-
-
Δικαιωματικά.
-
Για μια ακόμα φορά ο Justin Bieber τους πήρε τις πυρίμαχες κιλότες και ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.
Νομίζω ότι το παραπάνω σε επιστημονική ορολογία αποδίδεται ως 'φάση άρνησης'.
Σα να λέμε δεν υπάρχει Vettel και Red Bull.
ΕνδιαφέρονΗ εμφάνιση του Λούη δεν μπορεί να κριθεί λόγω του τεχνικού προβλήματος που είχε.
Η φάση που γύρναγε με το χαλάκι μου θύμισε Παπαμιχαήλ στις Διπλοπενιές που είχε πέσει με τη βέσπα σε κάτι γιρλάντες.Για το Μάσα δεν έχει νόημα να ξαναπω τα ίδια.
Αν όντως έχει λύσει τα θέματα του τότε ίσως θα ήταν καλύτερα και για τον ίδιο να φύγει από τη Ferrari.Η Ferrari αυτή τη στιγμή δείχνει 1 κλικ κάτω από τη Red Bull, οπότε αν αυτό συνεχιστεί μέχρι τέλος θα χρειαστεί και αρκετή τύχη ο Alonso. Σήμερα χωρίς κάποιο θέμα έδειξε ότι δεν μπορούσε να τους πιάσει με τίποτα.
Ο Μίμης προφανώς και είναι κατάπτυστος γιατί με το μονοθέσιο που έχει ακόμα και ο Λεωνίδας Κύρκος θα είχε καθαρίσει από τώρα την κούπα, οπότε η διαρκής παρουσία του στην 5αδα είναι το λιγότερο απαράδεκτη.
Ο Γκρογιαν δεν πιάνεται είναι ματιασμένος.Κατά τ' άλλα αει και γαμήσου ασιατικό ωράριο!
Δεν θα αντέξω 3ο αγώνα από Πουρναράκη... -
Οπου Μίμης Kimi να υποθέσω..Γιατί κατάπτυστος ρε φίλε?Εχει η Lotus μονοθέσιο νικητή και είναι ο Raikkonen αυτός που μαλακίζεται?Ισα ίσα η Lotus ήταν εκείνη που του στέρησε κάποια καλά αποτελέσματα με τραγικές στρατηγικές στις αρχές του πρωταθλήματος,στο δευτερο μισό έχει μείνει φανερά πίσω σε εξέλιξη σε σύγκριση με τους κορυφαίους.Παρακολουθούμε το ίδιο πρωτάθλημα ή είσαι κ εσύ ένας ακόμα hater του Φινλανδού?
O Xάμιλτον δε μπορεί να κριθεί γιατί είχε πρόβλημα και αντι για Ferrari και RB ΠΑΛΕΨΕ με toro rosso kai force india?Τι λογική είναι αυτή?
Τι μένος είναι αυτό που έχετε ορισμένοι...(εκτός κι αν τρολλάρετε ασύστολα)..Και στις δυο περιπτώσεις αυτα είναι χαρακτηριστικά ποδοσφαιροτόπικ όπως είπε και κάποιος παραπάνω.
-
Είναι δυνατόν να λαμβάνω αυτή την απάντηση σε πρόταση που μέσα της υπήρχαν οι λέξεις 'Λεωνίδας' και 'Κύρκος';
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είναι δυνατόν να λαμβάνω αυτή την απάντηση σε πρόταση που μέσα της υπήρχαν οι λέξεις 'Λεωνίδας' και 'Κύρκος';Ασε...έχουμε διαβάσει και χειρότερα.
-
Με συγχωρείς.
Ίσως δεν ήταν ξεκάθαρο ότι το έγραψα ειρωνικά. -
Λίγο πιο ξεκάθαρα άλλη φορά για τα νεούδια που δεν εχουν 15χίλιαρα...και πανε να βγάλουν άκρη ποιος κάνει χαβαλέ και ποιος εννοεί(?)ό,τι γράφει...
-
-
Wow EDDIE, σε τάραξε στις γρήγορες και σε τελείωσε. Παιδιά μήπως να γράψουμε μια λίστα οι παλιοί με τις εμμονές μας (ξέρετε εγώ για τον Grosjean-Δραπετσώνα και WRC, ο Διας για το κατασκευαστών, ο EDDIE για τον Felipe baby κλπ) και να το βάλουμε sticky για τους νέους; Μπορούμε να τα γράψουμε μόνοι μας ή να το δώσουμε εργολαβία στο άλλο νέο φίλο μας, αυτόν που μας ξέρει με τα μικρά μας
-
Καλά ρε παιδιά ντάξει, νόμιζα ότι παραήταν προφανές αυτό που έγραψα...
