-
H Mini αποχώρησε, η Ford το ίδιο, η Citroen ετοιμάζεται. Μεγάλη κατηφόρα!
-
Η VW και η Hyundai ερχονται. Η Mini ποτε δεν ειχε πληρη εμπλοκη.
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η VW και η Hyundai ερχονται. Η Mini ποτε δεν ειχε πληρη εμπλοκη.Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Δεν είχε πλήρη εμπλοκή αλλά είχε project. Για αυτούς που έρχονται δεν σκέφτηκα, αλλά και πάλι είναι κακό να φεύγουν κλασσικές δυνάμεις.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Οσο αφορα την Ford, αν εγω ημουν ο CEO της εταιρειας, θα το ειχα ηδη τραβηξει το χαλι του Wilson με τα πενιχρα αποτελεσματα που εχει επιδειξει τα τελευταια τρια χρονια.
Φιλικα,
'el-em'
Ειδατε που σας τα ελεγα ?????????????????????
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Νομιζω ωρα ηταν..........Ξερουμε αν θα συννεχισει ως εργοστασιο ή θα το δωσει σε κανεναν αλλον (ΚRΟΝΟS Racing)
ποτέ δεν είναι ώρα να φεύγει ενας τόσο μεγάλος κατασκευαστής απο το wrc!!!
αυτο που πρέπει να ζητάμε είναι να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι και με ανταγωνισμό μεταξύ τους... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ο Jari μπορεί να είναι στην VW του χρόνου.
θα αφήσει την νο1 θέση στη φορντ κ θα παει νο2 του Οζιε?
Γιατι να μην αφησει το Νο 1 της Ford?
- Μηπως ξερει αν θα υπαρχει η Ford το 13 και το 14 ?
Φιλικα,
'el-em'
Ειδατε που σας τα ελεγα ???
Φιλικα,
'el-em'
-
προσεχτε μονο μη γυρισει καμια peugeot ια να βγαλει τα χρωστουμενα στο γκρουπ απο το lemans ,φευγοντας η citroen
και το παει το Polo απατο -
Kαι εγώ αν ήμουν η Ford θα προτιμούσα να αποσυρθώ από το να έχω διαχειριστή στην ομάδα μου τον Μ.
Πιστεύω οτι μεγάλο μέρος της αποτυχίας της να πάρει καμια κούπα πιστώνεται σε αυτόν και τις επιλογές του. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι εγώ αν ήμουν η Ford θα προτιμούσα να αποσυρθώ από το να έχω διαχειριστή στην ομάδα μου τον Μ.
Πιστεύω οτι μεγάλο μέρος της αποτυχίας της να πάρει καμια κούπα πιστώνεται σε αυτόν και τις επιλογές του.'χρεωνεται' και οχι 'πιστωνεται' !!!!!
Φιλικα,
'el-em'
-
Η είδηση της αποχώρησης της Ford από το WRC την επόμενη σεζόν έπαιζε σήμερα στα ωριαία δελτία ειδήσεων του Βημα fm, αμέσως μετά από την χρεοκοπία της Ελλάδας και το παχνίδι της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου.
Όχι για να μην λέτε ότι τα ΜΜΕ δεν προβάλουν τους αγώνες αυτοκινήτου και ειδικά το WRC...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πολύ κρίμα για την αποχώρηση της Ford,το fiesta εκτος από τούμπανο ήταν και το ποιό όμορφο wrc κατά την αποψή μου και ειδικά φέτος έδειξε ότι σε συγκεκριμένους αγώνες μπορούσε να παίξει στα ίσια με τα ds3.
Μεγάλη απώλεια για το WRC , όπως παλαιότερα με την Subaru και την Mitsubishi ομάδες που έγραψαν ιστορία. -
κριμα κριμα κριμα..
υπαρχει περιπτωση να τρεξει με καμια αλλη υποστηριξη οπως η kronos?
λογικα ηρθε και το τελος του solberg ε?
-
Πιστεύω ότι θα κατέβει ως m-sport και από ότι διάβασα θα έχει και μια μικρή βοήθεια απο την ford
Αν γίνουν αυτα πιστεύω οτι θα έχει το solberg και ostberg -
Αν πληρώσουν (τουλάχιστον μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ) γιατί όχι; Αν και ο Solberg παίζει και για Citroen διαβάζω.
-
Citroen για Sordo δε λέγανε ?
Μπορεί να πάει στη Ford o Al Attiyah μαζί με τα δολάρια του εμίρη του (ή θα προτιμήσει την παλιά αγάπη την VW ?)
Ετσι είναι πάντως η ζωή, άλλοι έρχονται (VW, Hyundai και μάλλον Toyota) και άλλοι φεύγουν (Ford και σύντομα Citroen). Οπως πχ. και στο WTCC (BMW, Seat, Chrysler δηλαδή όλη η τελευταία δεκαετία εκτός αλλά μπαίνουν Ford, Honda κτλ.)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπορεί να πάει στη Ford o Al Attiyah μαζί με τα δολάρια του εμίρη του (ή θα προτιμήσει την παλιά αγάπη την VW ?)Αυτό παρακαλάει ο David Evans να γίνει στην τελευταία στήλη του στο autosport.com, επίσης πιστεύει ότι το Fiesta μπορεί να πάρει τίτλο του χρόνου. Αισιόδοξος άνθρωπος.
-
Ο Latvala επισήμως πλέον στην VW.
-
-
Ο Attiyah πάει στην Citroen αφού η Citroen για το 2013 θα έχει τα δολάρια του εμίρη για βασικό σπόνσορα. Τώρα αν προτιμά να πάει στα M-Sport Fiesta αυτό είναι άλλο θέμα. Δε νομίζω να την χαλάσει την Citroen να έχει για τρίτο οδηγό τον Solberg Από την άλλη μια τέτοια κίνηση θα σημαίνει πως θα πρέπει να ξαναψάξει ομάδα το 2014 εκτός κι αν η Peugeot μπεί στο παιχνίδι τελικά με το 208 όπως φημολογείται
-
Μπερδεύτηκες, άλλος ο ένας εμίρης άλλος ο άλλος
Εμίρης Abu Dhabi (πρώην Ford νυν Citroen)
Εμίρης Qatar (Al Attiyah)
WRC 2013 ομάδες & οδηγοί