-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
θα συναντηθουμε συντομα..
ετοιμασου...!!!
Η κρίση μας τρώει... αλλά το πάθος μας τρώει περισσότερο...
Οι ''προκλήσεις'' δίνουν και παίρνουν, αλλά δεν βλέπω να έχει κανονισθεί κάτι!
Αυτό το ΣΚ πού θα είστε; Εγώ θα είμαι Καρτόδρομο. Ελπίζω να δω όλο τον καλό κόσμο του φόρουμ γιατί έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε στην πίστα!
χαχαχα
ενωσες διαφορετικες απαντησεις και φαινεται λες και ετοιμαζουμε καμια μαχη!!
το >
ετοιμασου...!!!
πηγαινε στον tm που ανεφερε οτι θα τον ξεσηκωσουμε.
τα παραπανω.. only for the record..για να μην γινει καμια παρεξηγηση.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Οσο ΔΕΝ κανεις καρτ η τσεπη ειναι γεματη, οταν κανεις ΑΔΕΙΑΖΕΙ !!!πες το ψεμματα.
το αλλο ΣΚ (10/11-11/11) εχει Πανελληνιο Πρωταθλημα στον καρτοδρομο.
αρα,σε ποια πιστα σκεφτεστε να πατε??εγω αυτο το σκ εχω γαμο και δεν θα καρταρω, αν και τα συμπτωματα στερησης εμφανιστηκαν ηδη απο την Δευτερα.
-
Boys,καλη προπονηση να εχετε αυριο!!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εγώ δεν θα είμαι, αλλά δεν έχω και εργαλείο για να είμαι. Αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει κάποια στιγμή σύντομα.για λέγε
η γέννηση του καρτ:
http://www.kartinfo.gr/home/history.html -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εγώ δεν θα είμαι, αλλά δεν έχω και εργαλείο για να είμαι. Αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει κάποια στιγμή σύντομα.
για λέγε
η γέννηση του καρτ:
http://www.kartinfo.gr/home/history.htmlΟ manager μου έχει συστήσει να μην αποκαλύπτω τίποτα για τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει...
-
τότε off the record θα πω να μην ψάχνει μόνο για αυτόματο.
Εγώ αν έμπαινα τωρα στο χώρο θα έπαιρνα κατυθειαν 6ταχυτο, ότι κ να λένε οι άλλοι! ΔΥΝΑΜΗ Κ ΦΡΕΝΑΡΕΣ όχι μαλακίες -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
:lol:
τότε off the record θα πω να μην ψάχνει μόνο για αυτόματο.
Εγώ αν έμπαινα τωρα στο χώρο θα έπαιρνα κατυθειαν 6ταχυτο, ότι κ να λένε οι άλλοι! ΔΥΝΑΜΗ Κ ΦΡΕΝΑΡΕΣ όχι μαλακίεςΚαι δεν θα μάθαινες ΠΟΤΕ να οδηγείς.
Οι 'άλλοι' ότι λένε το λένε επειδή έχουν δει ή/και βιώσει πολλά στραπάτσα νέων στον χώρο.
-
Guys... πάνω απ'όλα η απόλαυση... Ο manager μου συνέστησε σταθερά βήματα... Καθώς δεν είμαστε 15 χρονών, η χαρά βρίσκεται στο παρεάκι και τη διαδικασία, όχι τα άκρα και τον κακό ανταγωνισμό, ούτε και σε ακραίες δοκιμές χωρίς προετοιμασία... Πιστεύω θα περάσουμε πολύ ωραία, καθώς είμαι και γαμώ τα παιδιά και θα με θέλετε συνέχεια δίπλα σας δηλαδη, αυτό.
Πέρα από την ατυχή πλάκα... Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια (15 ίσως και άνω) στις πίστες σαν θεατής και φίλος εμπλεκομένων, έχω τη χαρά να ξέρω αρκετά άτομα που κάνουν ήδη την παρεούλα ωραία στους ναούς του αρώματος της καμμένης γόμας. Το να μπω κι εγώ στη διαδικασία, θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιό διασκεδαστικά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σύντομα να είμαι up to speed για να αρχίσουν και αξιόλογα πειράγματα απέναντί μου -
Θα είναι απίστευτη χαρά και συγχρόνως τιμή να μοιράζομαι τη τέντα μαζί με τον Phaethon
Θα περάσουμε ΥΠΕΡΟΧΑ.
Όσον αφορά το 6τάχυτο, καλά λέει ο Βασίλης (Α-Viper). Το 6τάχυτο δεν είναι παιχνίδι και για να το πας γρήγορα και σωστά, πρέπει να ξέρεις ήδη να οδηγείς καρτ.
Ένα, ένα τα βήματα.
-
καλησπερα!!! καιρο εχει να διαβασω τις συζητησεις σας..
αρχη της καριερας βλεπετε..
κ εγω εχω στο πισω μερος του μυαλου μου 6-ταχυτο...για αρχη...!!!
