-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αξιζει το jb η να προχωρησω στην αναβαθμιση του ios6?
Τα apple προϊόντα δουλεύουν τέλεια με το που βγουν από το κουτί.
Όποιος κάνει jb προφανώς δεν ήθελε apple. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όποιος κάνει jb προφανώς δεν ήθελε apple.e καλα,υποθετω πως ο κυριος λογος που καποιος κανει jb ειναι οι σπασμενες εφαρμογες
Η κανω λαθος? -
Ας κανω λιγο τον ξυνο... Εσκασες χοντρο πακετα με λεφτα και τσιγκουνευσαι το ευρω της εφαρμογης;
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
γιατι μια εφαρμογη θα βαλει;
-
Ας βαλει και 300
-
εχουμε υπερχειλιση ξυνιλας... Μαζεψτε τον Mirage απο το τοπικο προτου τα μαμησει ολα!
-
Όποιος κάνει jb προφανώς δεν ήθελε apple.e καλα,υποθετω πως ο κυριος λογος που καποιος κανει jb ειναι οι σπασμενες εφαρμογες
Η κανω λαθος?Όχι, κατ' ανάγκη. Με το jailbreak έχεις νέα features και customization που η αρτηριοσκλήρυνση της Apple δεν επιτρέπει να έχεις στο κανονικό iOS. Αν είσαι μερακλής, κάνε το.
-
Εγω που ειμαι μεγακλης, τρομπαρα και δεν το εκανα
-
Μετά το epic fail του iOS 6, σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον πλέον.
Για παράδειγμα, θεωρώ άθλιο το mirroring της Apple, γιατί θέλω πάντα full screen μέσω hdmi. Ε, αυτό με jb γίνεται:
Άλλο παράδειγμα. Έχω αγοράσει το iCade και θέλω να παίζω και mame παιχνίδια. Και πάλι, μόνο με jb γίνεται:
-
Και μόνο το SBSettings να βάλει κάποιος, είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να κάνεις jailbreak.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ας κανω λιγο τον ξυνο... Εσκασες χοντρο πακετα με λεφτα και τσιγκουνευσαι το ευρω της εφαρμογης;Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
οχι το αντιθετο λεω
Εγω 10-20 εφαρμογες που θεωρω χρησιμες θα τις αγορασω οπως τις αγοραζω και στο android market
Αρα εγω που δεν χρειαζομαι σπασμενες εφαρμογες,χρειαζομαι το jb?
Παντως σε αλλα φορουμ διαβασα απογοητευτικες κριτικες για το ios6 και ετσι λεω να μεινω στο 5.1.1 -
Μια χαρα λοιπον παντως το jailbreak προσφερει κι αλλες ευκολιες οπως ειπαν οι απο πανω εγω θα το εκανα εφοσον δεν καιγεσαι για το 6
-
Πολύ σημαντικό και το openssh που σε βοηθάει να βλέπεις τα αρχεία μέσω ftp clients.
-
βοηθατε χριστιανοι..πως περναω μια ταινια στο ipad?
Βρηκα το παρακατω ποστ απο ενα φορουμ αλλα απο τη μεση και μετα καπου το χανω τι πρεπει να κανωΒαλε τον oplayer(απο τους καλυτερους players για μενα)απο το appstore.Ανοιγεις το itunes αφου τελειωσει ο συγχρονισμος επιλεγεις την συσκευη σου πας στα apps και προς τα κατω αφου το βρεις το επιλεγεις και πατας add.Βρισκεις τον φακελο που εχεις την ταινια(υποστιριζει και εξωτερικους υποτιτλους)την επιλεγεις και πατας ανοιγμα.Αυτο ηταν.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πολύ σημαντικό και το openssh που σε βοηθάει να βλέπεις τα αρχεία μέσω ftp clients.χαχαχα μαρεσει που μου λες κινεζικα....helloooo πρωτη φορα με προιον apple δεν ξερω ακομα καλα καλα τα βασικα
-
Βρηκα το παρακατω ποστ απο ενα φορουμ αλλα απο τη μεση και μετα καπου το χανω τι πρεπει να κανωΒαλε τον oplayer(απο τους καλυτερους players για μενα)απο το appstore.Ανοιγεις το itunes αφου τελειωσει ο συγχρονισμος επιλεγεις την συσκευη σου πας στα apps και προς τα κατω αφου το βρεις το επιλεγεις και πατας add.Βρισκεις τον φακελο που εχεις την ταινια(υποστιριζει και εξωτερικους υποτιτλους)την επιλεγεις και πατας ανοιγμα.Αυτο ηταν.
Ψυχραιμία.
Ιδού οι οδηγίες σε βίντεο για τον vlc (δεν υπάρχει πια). Ακολουθείς τα ίδια ακριβώς βήματα και για τον oplayer:
-
Πολύ σημαντικό και το openssh που σε βοηθάει να βλέπεις τα αρχεία μέσω ftp clients.
χαχαχα μαρεσει που μου λες κινεζικα....helloooo πρωτη φορα με προιον apple δεν ξερω ακομα καλα καλα τα βασικα
Αυτά είναι κοινά για όλους τους υπολογιστές, όχι μόνο για apple.
Απλά μπορείς να διαχειρίζεσαι όλα τα αρχεία μέσω ftp client (εγώ χρησιμοποιώ αυτόν). Όπως θα έχεις καταλάβει αν το συνδέσεις με έναν υπολογιστή δεν έχεις πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ψυχραιμία.
Ιδού οι οδηγίες σε βίντεο για τον vlc (δεν υπάρχει πια). Ακολουθείς τα ίδια ακριβώς βήματα και για τον oplayer:
ευχαριστωωωωω!!!!!!!!!!!!!
Τελικα καλα λενε πως τα apple ειναι για χαζους
εμεις οι εξυπνοι δεν μπορουμε να τα κατανοησουμε -
Δυστυχώς, η μεταφορά αρχείων στο iOS δεν είναι ορθολογική.
Σε αντίθεση με το android, η κάθε εφαρμογή βλέπει ξεχωριστά τα αρχεία, γιατί δεν υπάρχει κοινό σημείο πρόσβασης. Κατά συνέπεια, αν θέλω, για παράδειγμα, να παίξω τα ίδια αρχεία flac από τους δυο αγαπημένους μου players, θα πρέπει να τα μεταφέρω δυο φορές μέσω iTunes.
-
Flash player να υπόθεσω δεν υπάρχει λύση ε?
Sent from my .......using Tapatalk..
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...