Παιδιά μήπως να γράψουμε μια λίστα οι παλιοί με τις εμμονές μας (ξέρετε εγώ για τον Grosjean-Δραπετσώνα και WRC
Τον Πουρναράκη ξέχασες...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
:sorry:Καλά ρε παιδιά ντάξει, νόμιζα ότι παραήταν προφανές αυτό που έγραψα...
Παιδιά μήπως να γράψουμε μια λίστα οι παλιοί με τις εμμονές μας (ξέρετε εγώ για τον Grosjean-Δραπετσώνα και WRC
Είχε και ευστοχες παρατηρήσεις το πόστ κ με μπέρδεψες....
Αν υπάρχει pournaraki's haters club περισσεύει θέση για το νεούδι?(για μένα λέω).Πληρώνω και συνδρομή
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ρε συ Δία λυπήσου μας ...
Γιατί το λες αυτό;
Εγώ θέλω ακόμα 1247 ποστ ύπερ του κατασκευαστών, για να αρχίσω να αντιλαμβάνομαι πιο πρωτάθλημα πιστεύει ότι είναι το σημαντικότερο.
Το οδηγών πιστεύω υποστηρίζει και αυτός. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, θα δείξει. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Wow EDDIE, σε τάραξε στις γρήγορες και σε τελείωσε. Παιδιά μήπως να γράψουμε μια λίστα οι παλιοί με τις εμμονές μας (ξέρετε εγώ για τον Grosjean-Δραπετσώνα και WRC, ο Διας για το κατασκευαστών, ο EDDIE για τον Felipe baby κλπ) και να το βάλουμε sticky για τους νέους; Μπορούμε να τα γράψουμε μόνοι μας ή να το δώσουμε εργολαβία στο άλλο νέο φίλο μας, αυτόν που μας ξέρει με τα μικρά μαςΕντι, μη στανοχωριεσαι. Ηταν προφανες οτι κανεις πλακα. (για μας τους παλιους)
(Λεωνιδα Κυρκο εννοουσες τον οδηγο ή τον πολιτικο;)Btw, συμφωνω σε ολα οσα εγραψες, ειδικα για τον Φετελ. Για τον Μασσα, πληρης η δικαιωση σου, αν και δεν το πιστευα.
ΥΓ: Οι εμμονες μου: Μισω τον Σουμαχερ και ειμαι φαν του Μιμη και του Φετελακου.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
(Λεωνιδα Κυρκο εννοουσες τον οδηγο ή τον πολιτικο;)Μα είδες, μιλάει με γρίφους ο γέροντας
@ le man: welcome
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Wow EDDIE, σε τάραξε στις γρήγορες και σε τελείωσε. Παιδιά μήπως να γράψουμε μια λίστα οι παλιοί με τις εμμονές μας (ξέρετε εγώ για τον Grosjean-Δραπετσώνα και WRC, ο Διας για το κατασκευαστών, ο EDDIE για τον Felipe baby κλπ) και να το βάλουμε sticky για τους νέους; Μπορούμε να τα γράψουμε μόνοι μας ή να το δώσουμε εργολαβία στο άλλο νέο φίλο μας, αυτόν που μας ξέρει με τα μικρά μας -
Τα ματακια μου!!!!
Τρελλος μαραθωνιος χθες!!!! Τα τορρεντ ειχαν παρει φωτια!!! Qualify build up και απο SKY & BBC!!
Quali απο SKYRace build up παλι και SKY K BBC και αγωνα BBC!!!
Τρελλο απολαυστικο καψιμο!!!!
Στα του αγωνα τα ειπατε ολα εσεις..Ψιλοβαρετος...Ο Φεττελ αρχιζει και θυμιζει εντονα την κυριαρχια του 2011..
Ο Αλο προσπαθει οσο μπορει, ο Μασσα δειχνει να ξυπναει !!!2 DNF εχουν και οι 2!!!! Δε μπορει για καποιον θα τριτωσει!!!!
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
:sorry:
Καλά ρε παιδιά ντάξει, νόμιζα ότι παραήταν προφανές αυτό που έγραψα...
Είχε και ευστοχες παρατηρήσεις το πόστ κ με μπέρδεψες....
Αν υπάρχει pournaraki's haters club περισσεύει θέση για το νεούδι?(για μένα λέω).Πληρώνω και συνδρομή
ΟΤΕ ΤV λέγεται
-
Πειτε τωρα που προλαβαινουμε, σε ποια τραπεζα ανοιγουμε λογαριασμο για να στειλουμε 2 μηνες διακοπες τον Νικο;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πειτε τωρα που προλαβαινουμε, σε ποια τραπεζα ανοιγουμε λογαριασμο για να στειλουμε 2 μηνες διακοπες τον Νικο;Alpha Bank
2012 - Korean Grand Prix