αλλα ακομη ειμαι επιφυλακτικος,απο την αλλη ομως, απο μεσα με τρωει το 6-ταχυτο!!! -
Οποιος το πιστεψει και το θελει το ΑΓΟΡΑΖΕΙ, τρανο παραδειγμα ο γερομπακαλιαρος Ν2 !!!
Αλλο μεγαλο παραδειγμα ο φιλος στη φωτο. Μετραει ενα σχεδον μηνα στο καρτ, ηταν 146 κιλα εχει αρχισει διαιτα, ειναι τωρα 140 και συνεχιζει, ξεκινησε με 6ταχυτο για πρωταρης το παει αρκετα καλα.
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για αυτον. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Οποιος το πιστεψει και το θελει το ΑΓΟΡΑΖΕΙ, τρανο παραδειγμα ο γερομπακαλιαρος Ν2 !!!Βρε δεν είπα ότι για να πάρεις 6τάχυτο χρειάζεται πιστοποιητικό θητείας στα αυτόματα. Εννοείται ότι όποιος θέλει αγοράζει ότι θέλει.
Το θέμα όμως είναι ποια είναι η σωστή πορεία. Το καρτ δεν είναι μόνο αριθμοί και άλογα. Πρέπει ΠΡΩΤΑ να μάθεις πως να παίρνεις όσα περισσότερα μπορείς από τον εξοπλισμό σου...
-
To πόδι εκεί που πρέπει...ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ:
Εκπληκτική η φώτο από τα παιδιά του kartinfo.gr
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
Η κρίση μας τρώει... αλλά το πάθος μας τρώει περισσότερο...
συμφωνω απολυτα μαζι σου.
για αυτο αλλωστε προβληματιστηκα αρκετα για το αν επρεπε να προχωρησω σε μια τετοια κινηση.
επειδη ομως το μελλον ειναι αβεβαιο και μαλλον θα ειναι ακομα πιο δυσκολο...Έτος 2012, κρίση, φτώχεια, απαισιοδοξία. Λογική εισαγωγή για κάθε πολίτη...
...σκεφτηκα αφου το θελω και εχω αυτη την τρελα, ας το κανω τωρα
Φανταστικό 'τελείωμα'.
-
Παιδιά ξέρετε σε ποιο μαγαζί έχει κανάτα , ογκομετρικό και χωνί; Γιατί το Σάββατο στο Καρτόδρομο μου τα έκλεψαν .
-
μπορεις να αγορασεις ακομα κ απο το praktiker
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Παιδιά ξέρετε σε ποιο μαγαζί έχει κανάτα , ογκομετρικό και χωνί; Γιατί το Σάββατο στο Καρτόδρομο μου τα έκλεψαν .Νομίζω έχει ο Εξηνταβελόνης.
Κλέβουν διάφορα πραγματάκια από τα κλουβιά. Ειδικά σε καρτ που έχουν σταμπάρει ακίνητα για αρκετό καιρό.
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
μπορεις να αγορασεις ακομα κ απο το praktikerΈριξα μια ματιά στο site του και δεν βρήκα, ίσως να μην τα έχουν όλα, μπορεί να πάω να ρίξω μια ματιά από εκεί.
Παιδιά ξέρετε σε ποιο μαγαζί έχει κανάτα , ογκομετρικό και χωνί; Γιατί το Σάββατο στο Καρτόδρομο μου τα έκλεψαν .
Νομίζω έχει ο Εξηνταβελόνης.
Κλέβουν διάφορα πραγματάκια από τα κλουβιά. Ειδικά σε καρτ που έχουν σταμπάρει ακίνητα για αρκετό καιρό.
Εγώ τα είχα δίπλα στο αυτοκίνητο το Σάββατο και κάποια στιγμή δεν τα βρήκα. Τι να πω, μπορεί να τα πήρε κάποιος κατά λάθος.
Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα το κοιτάξω.
-
εγω τα ειχα παρει απο το Praktiker πριν καποια χρονια.
παιζει ομως να εχει ακομα κ το jumbo.παντως κριμα...
-
Εντάξει, ο κόσμος είναι μαλάκας δεν τίθεται θέμα.
Σε έναν αγώνα πριν χρόνια είχα πάρει ένα φορητό ψυγειάκι να έχω νερά μέσα για να μην ανεβοκατεβαίνω συνέχεια στην καφετέρια. Μιλάμε για ένα ψυγειάκι περίπου στο 1/4 του μεγέθους ενός κανονικού φορητού ψυγείου που έκανε το πολύ 5-10€. Μετά το τέλος του αγώνα, είμαι στην καφετέρια και βλέπω έναν τύπο (γύρω στα 50), ενώ πάει να φύγει από την πίστα με το αυτοκινητό του, να σταματάει δίπλα στο καρτ μου, να τσεκάρει το ψυγειάκι, να το βάζει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει. Τον σταμάτησα στην πάνω πόρτα του καρτόδρομο και μου το έδωσε χωρίς πολλά-πολλά λέγοντας μου ότι το πέρασε για το δικό του, αλλά ρε πστ μου πόσο ξεφτύλας μπορείς να γίνεις για 5-10€;
Αν στην τελική είσαι τόσο κακομοίρης, πάρε το κάρτ όχι το κωλοψυγειάκι...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