-
θα ήθελα πολύ να ρωτήσω αν καποιοσ ειναι κάτοχος yaris 1.4 diesel ή polo 1.6 diesel καθώς ειμαι στο τσακ να κλεισω καποιο απο τα δυο.¨εχω κανει test drive και στα δυο κ το μονο που θα με βοηθουσε είναι αν καποιος κάτοχος αυτων ειναι ευχαριστημένος ή έχει παρατηρήσει καποιο προβλημα! Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων
-
θα ήθελα πολύ να ρωτήσω αν καποιοσ ειναι κάτοχος yaris 1.4 diesel ή polo 1.6 diesel καθώς ειμαι στο τσακ να κλεισω καποιο απο τα δυο.¨εχω κανει test drive και στα δυο κ το μονο που θα με βοηθουσε είναι αν καποιος κάτοχος αυτων ειναι ευχαριστημένος ή έχει παρατηρήσει καποιο προβλημα! Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων
-
-
Σας δυσκόλεψα αρκετα κ το καταλαβαινω αλλα το δίλημμα λύθηκε ! Εχω ηδη παραγγείλει το yaris και το αναμένω τον Δεκέμβρη. Θα σας γράψω εντυπώσεις!
-
Καλορίζικο, με το καλό να το παραλάβεις, σου εύχομαι να έχεις ασφαλή και απροβλημάτιστα χλμ.
-
Καλοτάξιδο και τυχερό! Πολύ καλή επιλογή!
-
Έκανες καλη επιλογή φίλε καλοριζικο!!
-
NA ayta ακουει η μερκελ και ηρθε αθηνα...μπας και σπρωξει κανα πολο
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ! ΑΣΕ ΤΗΝ MERKEL ΝΑ ΛΕΕΙ....
-
Το δικό μου yaris 2 1/2 μήνες έκανε να έρθει. Όσο λιγότερο το σκέφτεσαι τόσο πιο γρήγορα θα περνά ο καιρός της αναμονής.
-
Πολυ καλη επιλογή! Γρήγορο, ευέλικτο, ξεκουραστο κ μέσα στην πόλη. Καλο ριζικο!
YARIS VS POLO (πετρελαιο)