-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
... πιθανότατα θα είναι στο γκρι eclipse. Δείχνει φανταστικό!Αυτή ήταν και η δική μου επιλογή για χρώμα. Δείχνει όμορφο, πράγματι. Καμιά φορά που το πλησιάζω να ανοίξω, το θαυμάζω και λέω τι ωραίο.. να ήταν δικό μου.. Μα είναι δικό μου, χε!
-
Όποιος πάρει αμάξι diesel τώρα το παντρεύεται για 10ετια τουλάχιστον χεχε
thymios, gt line σε γκρι με TCe 1.4 θα ορκιζόμουν ότι άκουσα να μου αναφέρουν να πωλείται μτχ με λίγα χλμ από πελάτη που ήθελε ανταλλαγή σε κάποιον εξουσιοδοτημένο (Αθήνα), αλλά δεν είμαι σίγουρος σε ποιόν, μιας και έχω περάσει από πολλούς. Για πάρε τηλέφωνο στον Σφακιανάκη για αρχή και βλέπεις.
-
Λοιπόν, το test drive στο megane coupe dci 1.6 gt line (eclipse gris) έγινε και θα σας πω εντυπώσεις.
Πρώτα απ' όλα ο κινητήρας. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε diesel, ειδικά σύγχρονου, μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα, γιατί η συμπεριφορά του συγκεκριμένου έμοιαζε πάρα πολύ με ενός σύγχρονου καλού 1800ρη ατμοσφαιρικού βενζινοκινητήρα. Εντελώς πολιτισμένη λειτουργία, αθόρυβος, και με επαρκές τράβηγμα από τις 1000 στροφές και πάνω. Είμασταν δύο άτομα μέσα και είχα την εντύπωση ότι ακόμα και 4 να είμασταν με μπαγκάζια, θα είχα την ίδια αίσθηση.
Οδική συμπεριφορά. Επέλεξα να μην οδηγήσω σε εθνική κτλ γιατί είμαι λίγο ψαρωμένος με την ορατότητα πίσω και ήθελα να έχω την προσοχή μου στραμμένη στο αμάξι εσωτερικά και όχι στο δρόμο. Αντιθέτως το έβαλα μέσα στα στενάκια, σε παλιόδρομους, σε κυριλέ δρόμους και σε κλειστές στροφές. Η ποιότητα κύλισης που γράφουν, όπως και του απλού coupe, είναι όντως πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο megane 2, το οποίο με είχε ψιλοαπογοητεύσει.
Η ανάρτηση του είναι όντως σφιχτή, αλλά πιστεύω πως ταιριάζει στον χαρακτήρα του. Δυστυχώς δεν το άνοιξα αλλά πρόσεξα ότι καταπίνει τα χλμ δεόντως, τα 100 του είναι σαν τα 60 της γριάς που έχω. Αυτό που παρατήρησα είναι η διαφορετική συμπεριφορά του τιμονιού, σε σχέση με το απλό coupe, πρέπει να έχουν γίνει βελτιώσεις σε συνδυασμό με σασί-ανάρτηση. Οχι τρομακτικά πράγματα, αλλά μου άρεσε ότι ήταν πιο σφιχτό από το άλλο. Φανταστείτε σαν να βρίσκεται όλο το αμάξι σε ένα sport mode σε σχέση με το cruise mode του απλού. Αυτή την αίσθηση είχα.
Εμφάνιση. Επιβεβαίωσα ότι μου αρέσει περισσότερο το λευκό από το σκούρο, ειδικά σε αυτό το trim. Αν κάποιος του αρέσει σε μαύρο/γκρι 1.2/1.5 θα του πρότεινα το απλό σε dynamic. Ταιριάζει περισσότερο με την κατάμαυρη νέα του μάσκα.
Όποιος έχει μια επαφή με το Tom Tom, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του. Το έχει δουλέψει κανένας; Αξίζει τα λεφτά του; Από λειτουργικότητα πως του φάνηκε; Από ποιότητα; Είναι και σε σημείο που θα το ψήνει ο ήλιος. Λέτε να βγάλει ζημιά μελλοντικά;
Αυτά
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
... πιθανότατα θα είναι στο γκρι eclipse. Δείχνει φανταστικό!
Αυτή ήταν και η δική μου επιλογή για χρώμα. Δείχνει όμορφο, πράγματι. Καμιά φορά που το πλησιάζω να ανοίξω, το θαυμάζω και λέω τι ωραίο.. να ήταν δικό μου.. Μα είναι δικό μου, χε!
Αυτά είναι!
Δώσε καμιά φωτό ντε!
-
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές του coupe dci εκδοσεις με μικρές προσφορές έχω την εντύπωση.
Λογικό από τη μια γιατι είναι νέο μοντελο, facelift, αλλά δεν επαρκή.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ασε την τιμή καταλόγου. Άμα πας σε εξουσιοδοτημένο προκύπτουν εκπτώσεις
-
Καλά ναι αλλά επίσημα είναι αποτρεπτικά.
Πάντως μιλώ εγώ που πήρα το facelift με απόσυρση 3000 φθηνότερα
-
Κι εμένα στο gt line μου έκαναν καλή τιμή, δεδομένου όμως ότι φοράει τον καινούργιο dci 1.6. Έχεις δει τιμές στην Γαλλία; Κάπου ανάμεσα σε 27-29Κ κυμαίνεται.
-
Ποσο αν επιτρεπεται;
Ναι εχω δει τις τιμες εκει καιου κανει εντύπωση
-
Με απόσυρση και μερικά δώρα ήρθε γύρω στα 2000€
-
Μια χαρα τοτε οποτε λεμε καλοριζικο στο gt?
-
yepp megane coupe gt line 1.6 dci λευκό μεταλλικό
Αναμένω περίπου Δεκέμβρη
-
ΟΟΟ! Με το καλό η παραλαβή!
-
thx σου χρωστάω test drive
-
Με γειαα! Θα το ευχαριστηθεις πολυ trust.me!!!
-
κΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Το αμαξι αυτο το ζηλευω....νομιζω οτι με διαφορα ειναι το καλυτερο! Πηρες και το ΤΟΜ-ΤΟΜ ?
-
Thanks! Όχι δεν πήρα το navi. Ύστερα από προσεκτικό έλεγχο σε ένα test drive που μου έδωσαν, κατάλαβα ότι εκεί που το έχουν βάλει το βαράει ο ήλιος απ' όλες τις μερικές και δυστυχώς ακόμα και πάνω στην οθόνη. Σου μιλάω λίγο πριν το μεσημέρι δεν μπορούσες να την ακουμπήσεις, ζεμάταγε. Δεν το βλέπω να τη βγάζει καθαρή πάνω από 2-3 χρόνια με τον Ελληνικό ήλιο, οπότε δεν πήρα το ρίσκο, άσε που είναι και λίγο αντιαισθητικό έτσι όπως είναι fixed. Το μόνο έξτρα που έβαλα είναι ξένον.
-
Σωστος για το navy και για τα xenon.
-
georpapa σε είχα ξαναρωτήσει αλλά μάλλον δεν το έχεις προσέξει. Βλέπω ότι έχεις το galaxy s2 αν δεν κάνω λάθος. Συνεργάζεται σωστά με το bluetooth του megane;
-
Πονεμενη ιστορια...
Δουλευει μια χαρα, δεν εχω παραπονο αλλα μεχρι ενα σημειο, πριν το.τελευταιο update εγραφε και το ονομα αυτου που με καλουσε, τωρα μονο το τηλεφωνο.Σορρυ που δεν ειχα δει νωριτερα την ερωτηση
Renault Megane III