κινητήρας του Duster είναι παλιός και δοκιμασμένος ιδιαίτερα εκείνος του πετρελαίου.Κινεί το όχι και ιδιαίτερα βαρύ αμάξωμα με αξιοπρέπεια.Τώρα έχει τύχει φίλος να βάλει και πετρέλαιο καραβίσιο με μπόλικο θείο και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Τα λάδια να είναι 5 30 και ειλικρινά κανένα πρόβλημα ουτε με κινητήρα ούτε με φίλτρο.
-
Δεν υπηρξε προβλημα γιατι αν το συνεχισει δεν θα μεινει τίποτα
-
Ο χρήστης Apollon11 έγραψε:
Ο κινητήρας του Duster είναι παλιός και δοκιμασμένος ιδιαίτερα εκείνος του πετρελαίου.Κινεί το όχι και ιδιαίτερα βαρύ αμάξωμα με αξιοπρέπεια.Τώρα έχει τύχει φίλος να βάλει και πετρέλαιο καραβίσιο με μπόλικο θείο και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Τα λάδια να είναι 5 30 και ειλικρινά κανένα πρόβλημα ουτε με κινητήρα ούτε με φίλτρο.Και οταν θα τα φτυσει ο κινητηρας θα του φταινε οι κακοι βενζινοπωλες.
-
Εδω σε γενητρια πετρελαιου εβαλα θερμασης και στο δευτερο γεμισμα παρεδωσε το πνευμα το μπεκ....
Ευχομαι το αμαξι που λες να μην χρειαστει να το παρει κανενας χριστιανος και το πληρωσει χρυσο.... κριμα θα ειναι!
Εγω δεν βαζω σε καμια περιπτωση καυσιμο τετοιας προελευσης... ακομα και το λαδι βαζω μονο με προδιαγραφες REN0710 ή REN0720 που ειναι για το Duster!
-
Το Duster παιρνει μονο την RN0720 Alexis 5 λογο υπαρξης FAP
-
Ο χρήστης A.X έγραψε:
ΚαλημέραΜαλλον δεν καταλαβες το μας πηρες τ' αυτια
Οταν γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωνάζεις
To ιδιο μοτέρ έχουμε (1.6 16V K4M σε διαφορετικη έκδοση)
Όντως καιει τα παντα και ουτε λαμπακια αναβουν ουτε τίποτα αλλα αν το παρακανεις με κακιες βενζινες κατι θα παρεις στα χέρια στο τέλος
Εγώ προσωπικα βαζω μονο 97αρα Vpower απο τη Shell
Τεσπα αν έχεις καλο βενζιναδικο και απλη να βαζεις εισαι πολυ καλυμμένος -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το Duster παιρνει μονο την RN0720 Alexis 5 λογο υπαρξης FAPή REN0720 που ειναι για το Duster!
Αντε μην βαλω της φωνες!!!!!
-
A pardon
Δεν το διαβασα καλα -
Καλησπερα και απο μενα παιδια,σαν καινουργιος εδω. Πιστεψτε με ειχα μια πολυ καλη γνωμη για το αυτοκινητο και μου τη βελτιωσατε και εσεις με τα σχολια σας!
Ειμαι απο τον Ιουνιο κατοχος ενος Laureate 1.5 dCi 110 hp 4Χ4 με 137 ρυπους (150 ευρω τελη) και με ενσωματωμενο ραδιο cd - mp3 με bluetooth (που μου εχει λυσει τα χερια γιατι μιλαω πολυ ανετα τωρα) και usb θυρα!!
Απο οδικη συμπεριφορα αψογη, εχω κανει ηδη 6.000 πηγαινο-ερχομαι Βορεια Ευβοια συχνα και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα!
Η καταλανωση μου ειναι ακομα στο 7.0 αλλα δεν ξερω αν θα κατεβει και αλλο.
Μου εχει λυσει τα χερια απο αποψη χωρων για την οικογενεια και το συνιστω σε οσους θελουν να αγορασουν τετοιου τυπου αυτοκινητο με χαμηλο κοστος.
Εμενα μαζι με τη αποσυρση ενος clio '04 μου πηγε το μαλλι 15.500. λετε να εκανα βλακεια και να μπορουσα να το ριξω και αλλο?? -
Για Laureate η τιμή είναι καλή αν το αυτοκίνητο στο πήρε ο έμπορος.
Καλορίζικο, καλοτάξιδο! -
Δηλαδή περίπου 20 με 21.000€ βγήκε?
-
Εμενα μαζι με τη αποσυρση ενος clio '04
αμάξι του 2004 δεν μπορεί να αποσυρθεί. Αν στο πήρε για 'αποσυρση' σε κοροϊδεψε
-
Γιατί έχει ένα clio του 04 5.000-5.500? Ούτε με σφαίρες.
Ανταλλαγή εννοεί ο άνθρωπος λογικά και από το ποσό που γράφει. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δηλαδή περίπου 20 με 21.000€ βγήκε?Ναι τόσο πάει χωρις αποσυρση
Dacia Duster